rhinoceras
Normal Üye
- 25 Kas 2020
- 48
- 129
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu artılara daha çok şey eklenir. Çok tatlı, çok seksi bir kız Fulya. Kendisiyle 1 yıldan fazla bir süredir görüşüyorum. Her görüşmemizde sanki yeni görüşüyormuşuz gibi bir heyecan dalgası kaplıyor bünyemi. Öncesiyle sonrasıyla uzun süre aklımdan çıkmıyor bu güzellik. Evi nezih bir yerde, yönlendirme, iletişim kusursuz. Kendisi temiz, titiz, kibar, narin. Kucağıma oturduğunda saatlerce onu seyretmek, koklamak istiyorum. Fakat o bal dudaklara dayanmak ne mümkün. Sonra hoop kucağımda yan odaya.. Sonra zaman duruyor, nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Duş sonrasında değiştirdiği seksi kıyafetiyle yine sohbete dalıyorsunuz. Sohbeti güzel, gözler ışıl ışıl, gülüşü güzel, kendisi güzeller güzeli. Sohbet sonrasında tekrar bulutların üstünde bir seyahat.. Yanından ayrılmak zor. Uzun uzun sarılıp öpüp kokluyorum ki bir dahaki görüşmemize kadar aklımda kalsın. Zaten bir dahaki görüşmemize kadar hiç çıkmıyor ki aklımdan.
Seni tanıdığım için çok şanslıyım Fulyacığım. Tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum.
Bu güzellikten sizi mahrum etmemek için son görüşmemizden iki foto paylaşayım.
Seni tanıdığım için çok şanslıyım Fulyacığım. Tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum.
Bu güzellikten sizi mahrum etmemek için son görüşmemizden iki foto paylaşayım.