Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günaydın 😘😘

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,830
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorum😘😘seviliyorsunuzIMG_20211215_133957.jpg2021-12-19-10-36-39-578.jpg

7 Kas 2021
207
166
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık
Mavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorum😘😘seviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
Bu soğuk havada içimi ısıtan ❤❤
2 kare bir kraliçe⚘💋

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
215
477
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizin gibi bir güzellikten 1 tane olması ve bu tek güzelin günde sadece tek görüşme yapması haksızlık...
İzmir de olup,il dışına çıkmaması konusuna girmiyorum bile.

Ahmet Kartal Çevrimdışı
19 Nis 2021
22
12
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Balıksn Çevrimdışı
8 Haz 2020
1,215
803
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,830
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizin gibi bir güzellikten 1 tane olması ve bu tek güzelin günde sadece tek görüşme yapması haksızlık...
İzmir de olup,il dışına çıkmaması konusuna girmiyorum bile.
Normalde en fazla 2 ben işimi isteyerek severek yapmayı tercih ettiğim için seçildiğim gbi bende herkesle görüşmüyorum sapyoseksüel bir kadınım para için yapıyorum evet ama önce insan kazanmaktan yanayım il dışına cıkamama durumumda şu sebepten ben 1 engelli golden ve 4 kedi annesiyim emanet edenilceğim kimse yok ve onları bırakamam ne yazıkki

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
wow. bu elbise inanılmaz güzel duruyor bu güzel fiziğinizde. topuklular da zaten zevkli seçimlerin bir ispatı adeta. İzmir'e gelmek şart oldu🔥🔥🧿🧿😍

20 Tem 2019
171
91
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kingz Çevrimdışı
12 Ocak 2018
229
169
Cinsiyetiniz nedir?
Günaydın. Görüşme gününü kaptıktan sonra zor olsada bir hafta beklenir. Sen değersin.

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
215
477
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Normalde en fazla 2 ben işimi isteyerek severek yapmayı tercih ettiğim için seçildiğim gbi bende herkesle görüşmüyorum sapyoseksüel bir kadınım para için yapıyorum evet ama önce insan kazanmaktan yanayım il dışına cıkamama durumumda şu sebepten ben 1 engelli golden ve 4 kedi annesiyim emanet edenilceğim kimse yok ve onları bırakamam ne yazıkki
Açıklamaya gerek yoktu güzel kadın. Benim sitemim kaderimeydi sadece..
Artık,biz gelmeye çalışacağız İzmir'e...
Aslında, seçici davranmak sizi birkaç adım öne bile çıkarır. Baksanıza, 4-5 günlük randevularınız dolu. ;)
Şanslı İzmir forumdaşlarımın, kıymetinizi bildiklerine eminim.
Saygılarımla...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar