Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık
Bu soğuk havada içimi ısıtan ❤❤Mavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorumseviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
2 kare bir kraliçe⚘![]()
Günaydın mutlu pazarlar olsun Kayla HanımMavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorumseviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
Günaydınların güzel olma sebebi sanada GünaydınMavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorumseviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
İstanbul bogaz manzarası gibiMavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorumseviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
Yılbaşına program almak istiyorum ben ama benMavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorumseviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
Normalde en fazla 2 ben işimi isteyerek severek yapmayı tercih ettiğim için seçildiğim gbi bende herkesle görüşmüyorum sapyoseksüel bir kadınım para için yapıyorum evet ama önce insan kazanmaktan yanayım il dışına cıkamama durumumda şu sebepten ben 1 engelli golden ve 4 kedi annesiyim emanet edenilceğim kimse yok ve onları bırakamam ne yazıkkiSizin gibi bir güzellikten 1 tane olması ve bu tek güzelin günde sadece tek görüşme yapması haksızlık...
İzmir de olup,il dışına çıkmaması konusuna girmiyorum bile.
Ama ben yılbaşında calısmıyorumYılbaşına program almak istiyorum ben ama ben❤
![]()
Tesekkür ederimİstanbul bogaz manzarası gibi
Günaydın iyi pazarlargünaydın güzellik mutlu pazarlar
Günaydın iyi pazarlarGünaydın mutlu pazarlar olsun Kayla Hanım![]()
ben en iyisi THY ve Tüpraş hissesi alayım, seni gören istanbullu ya uçak bileti alacak ya mazot yakacak. sayende para kazanayımMavişlerim günde tek görüşme yapıyorum bir süre bu sebeple Perşembe gününe kadar programım dolu lütfen Perşembe itibari ile randevu alırsanız sevinirim anlık program yapamıyorumseviliyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 75582Ekli dosyayı görüntüle 75583
Açıklamaya gerek yoktu güzel kadın. Benim sitemim kaderimeydi sadece..Normalde en fazla 2 ben işimi isteyerek severek yapmayı tercih ettiğim için seçildiğim gbi bende herkesle görüşmüyorum sapyoseksüel bir kadınım para için yapıyorum evet ama önce insan kazanmaktan yanayım il dışına cıkamama durumumda şu sebepten ben 1 engelli golden ve 4 kedi annesiyim emanet edenilceğim kimse yok ve onları bırakamam ne yazıkki
Yılbaşı dediysem erken kutlama canımmmAma ben yılbaşında calısmıyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!