Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçekten harika bir deneyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uduzugma

Normal Üye
24 Ocak 2024
30
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisinden özür diliyorum referans çoooook geç olduğu için.
Mekan çok güzel, kendi dairesi...
Kapıyı açar açmaz harika bir kadınla başbaşa kalmanın verdiği heyecanı yaşadım. Gerçekten çok tatlı bir bakışla içeri aldı beni. Kıyafeti muazzamdı. Kendisine Maraş dondurması götürdüm giderken tabi hemen heyecanlandı o da benim gibi🤣🤣🤣
Biraz muhabbet ve duş sonrası hayal ettiğimden çok daha fazlasını gördüm. Çıtayı nereye kadar yükseltebilirsiniz bunu hayal edin, Toprak orada hazır bekliyor diyebilirim... Sanırım son cümlem ile ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
En kısa sürede tekrar ziyaret etmek isterim kendisini... Çok teşekkürler datlı bal kız

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
696
468
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kapıyı açar açmaz harika bir kadınla başbaşa kalmanın verdiği heyecanı yaşadım. Gerçekten çok tatlı bir bakışla içeri aldı beni. Kıyafeti muazzamdı. Kendisine Maraş dondurması götürdüm giderken tabi hemen heyecanlandı o da benim gibi🤣🤣🤣
Biraz muhabbet ve duş sonrası hayal ettiğimden çok daha fazlasını gördüm. Çıtayı nereye kadar yükseltebilirsiniz bunu hayal edin, Toprak orada hazır bekliyor diyebilirim... Sanırım son cümlem ile ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
En kısa sürede tekrar ziyaret etmek isterim kendisini... Çok teşekkürler datlı bal kız
Referans için teşekkürler

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
989
835
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Toprak tanımak istediklerim listemde en üst sırada. Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık.

uduzugma

Normal Üye
24 Ocak 2024
30
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansın sen😘😘😘
Dondurmayı birlikte yiyeceğiz ilk fırsatta, hem de kaşık, çatal kullanmadan 😉😋

Rodi.

Normal Üye
1 Ağu 2024
32
20
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

14 Ağu 2024
57
20
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Toprak Hanım'ın yüz güzelliği hakkında bilgi verebilir misiniz?

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar