Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gibi - EXXEN

jeptalto Çevrimdışı

jeptalto

Normal Üye
18 May 2015
16
23
sevgili romalılar! nasılsınız? iyisinizdir umarım. gülmeye muhtaç kaldığımız, marjinalliğe ekmek bandığımız şu günlerde müthiş bir dizi önerisinde bulunmak istedim tüm yurttaşlara. gibi…
feyyaz yiğit komedisiyle vakit geçirdiğimiz, absürt(GERÇEKTEN ABSÜRT) olaylara göz göre göre güldüğümüz, sosyolojik tespitlerin havada uçuştuğu, komedi kaygısı güdülmeyen yerlerde bile sağlam kahkahalar attığımız garip, alışılmışın dışında ve efsane bir diziden bahsediyoruz.
diziyi övme kısmını çözdük ama neresinden başlayayım nasıl anlatayım diye karar veremediğim için ilk bölümünü bırakıyorum aşağıya. lütfen herkes acilen izlesin ve repliklerini rahatlıkla kullanabilelim ortamlarda. bu başlık altında da her bölümden sonra buluşalım hatta… iyi eğlenceler.

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
188
535
39
Cinsiyetiniz nedir?
sevgili romalılar! nasılsınız? iyisinizdir umarım. gülmeye muhtaç kaldığımız, marjinalliğe ekmek bandığımız şu günlerde müthiş bir dizi önerisinde bulunmak istedim tüm yurttaşlara. gibi…
feyyaz yiğit komedisiyle vakit geçirdiğimiz, absürt(GERÇEKTEN ABSÜRT) olaylara göz göre göre güldüğümüz, sosyolojik tespitlerin havada uçuştuğu, komedi kaygısı güdülmeyen yerlerde bile sağlam kahkahalar attığımız garip, alışılmışın dışında ve efsane bir diziden bahsediyoruz.
diziyi övme kısmını çözdük ama neresinden başlayayım nasıl anlatayım diye karar veremediğim için ilk bölümünü bırakıyorum aşağıya. lütfen herkes acilen izlesin ve repliklerini rahatlıkla kullanabilelim ortamlarda. bu başlık altında da her bölümden sonra buluşalım hatta… iyi eğlenceler.

İnsanlar Erdem atletik diye köfteci açmak zorunda kalmamalı. :(

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
666
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bak bardakla getirdim, insan gibi su iç işte :LOL:

speechless Çevrimdışı
9 Haz 2019
149
707
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
son zamanlarda izlerken en çok keyif aldığım iş. Türk yapımı eli ayağı yere sağlam basan bir absürt komedi izlediğim için gerçekten mutlu oldum.

dizinin bahsi geçince herkes aklında kalan komik pasajları paylaşıyor, bu pasajlar aklıma geldikçe diziyi izlerken güldüğümden daha çok gülüyorum.

kardeşim ben sizin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemenize mı kaldım diyerek noktalıyor ve absürt komedi seviyorsanız izlemenizi öneriyorum.

jeptalto Çevrimdışı

jeptalto

Normal Üye
18 May 2015
16
23
son zamanlarda izlerken en çok keyif aldığım iş. Türk yapımı eli ayağı yere sağlam basan bir absürt komedi izlediğim için gerçekten mutlu oldum.

dizinin bahsi geçince herkes aklında kalan komik pasajları paylaşıyor, bu pasajlar aklıma geldikçe diziyi izlerken güldüğümden daha çok gülüyorum.

kardeşim ben sizin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemenize mı kaldım diyerek noktalıyor ve absürt komedi seviyorsanız izlemenizi öneriyorum.
oh be sonunda yılgın hoşgörü şakası da geldi, keyiflendim gerçekten. ayrıca imzamı attım yazdıklarınıza…

ToLLiE Çevrimdışı
11 Mar 2012
105
25
Replikleri paylasalim deyince;

"kimsenin hiçbir şey bilmediği bir yerde bir insan her şeyi bilebilir."

Son bolumden...

"bak kutay, bugün sen arı olabil diye çok büyük bedeller ödendi. anlıyorsun değil mi?"

Erasmus'la gelen yamyam bence en efsane bolum..

speechless Çevrimdışı
9 Haz 2019
149
707
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
nefis bir 5. bölüm yayımlamış dizi. son bölüm onuruna çaça veya cosplay batağına düşmeksizin libidoyu seçmemize olanak veren foruma teşekkür ederim 😅

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
680
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
nefis bir 5. bölüm yayımlamış dizi. son bölüm onuruna çaça veya cosplay batağına düşmeksizin libidoyu seçmemize olanak veren foruma teşekkür ederim 😅
Ben böyle bir dönüş görmedim ya. Ulan Yilmaz, bitirdin beni yine.😜

vacant

Normal Üye
9 Eyl 2017
11
1
Cinsiyetiniz nedir?
çok başarılı bi dizi. daha çok sezonları gelir umarım.

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
822
935
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak ediyorum; şu Feyyaz Yiğit nereden torpilli acaba 🤔

Zoran

Normal Üye
3 Mar 2022
29
19
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ethem’i hastaneye kaldırmışlar, 1 yıl yatacakmış😁

Sonuç kaygısı gütmeden durumun kendisinin absürtlüğünü vurgulayan aslında olabilir ha böyle birşeyi her bölümde sorgulatan bence de çok başarılı olan bir durum komedisi. 2. sezonun ortalarındayım.

Zukru

Normal Üye
28 Tem 2019
5
1
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Absürt komedi sevenlerin kaçırmaması gereken bir dizi. Türü sevmeyenler için diyaloglar sıkıcı gelebilir ama karakterlerin başlarına gelen olaylar ve doğaçlama olduğu belli olan sözler gerçekten efsane

26 Ocak 2013
62
10
Cinsiyetiniz nedir?

Ben EXXEN sırf gibi için almıştım. Sezon bitince iptal ettim bence izlenecek başka bir şey de yokj

20 Nis 2019
666
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Araştırmalarıma göre ağustos ve kasımda yeni sezonların çekimleri yapılacakmış ve yıl başında 3. sezon gelecekmiş heyecanla bekliyorum :) çok zekice hazırlanmış ince ayrıntılar ile izlerken insanı içine çekiyor resmen müthiş bir dizi :D

20 Nis 2019
666
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeni sezon çekimleri 2 gün önce başlamış ve ilk bölüm tarihi 7 ekim diye söylentiler var, bakalım nasıl bir 3. sezon gelecek heyecanla bekliyor(um-uz) 😃

OzanDogan

Normal Üye
27 May 2022
4
4
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
“..birer hot dog yiyelim.. başkaları gibi.”

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Böyle olayların ülkemizde bir yerlerde gerçekleştiğine eminim ama bunu size ispatlayamam.

+Nedir abi fiyatı bunun? Fiyatı önemli bize.
-10 bine hemen bu aracı burada terkedip giderim.
+Sonra ama geri gelirsin satış işlemleri, noter falan.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar