- 19 Şub 2020
- 1,108
- 4,892
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ediyorumcezbedici harikasınız arya
Teşekkür ediyorum rich günlerimKırmızılı olan çok şahane. Yeşil artı kırmızı gayet güzel gidiyormuş![]()
![]()
Çok teşekkür ediyorumbambaşka bir güzellik adeta bir kuğu gibi
bambaşka bir güzellik adeta bir kuğu gibi
Teşekkür ediyorummükemmel
Teşekkür ediyorumcezbedici harikasınız arya
Paraya tapan bi' dişi beşer daha.
Çorbaya düşen sinek gibisiniz.
Mide bulandırıyorsunuz.
İyi ki böyle dışa vurumlarda bulunuyorsunuz da kaliteli olan kadınlar aranızdan ışıldıyor.
Bedava saclarinizi oksayan ve isil isil parildayan biri var ise hayatinizda, ona burada oldugunuzdan bahsedin. Arinmak belki size iyi gelir.Paraya tapan bi' dişi beşer daha.
Mide bulandırıyorsunuz.
İyi ki böyle dışa vurumlarda bulunuyorsunuz da kaliteli olan kadınlar aranızdan ışıldıyor.
Herkesin amacı para kazanmak değil mi ? Karşınızda bir kadın olduğunu unutmayın . Söylemleriniz daha kibar olmalı .
bye bye happinessParaya tapan bi' dişi beşer daha.
Mide bulandırıyorsunuz.
Herkesin amacı para kazanmak değil mi ? Karşınızda bir kadın olduğunu unutmayın . Söylemleriniz daha kibar olmalı .
Diğer kişinin yazdığından bağımsız olarak sizin yazdığınıza daha çok takıldım. Toplumumuzda kadının yeri bir türlü erkekle eşit hale gelmez iken, bu konuda sizin gibi bilinçli ve hassasiyete sahip insanlar ne yazık ki bazen bence yanlış yaklaşımlarda bulunuyor. Bu şekilde aslında cinsiyet ayrımı daha da belirginleşiyor. Bir insana kibar veya daha kibar olmak için, cümlenin başlangıcından da anlaşılacağı üzere sadece insan olmak yeterli diye düşünüyorum. Özellikle yapılan "kadın" vurgusu, faydacı olmaktan ziyade zarar oluşturuyor.
Kadınlar erkeklere göre hassas bu yüzden daha fazla kibar olmalıyız benim düşüncem bu yönde .
Kadınların daha duygusal olduğu,hassas olduğu gibi fikirler bilimin bu kadar ilerlemiş olduğu 2020 yılında dahi kanıtlanmış değil. Buna dayanacak tek bir bilimsel veri de bulunmamakta. Araştırmaların net olarak ortaya çıkardığı sadece 2 şey var. Kadınların utanç ve suçlululuk hislerine daha eğilimli oluşu. Psikoloji öğrencisi olarak biraz yazmak istedim. Uzattıysam affola, iyi forumlar![]()
Bende randevu kabul etmeyince paralarin resminin çekilip atilmasi rahatsiz etti benimki sadece snap kişi yada şahısa hakaret değilKelimelerinizi düzgün seçmezseniz karşılaşacağınız muamele budur. Paraların olduğu fotoğraf beni de rahatsız etti fakat herkesin hayatına kimse karışamaz neticede.
Bu arkadaşımızda en başta insan olmakla vurgu yapmış ayrıca odak noktası olarak ayrıca kadın olmayı vurgulamıştır bu işi yapıyorum ve havalıyım hak ediyorum gencim güzelim en önemlisi akıllıyım fazlasıylaDiğer kişinin yazdığından bağımsız olarak sizin yazdığınıza daha çok takıldım. Toplumumuzda kadının yeri bir türlü erkekle eşit hale gelmez iken, bu konuda sizin gibi bilinçli ve hassasiyete sahip insanlar ne yazık ki bazen bence yanlış yaklaşımlarda bulunuyor. Bu şekilde aslında cinsiyet ayrımı daha da belirginleşiyor. Bir insana kibar veya daha kibar olmak için, cümlenin başlangıcından da anlaşılacağı üzere sadece insan olmak yeterli diye düşünüyorum. Özellikle yapılan "kadın" vurgusu, faydacı olmaktan ziyade zarar oluşturuyor.
Size gelen hastalar bence psikolojik yardım almayamı yoksa kadın karşıtı sadece okula gittiği için konuşma hakkı olan birine mi geldiğini karıştırabilirler ki o seviye de olacağinizi hiç sanmam okulu bitirip markette deterjan dizemeye adaysiniz markette başardılar sizeKadınların daha duygusal olduğu,hassas olduğu gibi fikirler bilimin bu kadar ilerlemiş olduğu 2020 yılında dahi kanıtlanmış değil. Buna dayanacak tek bir bilimsel veri de bulunmamakta. Araştırmaların net olarak ortaya çıkardığı sadece 2 şey var. Kadınların utanç ve suçlululuk hislerine daha eğilimli oluşu. Psikoloji öğrencisi olarak biraz yazmak istedim. Uzattıysam affola, iyi forumlar![]()
Kadınlar erkeklere göre hassas bu yüzden daha fazla kibar olmalıyız benim düşüncem bu yönde .
Size gelen hastalar bence psikolojik yardım almayamı yoksa kadın karşıtı sadece okula gittiği için konuşma hakkı olan birine mi geldiğini karıştırabilirler ki o seviye de olacağinizi hiç sanmam okulu bitirip markette deterjan dizemeye adaysiniz markette başardılar size
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!