Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gördüğüm en güzel doktor

hachikonunbabası

Normal Üye
27 Tem 2024
10
44
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shakira hanım ile bugün 3 saat görüştük ve kapıyı açtığı an yüzünün güzelliğine mi yoksa fiziğine mi odaklansam bilemedim, kendisi gerçekten çok güzel. Hem ilk başta, hem de seans aralarında bol ikram eşliğinde çok keyifli sohbetimiz oldu; konuşurken o kadar tatlı ki kendinizi ondan alamıyorsunuz. Yatak odası ile ilgili pek detaya girmeyeceğim, diyebileceğim tek şey harika bir ön sevişme ve oral yaşattı bana bugün. Evine ulaşım çok kolay (komşu sayılırmışız meğer, bana çok yakın) ve park yeri konusunda hiçbir sıkıntı yok. Mutlaka görüşülmesi gereken bir hanımefendi.

squfield

Normal Üye
9 Eki 2022
3
14
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shakira hanım yeni mi mesajlara dönmeye başladı ben 1 hafta önce bayağı uğraşmıştım ulaşmak için 🙃🙃

mtnvarol

Normal Üye
29 Tem 2024
3
1
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shakira hanım ile bugün 3 saat görüştük ve kapıyı açtığı an yüzünün güzelliğine mi yoksa fiziğine mi odaklansam bilemedim, kendisi gerçekten çok güzel. Hem ilk başta, hem de seans aralarında bol ikram eşliğinde çok keyifli sohbetimiz oldu; konuşurken o kadar tatlı ki kendinizi ondan alamıyorsunuz. Yatak odası ile ilgili pek detaya girmeyeceğim, diyebileceğim tek şey harika bir ön sevişme ve oral yaşattı bana bugün. Evine ulaşım çok kolay (komşu sayılırmışız meğer, bana çok yakın) ve park yeri konusunda hiçbir sıkıntı yok. Mutlaka görüşülmesi gereken bir hanımefendi.
Numarası yurt dışı vatsap tan yaziyorum dönüş yok nasil ula
stiniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar