Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha cazibeli oluyor öyle olunca sanırsam Kayla Hanım
Tesekkur ediyorumDaha cazibeli oluyor öyle olunca sanırsam Kayla Hanımiyi keyifler dilerim size
Acımam kişiAma acı bize. Olmaz ki...![]()
12 saniyelik gösteri elletmeye bedel buda yeter
OmaşşşlTamam sen bana gösterme o zaman ama ellet olmami öyle![]()
Hocam illa araya Bir şey sıkıştırma yapacaksın tarzın bu herhaldeTamam sen bana gösterme o zaman ama ellet olmami öyle![]()
Başkan Allah böyle yaratmış hor gormeyelim bu garibiHocam illa araya Bir şey sıkıştırma yapacaksın tarzın bu herhalde![]()
Sende haklısın nispet yaptım zaten hocam İyi keyifler olsunBaşkan Allah böyle yaratmış hor gormeyelim bu garibi![]()
Merak etme sadece adrenlin salgılıyorsun adrenalin iyidirkalpten gidicez bu gidişle![]()
Omaşşş![]()
Güzel parçaladınız .... Elletmesiniz de olur...
Yaaa amacım gözleriniz bayrak etsinki akıllarda kalayımVay zalim vay...![]()
Desene kurtuluşun yok heryerdeyimO zaman ben kutuma gitmek istiyorum
Aaa orda da kayla çıktı şansa bak![]()
Thanks babeGüzel parçaladınız .... Elletmesiniz de olur...![]()
![]()
![]()
![]()
Tüm cabam sizler içinKoordinatları gönderiyorum lütfen atın artık şu nükleeri bitsin bu işkence![]()
Görüşeceğimiz zaman bana bu kıyafeti gitmemi hatırlatın lütfen. Çok teşekkür ediyorumÇok vurucu bir video..
Hele o sonunda patlayan volkan..
Pandoranın kutusu açılınca birden hazineler ortaya çıkıyor.
Gelince o giysiyi aynı şekilde çıkarmak isterdim..
Paylaşım için teşekkürler.
Bayanlarin hic degişmeyen ahlakı gösterir ama elletmezler
Amacımız el ile ellemek değil amacımız dil ile dillemek
Dimi full teşirr ama elletmez iyi taktikBayanlarin hic degişmeyen ahlakı gösterir ama elletmezler![]()
Kayla bunu sevdiAmacımız el ile ellemek değil amacımız dil ile dillemek![]()
Ewt ama elletende iyi elletiyorDimi full teşirr ama elletmez iyi taktik![]()
Görüşeceğimiz zaman bana bu kıyafeti gitmemi hatırlatın lütfen. Çok teşekkür ediyorum![]()
Olsun artıkEvet öyle oldu biracik![]()
Tabiki beklerim tesekkur ediyorumYolum İzmir'e düştüğü zaman mutlaka ve mutlaka o hazinelere dokunmak için ziyaret edeceğim.
Kendinize iyi bakın.
İyi seneler.
@Kayla Senin aklımda kalman için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Hep aklımdasın...Yaaa amacım gözleriniz bayrak etsinki akıllarda kalayım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!