Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika Akşam

sergiusteslis

Normal Üye
22 Eyl 2014
8
62
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Arkadaşlar

Sevgili Frida ile dün akşam ilk kez görüşme şansına sahip oldum. Oysa ki gün içinde programlarımız uyuşmuyordu. İçimden bir ses programından ödün ver bu görüşmeyi gerçekleştir dedi. İyi ki o sesi dinledim ve belirlediğimiz saatlerde yanındaydım. Kapı açılınca karşımda dişiliğin vücut bulmuş hali ile karşılaştım. Normalde ilk görüşmelerde üzerimde bir gerginlik oluşur bunu dün akşam Frida’ nın yanında yaşamadım. Kahvemizi içerken uzun uzun muhabbet ettik sanki karşımda ilk kez tanıştığım biri değilde 40 yıllık arkadaşım varmış gibi rahat hissettim. Fazla detaya girmeden mükemmel masaj ve yatak odası deneyimi yaşadım. Şunu belirmek isterim sevgili Frida gözlerimi çok yordu. Işıltısından parıltısından dişiliği ve kadınlığından gözlerimi alamadım. Uzun lafın kısası mükemmel bir akşam geçirdim ve bunun için sevgili Frida’ ya teşekkür ederim. Güzel günlerin olsun güzel insan Frida.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Merhaba Arkadaşlar

Sevgili Frida ile dün akşam ilk kez görüşme şansına sahip oldum. Oysa ki gün içinde programlarımız uyuşmuyordu. İçimden bir ses programından ödün ver bu görüşmeyi gerçekleştir dedi. İyi ki o sesi dinledim ve belirlediğimiz saatlerde yanındaydım. Kapı açılınca karşımda dişiliğin vücut bulmuş hali ile karşılaştım. Normalde ilk görüşmelerde üzerimde bir gerginlik oluşur bunu dün akşam Frida’ nın yanında yaşamadım. Kahvemizi içerken uzun uzun muhabbet ettik sanki karşımda ilk kez tanıştığım biri değilde 40 yıllık arkadaşım varmış gibi rahat hissettim. Fazla detaya girmeden mükemmel masaj ve yatak odası deneyimi yaşadım. Şunu belirmek isterim sevgili Frida gözlerimi çok yordu. Işıltısından parıltısından dişiliği ve kadınlığından gözlerimi alamadım. Uzun lafın kısası mükemmel bir akşam geçirdim ve bunun için sevgili Frida’ ya teşekkür ederim. Güzel günlerin olsun güzel insan Frida.
Değerli paylașımın iltifatların için çok teşekkür ederim🤗 benim için de çok ama çok keyifliydi💋 umarım tekrar görüşme fırsatımız olur🤗 sevgiyle kal❤️

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Arkadaşlar

Sevişmenize sağlık...darısı başıma

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar