Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçekten özel bir bayan

21 May 2018
291
311
Minilissa gerçekten özel bir bayan.

Güzelliğinin yanında zekası ve kültürü ile fark oluşturuyor. Sohbeti o yüzden ayrı bir keyif veriyor. Onun yanındayken kendinizi özel hissediyorsunuz.
Sizi kapıdan ağırlaması, sohbeti ve sevişmesi sırasında kız arkadaşınızla görüşüyormuş hissiyatını fazlasıyla yaşatıyor.
İlk defa tanışmamıza rağmen Onun yanındayken kendimi çok rahat hissettim ve onunla sohbet etmekten keyif aldım. Tarz sahibi bir bayanla birlikte olmak ayrı bir keyifli ve daha da önemlisi bu samimiyet hissini size yaşatması çok hoş.

Özel anlarda ise aynı samimiyeti yaşatmaya devam ediyor. Sevişme konusunda gerçekten çok başarılı, özellikle çok güzel, sıkılmadan ve içten öpüşüyor. Oral performansı da çok üst seviyedeydi. Oldukça uzun ve ateşli bir şekilde seviştik.

Oldukça güzel bir vücuda, seksi bir yüze ve muhteşem dudaklara sahip Minilissa.

Aradığım tarzda bir bayan bulabilmek benim için oldukça keyifli ve mutluluk sebebiydi.

Tekrar görüşmek üzere sevgili Minilissa...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

18 May 2020
81
142
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda tanımak istiyorum @Minilissa

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzelliğinin yanında zekası ve kültürü ile fark oluşturuyor. Sohbeti o yüzden ayrı bir keyif veriyor. Onun yanındayken kendinizi özel hissediyorsunuz.
Sizi kapıdan ağırlaması, sohbeti ve sevişmesi sırasında kız arkadaşınızla görüşüyormuş hissiyatını fazlasıyla yaşatıyor.
İlk defa tanışmamıza rağmen Onun yanındayken kendimi çok rahat hissettim ve onunla sohbet etmekten keyif aldım. Tarz sahibi bir bayanla birlikte olmak ayrı bir keyifli ve daha da önemlisi bu samimiyet hissini size yaşatması çok hoş.

Özel anlarda ise aynı samimiyeti yaşatmaya devam ediyor. Sevişme konusunda gerçekten çok başarılı, özellikle çok güzel, sıkılmadan ve içten öpüşüyor. Oral performansı da çok üst seviyedeydi. Oldukça uzun ve ateşli bir şekilde seviştik.

Aradığım tarzda bir bayan bulabilmek benim için oldukça keyifli ve mutluluk sebebiydi.

Dostum görüşmeme sağlık

@Minilissa sevişme sanatı diye bir kitap yazsana yüze oturmalı falan 🤪

Atom Karınca Çevrimdışı

Atom Karınca

Normal Üye
24 Ağu 2020
59
109
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık gerçekten çok yakın takip ettiğim güzel bir kadın umarım kendisiyle görüşme fırsatım olur.😍😍😍🙂

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sewişmenize saglik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar