Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güvenilir IPTV Önerisi Olan Var Mı?

rhyme4eva Çevrimdışı
29 Kas 2013
13
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar,

Bilgisayar üzerinden Lig maçları, Avrupa maçları, bazen dizi, film ve belgesel izlemek için IPTV düşünüyorum. Yani üyelik alıp VLC üzerinden oynatarak izleyeceğim. Zaten referans olabilecek varsa biliyordur IPTV'yi.

Derbilerde önemli Avrupa maçlarında vs takılma donma yapmayan kaliteli, güvenilir bir öneriniz var mıdır?

Teşekkürler.

10 Haz 2018
71
8
Cinsiyetiniz nedir?
para vermene gerek yok face de paylasiyirlar surekli istersen paylasayim grubu ayrica tel icin uygulamalar var

rhyme4eva Çevrimdışı
29 Kas 2013
13
2
Cinsiyetiniz nedir?
hocam olur valla sağ olasın ama özel mesaj alamıyorum sanırım.

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,689
1,800
Herkese selamlar,

Bilgisayar üzerinden Lig maçları, Avrupa maçları, bazen dizi, film ve belgesel izlemek için IPTV düşünüyorum. Yani üyelik alıp VLC üzerinden oynatarak izleyeceğim. Zaten referans olabilecek varsa biliyordur IPTV'yi.

Derbilerde önemli Avrupa maçlarında vs takılma donma yapmayan kaliteli, güvenilir bir öneriniz var mıdır?

Teşekkürler.

periscope'dan takip edebilirsin orada yayınlar daha kaliteli.

rhyme4eva Çevrimdışı
29 Kas 2013
13
2
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese teşekkürler öneriler için :)

sercianno Çevrimdışı
5 Kas 2017
57
39
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler ben de salı günkü Benfica maçı için IPTV satın alacaktım linkler iyi oldu elinize sağlık

rhyme4eva Çevrimdışı
29 Kas 2013
13
2
Cinsiyetiniz nedir?
Condor Çevrimdışı
31 Mar 2018
72
24
Benim önerdiğim sitedeki euro cinsinden yazılmış fiyat doğru değil. Sitede canlı yardım veya whatsapp tan konuşabilirsiniz fiyatlar daha uygun.

rhyme4eva Çevrimdışı
29 Kas 2013
13
2
Cinsiyetiniz nedir?
Benim önerdiğim sitedeki euro cinsinden yazılmış fiyat doğru değil. Sitede canlı yardım veya whatsapp tan konuşabilirsiniz fiyatlar daha uygun.

Teşekkürler hocam, iletişime geçerim öyleyse. Kalitesinden memnun musun? Önemli maçlarda takılma, izleyememe durumu vs oluyor mu?

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,689
1,800
Hocam Benfica maçında burdaki link açılmadı. Yorumlar da kapalıydı soramadık. Periscope'da lig maçları sırasınad erişime kapatılacakmış. VPN ile donmadan izlenir mi bilemiyorum. @Condor un önerdiği siteyi biraz kurcalayalım. Biraz pahalı gibi gerçi ama.

HMA (HİDE MY AYES) vpn yazılımını öneririm. yıllardır kullanıyorum yıllık alırsan daha karlı olursun hocam.
70+ ülke var hepsi premium bağlantı.

sexsibere Çevrimdışı
19 Tem 2018
31
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bir bilişimci olarak Gold İptv öneriyorum ben yıllardır kullanıyorum ve sorun olması durumunda arkadaşlar hemen muadele ediyor destek vs sıkıntı olmaz..
irtibat vs bilgiler için lütfen mesaj atınız forum kuralları gereği telefon ve irtibat paylaşamıyorum..

sexsibere Çevrimdışı
19 Tem 2018
31
5
Cinsiyetiniz nedir?
https://www.uyduportal.net/
tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum bir kaç ufak donma dışında bir sorun yaşamadım genelde donma sorunları internet bazlı ve modemlerin sık sık resetlenmemi
özellikle telekom ve ahalısı modemleri kurulu taktiği için bir çok portu devre dışı bırakabiliyor..

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
84
5
Cinsiyetiniz nedir?
mgold iptv den bahsediyorsunuz sanırım

sexsibere Çevrimdışı
19 Tem 2018
31
5
Cinsiyetiniz nedir?
evet aynı firma.. ihtiyaç olması durumunda m.birsen ile temasa geçebilirsiniz..

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
evet gördüğünüz üzere konuyu hortlatıyorum mevzuya hakim olan kişiler varsa güncel olarak yoruma çöksün bi zahmet kullanlar hangi paketi kullanıyor nasıl anlatırsa sevinirim

Sludgebob Çevrimdışı
8 Haz 2019
18
4
Cinsiyetiniz nedir?
Iptvhdclub diye bi'şi var, son 6 aydır kullanıyorum. Ayda 20 tl'ye denk geliyor şu haliyle ve 3500 küsür kanal artı yüzlerce film, güncel diziler, kaliteli exexex videolar falan var. Arada sırada şifrenizle sisteme giriş yapıp güncel playlist'leri download ettiğiniz sürece takılma, donma, kanal açılmaması gibi şeyler olmuyor. Teknik destek de fena değil, gece 23'e kadar web sitesi üzerinden seri bir şekilde online destek sağlıyorlar sağlıyorlar. Ben tavsiye ederim şahsen ama daha iyileri de vardır muhakkak, bir de sizin paketleri görelim :p:

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Iptvhdclub diye bi'şi var, son 6 aydır kullanıyorum. Ayda 20 tl'ye denk geliyor şu haliyle ve 3500 küsür kanal artı yüzlerce film, güncel diziler, kaliteli exexex videolar falan var. Arada sırada şifrenizle sisteme giriş yapıp güncel playlist'leri download ettiğiniz sürece takılma, donma, kanal açılmaması gibi şeyler olmuyor. Teknik destek de fena değil, gece 23'e kadar web sitesi üzerinden seri bir şekilde online destek sağlıyorlar sağlıyorlar. Ben tavsiye ederim şahsen ama daha iyileri de vardır muhakkak, bir de sizin paketleri görelim :p:
paylaşım için teşekürler biraz geç oldu ama :D dostum benim sıkıntım maçlar ile maçları izlemek istiyorum yoksa tv meraklısı değilim hiç

5555 Çevrimdışı
8 Ağu 2018
28
10
Hiçbir iptv güvenilir değildir.

13 Ağu 2019
43
13
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayrica alfa ip tv de guzel ama vizyon kullaniyorum donma kasma yok hic

Toprakirmak Çevrimdışı

Toprakirmak

Suspicious Minds
Normal Üye
19 Eyl 2019
18
12
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teknoiptv kullanıyorum 2 senedir 1 senesi yurt dışında kullandım. destek ve geri bildirim konusunda sıkıntı yaşamadım. bağlantınız iyiyse donma yaşamadan kaliteli izleyebilirsiniz.

TonyTR34

Normal Üye
3 Ara 2019
3
1
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
beyler sorunlarınızı ücretsiz olarak çözeyim.
selcuksportshdgiris.live
android apk sınıda tıklayın keyfinize bakın.

fanciful86 Çevrimdışı
28 Nis 2012
224
123
Cinsiyetiniz nedir?
3 4 aydır rota iptv kullanıyorum, operasyondan sonraki bi sure sikintiliydi ama su son zamanlarda gayet iyi donma takilma olmuyor bayadir, ben memnunum yani tavsiye ederim.

Destiny Çevrimdışı
24 Şub 2020
6
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte bu sorunun nedeni iptv kaynaklı mı ? Yani hangi iptv yi alırsam alayim bunu yaşamak zorunda mıyım :)

evet yaşamaya devam edersin çünkü iptvler yurt dışı kaynaklı yayınlar olarak satılıyor aradaki saat farkından gecikmeli gelir hepsi :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar