- 29 Nis 2014
- 9,309
- 10,256
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu aralar Koç erkeklerinin birbiri ardına doğumgünleri var malum
Ben de haftasonu bir doğumgünü çocuğu programı yaptım kendime (hepimizin içinde şımarık bir oğlan çocuğu var malumunuz
) Kahvaltı sonrası bir keyif birası yaparak başladım Ataşehir taraflarında; akabinde de klasikleştiği üzere Fenerbahçe'nin basket maçına gidip kurtlarımı döktüm (gerçi çekişmesiz ve az seyircili bir maç olduğu için önceki kadar keyif alamadım). Üzerine de Kadıköy'e dönüp bir keyif birası daha yaptım
Ama hazır buralardayken doğumgünü yalnız kutlanmaz deyip sabahtan sevgili Masöz Frida ya yazmıştım ve sağolsun o da beni kırmadı. Mini pasta ve şarabı kaptığım gibi kendisine gittim; MELTEM in de boş vaktine tesadüf edince onu da aramıza kattık ve pastamızı birlikte üfleyip şarabımızı yudumladık (cake) Tabii ki her iyi arkadaş gibi, hanımefendiler de "doğumgünü çocuğunu hediyesini vermeden göndermek olmaz" dediler :happybirthday: :+18:
Günün kalanında başka programım olması nedeniyle, kısıtlı vakitte Masöz Frida yı fazla yormadan, MELTEM i ise her zamanki gibi çok yorarak (giggle) ufukların üzerinde gezerek hediyemin keyfini çıkardım :dans:
İkinize de çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :kalp: Tabii ki söylemeye gerek yok; bu ufak grup denememiz yetmedi, sadece tadı damağımda kaldı; tekrar vakitleri uydurabildiğimizde çok daha uzun ve keyifli zamanlara birlikte imza atacağız (ve de bol fotolu (giggle))

Günün kalanında başka programım olması nedeniyle, kısıtlı vakitte Masöz Frida yı fazla yormadan, MELTEM i ise her zamanki gibi çok yorarak (giggle) ufukların üzerinde gezerek hediyemin keyfini çıkardım :dans:
İkinize de çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :kalp: Tabii ki söylemeye gerek yok; bu ufak grup denememiz yetmedi, sadece tadı damağımda kaldı; tekrar vakitleri uydurabildiğimizde çok daha uzun ve keyifli zamanlara birlikte imza atacağız (ve de bol fotolu (giggle))