- 23 Eyl 2021
- 1,260
- 4,336
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
❤❤❤geçmiş olsun .....
Gece mi dersin❤❤❤Öpsem geçer aslında!!!
Gelebilirim belki de hayata yeni başlarım ❤Bir gece ansızın![]()
Puhhh de cabuk tükür bakam görecemNazar var nazar boyle fizige cibanda cikar![]()
Puhhh de cabuk tükür bakam görecem![]()
Hepimize tek tek yeterim ben ey ahali .oktan mi haklisin kapattim konuyuSadece benimki yetmez seni tukuruge bogmak lazim. Arkadaslar yardim edin. Herneyse muhabbet .oktan biyere gidiyorseviliyorsun
![]()
Fark edilmeyecek kadar küçük sağ üst kösede nazar diyoruz biz buna![]()
Aynen oyle. Sen harbi adamin dibisin senin canini yerimHepimize tek tek yeterim ben ey ahali .oktan mi haklisin kapattim konuyugülmek güzel şeydir salla
Biz bu platformda eğleniyoruz bu şekilde konuşmayı seviyorum sizlerle zaman vakit geçiriyorum yemedin ya demiAynen oyle. Sen harbi adamin dibisin senin canini yerim![]()
Buradaki bakis acisi aslinda kisileri kategorilere sokmadan sadece insan olarak gorup deger vermek. Ozaman eglenceninde sohbetinde , samimiyeti muthis bir seviyeye çıkıyor. Diger tarafini deneyimlemedim ama planlarimda var.Biz bu platformda eğleniyoruz bu şekilde konuşmayı seviyorum sizlerle zaman vakit geçiriyorum yemedin ya demi![]()
Devamla helal beBuradaki bakis acisi aslinda kisileri kategorilere sokmadan sadece insan olarak gorup deger vermek. Ozaman eglenceninde sohbetinde , samimiyeti muthis bir seviyeye çıkıyor. Diger tarafini deneyimlemedim ama planlarimda var.Bu tarafin cok guzel. Ne iltifat ettim beee
![]()
Cikaririm ☺☺☺Baştan çıkarıcı
Canım sana nazar değmiş, kem gözler var üzerinde, hemde çok fazla... Çünkü bir geldin pir geldin
Yaşamdan göremem ki yaşamam lazım ama
Canım sana nazar değmiş, kem gözler var üzerinde, hemde çok fazla... Çünkü bir geldin pir geldin![]()
![]()
![]()
Yasayalım o zaman❤❤Yaşamdan göremem ki yaşamam lazım ama![]()
Sağ üste ne gorunuyo
Pardon evet gördüm yazicaktim yanlış yazdımSivilce![]()
Çok incesin
Atigin resimler çok begendim güzel olmuşSenin gibi☺
Amatörce emin ol okadar yapabiliyorum kendimAtigin resimler çok begendim güzel olmuş
Boğ aynası sipariş ettim en gec salı gelir heralde bol bol atayim diyeAmatörce emin ol okadar yapabiliyorum kendim![]()
Yinede çok begendim çok güzel olmuş sikilmana gerek yokAmatörce emin ol okadar yapabiliyorum kendim![]()
Pazar aktivitemizi yapalım o haldeYasayalım o zaman❤❤
Mintolardan birşey gorunmuyor ki.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!