- 23 Ara 2021
- 215
- 368
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün enteresan bişey oldu normalde profil olarak bana uymayan biri ile görüştüm
ve büyük bir hata içinde olduğumu gördüm… evet Cansu kaya aslında radarımdaydı kendisi ama bir türlü olsun mu olmasın mı kararsızlığı içindeydim cuma günü hemen hemen tüm referanslarını okudum ve okuduklarımın yarısı gerçek olsa diyerek güzel bir dört saat geçecek düşüncesiyle randevu talebinde bulundum Güzel hızlı bir şekilde karşılık aldım teyitleştik ve bugün 15:00 de kapısındaydım karşımda Güzel alımlı sexi bir kadın vardı içeriye davet ve sonrasında salonda özenle hazırlanmış ikram masasının hazır ve hepsinin taze olması güzel ve özel bir detaydı Cansu hanımım evi oldukça güzel, rahat ve tertipli gelelim özel saatlere muazzam bir öpüşmesi, isteği, arzusu var oral yapışı oldukça tatminkar isteklere naz etmeden evet diyen biri yatak odasında masaj koltuğu var kesinlikle rica edin masajı oldukça iyi…duşta birbirimizi yıkadıktan sonra son bir oral yapması bu işin cilası oldu diyebilirim güzel bir dört saatti bol bol dedikodu farklı konulardaki fikir Alışverişi biraz ondan biraz bundan sohbetler… Her şey için teşekkür ederim kendisine iyi ki varsın