- 10 Ocak 2025
- 310
- 278
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selam olsun tüm forum ahalisi,Dün gece yine,yeniden @ Gökçe ile şahane bir gece geçirdim tam bu zamanlarda artık buralardan yavaş,yavaş,emekli olmayı düşünürken yine beni yoldan çıkarttı bu muhteşem kadın,neyi anlatayım,sohpeti harika sanki sevgilinle berabersin, ikramları tam istediğim gibi ellerine sağlık,muhabbeti kırk yıldır tanıyormuşum gibi,oturup kalkması tam bir hanfendi rakı adabını çok iyi biliyor,fizik onu söylememe gerek yok sanırım buradaki çoğu kişi ya gitmiştir,veya giymek için can atıyordur tam bir çıtır,kıyafet seçimi harika en son (uykuya geleceğimiz hariç)
kendisi biliyor yataktan bahsetmek istemiyorum,kendisi ile harika bir uyum yakaladık,onunlayken inanın yataktan ćıkmak istemiyorum,o zaman asla geçmesin istiyorum belkide o yüzden (biraz geç geldim)
inanın bağımlılık yapıyor gitmeden uyarmak isterim ! iyi bir dost olarak her zaman onu görmeyi çok isterim onun yanında başka bir alemdesin bu net yaşattığın herşey için çok teşekkür ederim pamuk tenine tekrar ulaşmam dileğiyle,karşına daima senin gibi güzel yürekli insanların çıkması dileğiyle sevgiyle,sağlıklı kal (çıtırım benim)