Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzellik ile 2. Görüşmemiz

Justpide

Normal Üye
26 Ağu 2021
11
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlık gelişen bir plandı. Her şey bir anda gelişti. Eve girmemle birbirini tanıyan iki kişi biranda eğlenmeye başlamıştı bile. Raskolnikov cebinden tek taşlı zipposunu çıkardı. 1917 yılından kalma bu çakmak siyah sigaranın tütünü üzerinde kıvılcımlarıyla dans ediyordu. Bir anda alevlendi. Raskolnikov ve Carmen tek vucut olmuşlardı. Carmen durmak ve bitmek enerjisi ile Raskolü bitirmeye and içmişti. Ama Raskolde bitecek bir enerji yoktu. Hem ünlü düşünür,şair ve edebiyatın öncüsü sanatçımız ne demşti? “Yüzde yüz enerci bu nasıl bir sinerci?”

Herneyse beyler ben 2 kez kendisiyle görüştüm ikisi de gayet güzeldi. Çok istekli ve ateşli birisi kendisi. Ayrıca muhabbeti de çok sarıyor otur konuş kültür ve bilgi gayet diğer şeyler gibi yerinde :) yine görüşmek üzere güzellik..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Carmen Çevrimdışı
23 Haz 2022
596
2,162
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Anlık gelişen bir plandı. Her şey bir anda gelişti. Eve girmemle birbirini tanıyan iki kişi biranda eğlenmeye başlamıştı bile. Raskolnikov cebinden tek taşlı zipposunu çıkardı. 1917 yılından kalma bu çakmak siyah sigaranın tütünü üzerinde kıvılcımlarıyla dans ediyordu. Bir anda alevlendi. Raskolnikov ve Carmen tek vucut olmuşlardı. Carmen durmak ve bitmek enerjisi ile Raskolü bitirmeye and içmişti. Ama Raskolde bitecek bir enerji yoktu. Hem ünlü düşünür,şair ve edebiyatın öncüsü sanatçımız ne demşti? “Yüzde yüz enerci bu nasıl bir sinerci?”

Herneyse beyler ben 2 kez kendisiyle görüştüm ikisi de gayet güzeldi. Çok istekli ve ateşli birisi kendisi. Ayrıca muhabbeti de çok sarıyor otur konuş kültür ve bilgi gayet diğer şeyler gibi yerinde :) yine görüşmek üzere güzellik..
Canım benimm çok teşekkür ederimm geç gördüm kusura bakma 🥲 özledim seni en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere ❤️

Justpide

Normal Üye
26 Ağu 2021
11
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne demek bitanecik:) ben de çok özledim en kısa zamanda ayarlamaya çalışacağım tekrar görüşmek üzere tatlı😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar