Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

👑Greed Arya👑

• Konbuyu başlatan ARYA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gered

Ekli dosyalar

• E8246917-BCC7-4C3D-8D2E-B869B7D551AC.jpeg
    E8246917-BCC7-4C3D-8D2E-B869B7D551AC.jpeg
    388.8 KB · Görüntüleme: 1,003
  • 24ECB4EC-4BA9-4945-AAE3-5903181A1FBB.jpeg
    24ECB4EC-4BA9-4945-AAE3-5903181A1FBB.jpeg
    78.3 KB · Görüntüleme: 1,046
  • 0053E1C2-B3BD-455E-8714-B8E94E893EF3.jpeg
    0053E1C2-B3BD-455E-8714-B8E94E893EF3.jpeg
    708.6 KB · Görüntüleme: 970
pilotoxi Çevrimdışı
13 Mar 2020
144
145
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kırmızılı olan çok şahane. Yeşil artı kırmızı gayet güzel gidiyormuş :) :)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
mükemmel

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
549
312
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bambaşka bir güzellik adeta bir kuğu gibi

Zat-ı Muhterem Çevrimdışı
9 May 2020
2
0
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paraya tapan bi' dişi beşer daha.
Çorbaya düşen sinek gibisiniz.
Mide bulandırıyorsunuz.

İyi ki böyle dışa vurumlarda bulunuyorsunuz da kaliteli olan kadınlar aranızdan ışıldıyor.

LastWar Çevrimdışı
19 Şub 2020
80
77
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mide bulandırıyorsunuz.

İyi ki böyle dışa vurumlarda bulunuyorsunuz da kaliteli olan kadınlar aranızdan ışıldıyor.

Herkesin amacı para kazanmak değil mi ? Karşınızda bir kadın olduğunu unutmayın . Söylemleriniz daha kibar olmalı .

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Mide bulandırıyorsunuz.

Bedava saclarinizi oksayan ve isil isil parildayan biri var ise hayatinizda, ona burada oldugunuzdan bahsedin. Arinmak belki size iyi gelir.

Son düzenleme:
Zat-ı Muhterem Çevrimdışı
9 May 2020
2
0
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesin amacı para kazanmak değil mi ? Karşınızda bir kadın olduğunu unutmayın . Söylemleriniz daha kibar olmalı .

Kibarlık konusunda haklısınız. Aşırı gergin bir anıma denk gelmişti karşımdaki kişilere bağırmamak için böyle rezil bir mesajı yazarak deşarj ettim o an için kendimi. Mesajı düzeltmek, silmek istedim ama forum sistemi imkan tanımadı. Bu böyle leke olarak kalsın profilimde. Arya Hanıma karşı kabahatim büyük, kabul ediyorum.
@ARYA hanım sizden içtenlikle özür diliyorum.
İnternetteki öküz sürüsü trollerden bir farkım kalmadı bu yorumla.

psychostu

Normal Üye
10 Mar 2020
38
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Diğer kişinin yazdığından bağımsız olarak sizin yazdığınıza daha çok takıldım. Toplumumuzda kadının yeri bir türlü erkekle eşit hale gelmez iken, bu konuda sizin gibi bilinçli ve hassasiyete sahip insanlar ne yazık ki bazen bence yanlış yaklaşımlarda bulunuyor. Bu şekilde aslında cinsiyet ayrımı daha da belirginleşiyor. Bir insana kibar veya daha kibar olmak için, cümlenin başlangıcından da anlaşılacağı üzere sadece insan olmak yeterli diye düşünüyorum. Özellikle yapılan "kadın" vurgusu, faydacı olmaktan ziyade zarar oluşturuyor.

LastWar Çevrimdışı
19 Şub 2020
80
77
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diğer kişinin yazdığından bağımsız olarak sizin yazdığınıza daha çok takıldım. Toplumumuzda kadının yeri bir türlü erkekle eşit hale gelmez iken, bu konuda sizin gibi bilinçli ve hassasiyete sahip insanlar ne yazık ki bazen bence yanlış yaklaşımlarda bulunuyor. Bu şekilde aslında cinsiyet ayrımı daha da belirginleşiyor. Bir insana kibar veya daha kibar olmak için, cümlenin başlangıcından da anlaşılacağı üzere sadece insan olmak yeterli diye düşünüyorum. Özellikle yapılan "kadın" vurgusu, faydacı olmaktan ziyade zarar oluşturuyor.

Kadınlar erkeklere göre hassas bu yüzden daha fazla kibar olmalıyız benim düşüncem bu yönde .

psychostu

Normal Üye
10 Mar 2020
38
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadınlar erkeklere göre hassas bu yüzden daha fazla kibar olmalıyız benim düşüncem bu yönde .

Kadınların daha duygusal olduğu,hassas olduğu gibi fikirler bilimin bu kadar ilerlemiş olduğu 2020 yılında dahi kanıtlanmış değil. Buna dayanacak tek bir bilimsel veri de bulunmamakta. Araştırmaların net olarak ortaya çıkardığı sadece 2 şey var. Kadınların utanç ve suçlululuk hislerine daha eğilimli oluşu. Psikoloji öğrencisi olarak biraz yazmak istedim. Uzattıysam affola, iyi forumlar :)

LastWar Çevrimdışı
19 Şub 2020
80
77
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadınların daha duygusal olduğu,hassas olduğu gibi fikirler bilimin bu kadar ilerlemiş olduğu 2020 yılında dahi kanıtlanmış değil. Buna dayanacak tek bir bilimsel veri de bulunmamakta. Araştırmaların net olarak ortaya çıkardığı sadece 2 şey var. Kadınların utanç ve suçlululuk hislerine daha eğilimli oluşu. Psikoloji öğrencisi olarak biraz yazmak istedim. Uzattıysam affola, iyi forumlar :)

Ben duygularım ve hisselerime göre hareket eden biriyim . Ve hislerim bu yönde . Siz bilimsel olark düşünmeye ve hareket etmeye devam edebilirsiniz ama ben böyle kalmaktan memnunum .

CoolOrc Çevrimdışı
6 Tem 2013
68
26
Cinsiyetiniz nedir?
Şimdi bu zat-I muhterem arkadaşa herkes yüklenmiş bende yüklenmek istiyorum fakat sözlerinden dolayı ama bende saçma buluyorum 4. Resimin paylaşımını

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar saçma yorumlar sakin olalım tik tok ta ve Twitter da defile olsun balkona çıkıp ateşlemek olsun farklı snaplerim var bunlar sadece story ve snap cinsel organdan başka şeylerde paylaşıp kendi yorumumuzu ortaya koyarız burası açık bir platform kaçıyor taşıyor diye başlık yapmıyorum diyemi böyle oldu bir kaç kendini bilmez randevu yu kabul etmeyince paraların resmini çekip atıyor bizmi ezilelim yani ayrıca bu sadece snap ve eylenceli video🍑😘🍷🍷

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kelimelerinizi düzgün seçmezseniz karşılaşacağınız muamele budur. Paraların olduğu fotoğraf beni de rahatsız etti fakat herkesin hayatına kimse karışamaz neticede.
Bende randevu kabul etmeyince paralarin resminin çekilip atilmasi rahatsiz etti benimki sadece snap kişi yada şahısa hakaret değil😌

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arkadaşımızda en başta insan olmakla vurgu yapmış ayrıca odak noktası olarak ayrıca kadın olmayı vurgulamıştır bu işi yapıyorum ve havalıyım hak ediyorum gencim güzelim en önemlisi akıllıyım fazlasıyla

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Size gelen hastalar bence psikolojik yardım almayamı yoksa kadın karşıtı sadece okula gittiği için konuşma hakkı olan birine mi geldiğini karıştırabilirler ki o seviye de olacağinizi hiç sanmam okulu bitirip markette deterjan dizemeye adaysiniz markette başardılar size

psychostu

Normal Üye
10 Mar 2020
38
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size gelen hastalar bence psikolojik yardım almayamı yoksa kadın karşıtı sadece okula gittiği için konuşma hakkı olan birine mi geldiğini karıştırabilirler ki o seviye de olacağinizi hiç sanmam okulu bitirip markette deterjan dizemeye adaysiniz markette başardılar size

İyi niyetli olmayan,kötülük içeren yazınız için teşekkür ederim. Anlaşılan o ki düşüncelerinizi iyi bir şekilde yazıya dökmekte de, yazılanları doğru bir şekilde kavramaktan da uzaksınız. Bir önceki yazımda da görebileceğiniz üzere, Türk toplumunda kadının yerinin bir türlü erkekle eşit hale gelmediğinden yakındım. Bu durumu yaratan birçok faktörle beraber diğer arkadaşın özellikle yaptığı "kadın" vurgusunun aslında bir anlamda ayrımcılığa katkı sağladığını anlattım. Bir insana kibar olmak için kadın olmak değil insan olmak yeterlidir. Sırf okula gittiğim için adam olamayacağımı ima etmişsiniz. Olabilir,doğru. Bir yandan da markette raf dizen kişiye olan aşağılayıcı bakışınız net bir şekilde anlaşılıyor. Ben markette çalışırım ama insanlarla nasıl konuşmam gerektiğini biliyor olacağım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar