Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir doğumgünüydü :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu aralar Koç erkeklerinin birbiri ardına doğumgünleri var malum :) Ben de haftasonu bir doğumgünü çocuğu programı yaptım kendime (hepimizin içinde şımarık bir oğlan çocuğu var malumunuz :D) Kahvaltı sonrası bir keyif birası yaparak başladım Ataşehir taraflarında; akabinde de klasikleştiği üzere Fenerbahçe'nin basket maçına gidip kurtlarımı döktüm (gerçi çekişmesiz ve az seyircili bir maç olduğu için önceki kadar keyif alamadım). Üzerine de Kadıköy'e dönüp bir keyif birası daha yaptım :) Ama hazır buralardayken doğumgünü yalnız kutlanmaz deyip sabahtan sevgili Masöz Frida ya yazmıştım ve sağolsun o da beni kırmadı. Mini pasta ve şarabı kaptığım gibi kendisine gittim; MELTEM in de boş vaktine tesadüf edince onu da aramıza kattık ve pastamızı birlikte üfleyip şarabımızı yudumladık (cake) Tabii ki her iyi arkadaş gibi, hanımefendiler de "doğumgünü çocuğunu hediyesini vermeden göndermek olmaz" dediler :happybirthday: :+18:
Günün kalanında başka programım olması nedeniyle, kısıtlı vakitte Masöz Frida yı fazla yormadan, MELTEM i ise her zamanki gibi çok yorarak (giggle) ufukların üzerinde gezerek hediyemin keyfini çıkardım :dans:

İkinize de çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :kalp: Tabii ki söylemeye gerek yok; bu ufak grup denememiz yetmedi, sadece tadı damağımda kaldı; tekrar vakitleri uydurabildiğimizde çok daha uzun ve keyifli zamanlara birlikte imza atacağız (ve de bol fotolu (giggle))

Bira-1.jpgMaç.jpgBira-2.jpgIMG-20190408-WA0017.jpg

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu aralar Koç erkeklerinin birbiri ardına doğumgünleri var malum :) Ben de haftasonu bir doğumgünü çocuğu programı yaptım kendime (hepimizin içinde şımarık bir oğlan çocuğu var malumunuz :D) Kahvaltı sonrası bir keyif birası yaparak başladım Ataşehir taraflarında; akabinde de klasikleştiği üzere Fenerbahçe'nin basket maçına gidip kurtlarımı döktüm (gerçi çekişmesiz ve az seyircili bir maç olduğu için önceki kadar keyif alamadım). Üzerine de Kadıköy'e dönüp bir keyif birası daha yaptım :) Ama hazır buralardayken doğumgünü yalnız kutlanmaz deyip sabahtan sevgili Masöz Frida ya yazmıştım ve sağolsun o da beni kırmadı. Mini pasta ve şarabı kaptığım gibi kendisine gittim; MELTEM in de boş vaktine tesadüf edince onu da aramıza kattık ve pastamızı birlikte üfleyip şarabımızı yudumladık (cake) Tabii ki her iyi arkadaş gibi, hanımefendiler de "doğumgünü çocuğunu hediyesini vermeden göndermek olmaz" dediler :happybirthday: :+18:
Günün kalanında başka programım olması nedeniyle, kısıtlı vakitte Masöz Frida yı fazla yormadan, MELTEM i ise her zamanki gibi çok yorarak (giggle) ufukların üzerinde gezerek hediyemin keyfini çıkardım :dans:

İkinize de çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :kalp: Tabii ki söylemeye gerek yok; bu ufak grup denememiz yetmedi, sadece tadı damağımda kaldı; tekrar vakitleri uydurabildiğimizde çok daha uzun ve keyifli zamanlara birlikte imza atacağız (ve de bol fotolu (giggle))

Ekli dosyayı görüntüle 35008Ekli dosyayı görüntüle 35009Ekli dosyayı görüntüle 35010Ekli dosyayı görüntüle 35011

Ustadim dogum gününüz kutlu olsun..
Sağlik ,mutluluk ve huzur dilerim.

Paylaşiminiza hayran kaldım..
Kaleminize sağlık.

Sizi doğum gününÅ«zde yanliz birakmayan hanım efendilere'de buradan teşekkürler..

Bu paylaşimda bahsi geçen anları kim yaşamak istemezki..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sensei Kadıköylü, efendim doğum gününüz kutlu olsun (üstatlıkta çığır açtığınız için sensei demek istedim)
Bir doğum günü kutlamak için ne yaratıcı ve eğlenceli bir plan yapmışsınız. Birbirinden güzel hanımefendiler ve buzz gibi bira (yoksa o gördüğüm fıçı beyaz bira mı???)
İlk başta sizi, ardından doğum gününüzü taçlandıran güzel insanları tebrik ederim.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadıköylü üstadım, doğumgünün kutlu olsun.
Bir erkeğin hayal edebileceği en d.günlerinden birini yaşamışsın.
Hani derler ya, en kötüsü böyle olsun.

Üstüne de yaşadıklarını yazıp bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.

Yaşayanın, yaşatanın yüreğine sağlık.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadıköylü üstadım, doğumgünün kutlu olsun.
Bir erkeğin hayal edebileceği en GÜZEL d.günlerinden birini yaşamışsın.
böyle demek istemiştim. Hem gözlüksüz hem de cep telefonundan yazınca sorun çıkabiliyor :)

Yazılan bir mesajı sonradan tekrar edit yapabiliyorduk diye biliyorum, don birkaç mesajımda bu sekmeyi göremiyorum. Ayarlarımı bozdum sanırım

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
sana sağlıklı ve mutlu bir Glückwunsch ZURT Geburtstag dostum ... resimli roman kibin de ne güzel ölümsüzleştirmişsin keyifli anlarını, önce fıçı efes, ardından basket maçı, sonra Weizen(!)stephaner :D ve sooona da pastaaaaa ... Frida ve Meltem'e de helal olsun, dostlar bir arada olmuş :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329

Ekli dosyayı görüntüle 35008Ekli dosyayı görüntüle 35009Ekli dosyayı görüntüle 35010Ekli dosyayı görüntüle 35011

Sevgili kadikoylu Sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum ve bu özel gününü bizimle paylaştığın için ben teşekkür ederim güzel yaşlara

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329

Sevgili kadikoylu Sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum ve bu özel gününü bizimle paylaştığın için ben teşekkür ederim güzel yaşlara??

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Doğum gününde insan kendine anlamlı hediyeler vermek ister..Sevgili Frida ve Meltem unutulmaz olmuş..Paylaşım için teşekkürler..Hatırlatma bir yaş daha yaşlandınız..

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Doğum günün kutlu olsun kadıköylü..Doğum gününde sevdiğin,mutlu hissettiğin herşeyi yaşamışsın..Sağlıklı,huzurlu,bol kazançlı yaşlar dilerim..

26 Haz 2017
82
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bu basketbol maçları Frida Hanım’a misafir olmak için güzel bir bahane oluyor sanırım :) bi gün bana da kısmet olur umarım.

Bu arada birayla da pek aram yok maçtan maça içiyorum ama şu fotoğrafları görünce acaip canım çekti :)

26 Haz 2017
82
11
Cinsiyetiniz nedir?
Söylemeyi unutmuşum, doşumgününüz kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice yaşlara...

RockerBond Çevrimdışı
5 Nis 2019
28
30
Doğumgünün kutlu olsun

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi bir yeni yaş dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim; hep birlikte güzel ve bol sevişmeli (giggle) günler görebilmek umuduyla diyelim...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sensei Kadıköylü, efendim doğum gününüz kutlu olsun (üstatlıkta çığır açtığınız için sensei demek istedim)
Bir doğum günü kutlamak için ne yaratıcı ve eğlenceli bir plan yapmışsınız. Birbirinden güzel hanımefendiler ve buzz gibi bira (yoksa o gördüğüm fıçı beyaz bira mı???)
İlk başta sizi, ardından doğum gününüzü taçlandıran güzel insanları tebrik ederim.

Üstatlık ve senseilik henüz bize uzak şeyler, belki bir bu kadar daha fırın ekmek yersek anca sıra gelebilir :kahkaha: İlk bira Beck's fıçı (ama ne yazık ki kendi bardağı bile yoktu mekanda), ikinci bira ise Weihenstephaner fıçı, Kadıköy'de birkaç mekanda satılıyor; çok özel bir tadı olmamakla beraber, farklı birşey denemek için olabilir; ama hafif tatlı olduğu için tüketirken abartmamak lazım, arada güzel çarpabiliyor (giggle) (bu arada Ege'den yeni bir yerli kraft bira daha geliyor; elime ulaşıp tadınca yazarım :eek:)

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
nice yıllara ayrıca hediye de oldukça güzel olmuş

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstatlık ve senseilik henüz bize uzak şeyler, belki bir bu kadar daha fırın ekmek yersek anca sıra gelebilir :kahkaha: İlk bira Beck's fıçı (ama ne yazık ki kendi bardağı bile yoktu mekanda), ikinci bira ise Weihenstephaner fıçı, Kadıköy'de birkaç mekanda satılıyor; çok özel bir tadı olmamakla beraber, farklı birşey denemek için olabilir; ama hafif tatlı olduğu için tüketirken abartmamak lazım, arada güzel çarpabiliyor (giggle) (bu arada Ege'den yeni bir yerli kraft bira daha geliyor; elime ulaşıp tadınca yazarım :eek:)

Weihenstephaner'in Dunkel'ini kısa bir süre önce kangurulu market zincirinde görmüştüm (ve almıştım :))
Kadıköy'de Kilkenny de bulmak mümkün (fıçı), Guinness'e alternatif olarak denemeye değebilir, bence doğum günlerini beklemeden denenebilir :) (bunu yapmak zorundayım affedin :D, omg they killed kenny !)
Şu Egeden gelen draft birayı çok merak ettim doğrusu, görüşlerinizi dört gözle bekliyorum...

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036

Tekrardan mutlu yıllar dilerim ? keyifli bir buluşmaydı teşekkürler ?

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kulaklarim cinladi diyordum epeydir foruma girmeyince megerse grup varmis:)

Saka bir tarafa nice senelere sevgili kadikoylu belki bir gun bir yerde bizde grup ederiz mucx mucx

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, kader kısmet bir yerde gruba gireriz belki bir gün (giggle)

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Maç, bira, grup, muhteşem bir doğum günü üçgeni olmuş.Ben de bir koç erkeği olarak kutlu doğum haftamızı tebrik ediyor, keyfinin yeni yaşında bol olmasını diyorum hocam.

Frida hanımın dostluğu, Meltem hanımın emekçiliği de göz dolduruyor :)) Hepsine sevgiler.

diegooo Çevrimdışı
13 Eyl 2014
72
39
Mutlu yıllar üstadım. Herhalde bundan daha güzel bir doğumgünü kutlaması olamazdı(y) 2 güzel hanımefendiye de saygılar, üstadı yeni yaşına güzel geçirmişsiniz.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim de doğum günüm olsa yalan yok böyle bir hediye isterdim tabiki :) Mutlu yıllar o zamansa.

Madboycaddeli Çevrimdışı

Madboycaddeli

Normal Üye
9 Ocak 2019
11
1
Sevgili kadiköylü one muhteşem doğum günü kutlaması öyle her erkeğin hayali ben doğum günü olmasada denemiş biri olarak duygularını anlıyorum geç olsada nice yıllara üstad

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar