Evet… Bu hafta sonu için sınırlı vakitte (Ankara>İstanbul>Ankara arşınlamasında) görüşme ayarlayabildiğim @CEREN BAŞAK Hanım için misafirperverliği adına öncelikle teşekkür ediyorum.
İlk olarak, Konum/lokasyona değinecek olursam oldukça merkezi bir yerde. Mecidiyeköy meydan ve Nişantaşı tarafından da rahatlıkla ulaşılabilir.
Kendisinin esmer tenliği doğallıktan gelen bir noktada yani solaryum/güneşlenme etkisi değil diyebiliriz.
Bana göre ise kendisi fiziki açıdan Eva Mendes’e benzerlikte. Fit bir vücut hattına sahip, zaten o fitliğini korumak için ise spor yaşantısına da devam ettiğini belirtiyor. Kültür açısında oldukça keyifli bir şekilde sohbet edebileceğiniz bir hanımefendi. Karşılaması/ağırlaması ve kendisi ile birlikte hissettirdiği evinin sıcaklığı yaşanmalıdır. Tavsiye edilir.
Odada yaşananlar kısmına pek girmiyorum zaten, sizlerinde gördüğü gibi olumlu olarak açılan bi referans
ten uyumu vb. göreceli kavramları göz önünde bulundurarak bence, beklentinizi fazlasıyla karşılayacak nitelikte bir hanım efendi kendisi.
Tanıştığıma tekrar memnun oldum @CEREN BAŞAK Hanım
İlk olarak, Konum/lokasyona değinecek olursam oldukça merkezi bir yerde. Mecidiyeköy meydan ve Nişantaşı tarafından da rahatlıkla ulaşılabilir.
Kendisinin esmer tenliği doğallıktan gelen bir noktada yani solaryum/güneşlenme etkisi değil diyebiliriz.

Odada yaşananlar kısmına pek girmiyorum zaten, sizlerinde gördüğü gibi olumlu olarak açılan bi referans
Tanıştığıma tekrar memnun oldum @CEREN BAŞAK Hanım