Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçekten de ilkleri yaşatan kadın Daisy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese yeniden merhabalar,

Bugün yol boyunca konu başlığını düşünüp durdum; neyse ki en son konuyu açan arkadaştan kopya çekerek güzel bir başlık bulduğumu düşünüyorum. Baştan söyleyeyim, başlıkta koca bir kinaye var. Daisy bugün bana çok anlamlı bir "İlk" yaşattı.

Nişantaşı'nda iş gereği bulunacağımdan ve gerçekten uzak bir yerde oturduğumdan, Daisy ile 3. kez görüşme fırsatını değerlendirmek istedim. Kendisiyle gün içerisinde saat 10:50 civarı iletişime geçtim ve bugün uygunluğunu sordum. Saat 15:00 veya 16:00'da bir randevusu olabileceğini ve saat 2'de haberleşmemizi söyledi. Saat 14:20'ye kadar bekleyip haber gelmeyince ben kendisine sordum. Beklediğim gibi randevusu kesinleşmiş, tabi çağımızda haber vermenin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu düşününce haber vermemesini anlayışla karşıladım (1). Şimdi bu konuşma sırasında metrodaydım ve bana kendisi görüşmesinin 16:30 gibi muhtemel biteceğini, uygun olursam görüşeceğini söyledi.

Bu sırada anlamını yeni öğrendiğim "hmm..." ifadesini mesaj olarak atınca Daisy hanım uygun olmadığımı düşünmüş. İnsan her gün yeni bir şey öğreniyor işte; "hmm..." yazınca olumsuz yanıt manasını taşıdığı yetmiyormuş gibi ardından gelen tüm cümleler geçerliliğini yitiriyormuş. Maalesef ben bunu bilmediğim için hemen saniyesinde, dakikalar ve 1+saat sonra yolladığım mesajların tümünün değersiz olduğunu, onca saat boşuna beklediğimi bilemedim(2). Telefon açınca başkasıyla telefonda konuştuğunu anladım (16:45) (3).
Sonrasında aklına geldim herhalde, mesaj atma nezaketini göstermiş. Kendisi ben hmm yazınca yanıtımı olumsuz algılayıp, başkasına söz vermiş.

Gerçekten ne ara görüşme bitti ne ara yeni bir görüşme ayarlandı ve ben liste dışında kaldım anlam veremedim. Sonrasında sitem etsem de karşılığında hayatımda gördüğüm en vurdum duymaz bir şekilde söylenen özür dileklerini buldum. Bu beni daha da üzdü...

İnsanları aptal yerine koymayın bence... Parçaları birleştirince arka planda ne olduğunu tahmin etmek zor değil... Kendisine kırıldım açıkçası... Ekilenin kişiler listesinde tek başıma olmadığımı da biliyorum. Son olarak ilk paylaşımı yaptığım için çok pişman oldum, özellikle saygı konusunda çok yanılmışım. Bundan sonra ne istek üzerine paylaşım yapacağım ne de ilk görüşmeden sonra... Bu da bana ders olsun.

22 May 2017
90
19
Rezalet puanım 1/10. Anlattıklarından daisy haklı gibi geldi. Banada birisi hımm.. tamam öyleyse dese olumsuz olarak algılarım.
Konuyu açan: Daisy hanım saat 2 de müsait misiniz?
Daisy: yok hayır randevum kesinleşti eğer uygunsan 16.30 da görüşelim
konuyu açan: Hımm..
Bu şekildeki bi konuşmadan herkes olumsuz anlar.

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Yanlış düşünüyor olabilir ama sadece fikrimi beyan ettim.

Burda bir yanlış anlaşılma var işte. Hımmm yerine net ve kesin cümlelerle konuşmak her zaman daha iyidir. Neticede yüzyüze değilsiniz, jest ve mimiklerinizden anlayamaz. Burada olduğu gibi yanlış anlayabilir...

O sırada metrodayım ve hmm mesajım gittikten sonra saniyesinde mesaj attığımı belirttim. Ve daha sonra da mesajlar attım. Hmm dediğiniz gibi kesin bir ifade de değil, düşünüyorum manasına gelir. Hadi diyelim olumsuz anlaşıldı, sonrasında mesajlarımı görmemesine imkan yok. Ya da özür dileme şekli ve telafi adına hiç bir şey yapılmaması da iyi niyetlilik? Ben karşı taraftan ufak bir iyi niyet görseydim bu kadar üzülmezdim. İnsanları harcamak da çok kolay politik cevaplar da... İnsanların güvenini yıkmak ise en kolayı

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Rezalet puanım 1/10. Anlattıklarından daisy haklı gibi geldi. Banada birisi hımm.. tamam öyleyse dese olumsuz olarak algılarım.
Konuyu açan: Daisy hanım saat 2 de müsait misiniz?
Daisy: yok hayır randevum kesinleşti eğer uygunsan 16.30 da görüşelim
konuyu açan: Hımm..
Bu şekildeki bi konuşmadan herkes olumsuz anlar.

Konuyu anlamadan yorum yapanlarda bugün :

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Umarım sizden haber bekliyorum diyen birine mesaj atınca, mesajınızı görmezden gelip saniyesinde yeni görüşme ayarlayan birini saatlerce boşuna bekleyip gününüzü heba etmezsiniz. Ne diyeyim artık, derdimi nasıl anlatayım :)

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Senin anlatımında sıkıntı var bence. Bu kurduğun kelimelerle kimse seni haklı bulmayacak. Tüm gelecek yorumları oku
Burası mahkeme değil, eğer avukatsan bile avukatlığın burada harcama :) ben yaşadığımı paylaştım. Başkalarının bundan ders çıkarıp çıkarmaması beni ırgalamaz.

22 May 2017
90
19
Sen hımm mesajını yazdıktan sonra randevu almak için ben aramış olsam. Bana şunu mu demesini bekliyorsun daisynin
Tatlım daredemir89 şu an düşünüyor ondan gelecek cevaba göre sana tekrar dönerim mi diyecek? Bunu demesini mi bekliyorsun?
Umarım sizden haber bekliyorum diyen birine mesaj atınca, mesajınızı görmezden gelip saniyesinde yeni görüşme ayarlayan birini saatlerce boşuna bekleyip gününüzü heba etmezsiniz. Ne diyeyim artık, derdimi nasıl anlatayım :)

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Sen hımm mesajını yazdıktan sonra randevu almak için ben aramış olsam. Bana şunu mu demesini bekliyorsun daisynin
Tatlım daredemir89 şu an düşünüyor ondan gelecek cevaba göre sana tekrar dönerim mi diyecek? Bunu demesini mi bekliyorsun?
Şaka mı yapıyorsun? yazılanlardan bu çıkarımı yapmak mümkün olamaz ya

21 May 2013
67
6
Cinsiyetiniz nedir?
Konuyu açan arkadaşım haklı, çok uzatmaya gerek yok oldu bir kere. En azından hakaret veya kötü söz mevzusu yok. Partnerlerinizle duygusal bağ kurmuyorsanız gereksiz savunmaya geçmeyin, konu sahibi arkadaşımız hoş olmayan bir durum yaşamış ve bunu paylaşmış, daisy hanım da gerekli görürse gelir mesajını burada paylaşır kendi perspektifinden. 3. kişilerin avukat gibi gelip gereksiz savunma yapmasına gerek yok, olayı olduğundan daha gergin ve tatsız bir hale getirmekten başka bir şeye yaramıyor şayet.

21 May 2013
67
6
Cinsiyetiniz nedir?
Burası bir forum olduğuna göre, konuyu açan arkadaş durumu hanımefendi ile özelden paylaşmayıp açıktan yazdığında göre, forum kuralları çerçevesinde herkes görüş belirtebilir.
Kısmen doğru söylüyorsun. Arkadaşımız tecrübe ettiği bir şeyi paylaşmış ben doğru muyum veya yanlış mıyım diye sormamış yani sizlerden onay beklemiyor. Kibarca haksız olduğun noktalar var dersin veya haklısın dersin ve paylaşım için de teşekkürler eder geçersin.

21 May 2013
67
6
Cinsiyetiniz nedir?
Yazdığım mesajlar ortada, kaba - agresif ya da vb. bir kelime kullanmadım baştan beri. Sadece fikrimi belirttim. Hanımefendiyi tanımam kimseyi de korumaya niyetim yok.
Ben zaten sana atfen yazmamıştım hocam. Kimse kötü niyet gütmüyordur diye düşünüyorum. Konu kirlenmesin veya başka yerlere dallanmasın diye öyle bir mesaj yazdım.

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Görüş belirtmekte sıkıntı yok,ancak okuduğumuzu anladıktan sonra klavyeye sarılmanızı rica ediyorum. Hmm yazmak olumsuzluk değildir. Düşünmek de kötü bir şey değildir. Benden önce görüşülen kişiyle görüşme saat 14:00'da kesinleşiyorsa, benim de yaklaşık 3 saat sonra ve bu süre zarfının çoğunu bekleyerek geçireceğim bir görüşme için 1-2 dk düşünmeye hakkım olduğunu varsayıyorum.

Sovyetov88 Çevrimdışı
8 Mar 2019
28
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Görüş belirtmekte sıkıntı yok,ancak okuduğumuzu anladıktan sonra klavyeye sarılmanızı rica ediyorum. Hmm yazmak olumsuzluk değildir. Düşünmek de kötü bir şey değildir. Benden önce görüşülen kişiyle görüşme saat 14:00'da kesinleşiyorsa, benim de yaklaşık 3 saat sonra ve bu süre zarfının çoğunu bekleyerek geçireceğim bir görüşme için 1-2 dk düşünmeye hakkım olduğunu varsayıyorum.

Sevgili kardeşim hic kendini yorma
Canı o an görüsmek istememis bir kaç tane belli baslı bayan var burada onların kaprislerini cekersen sayet gorüsüyorlar seninle
He yok ben niye cekeyim dersen de haklı cıkman imkansız yine her halükarda onlar haklı yapacak bir sey yok.
Hele bir bayan var ki adına onlarca olumsuz yorum yapılmıs olmasına ragmen hala ilanı aktif
Daha be diyeyim sana!!!?
Muhtemelen bu yorumum da banlanacak elestriye acık degil kimse burada sadece bu gercekleri bilin yeter.

22 May 2017
90
19
3. Kişilerin gelip avukatlık yapmaya hakkı yok demişsinde önce kendin uy buna. İkincisi ne yazıp yazmayacağıma sen mi karar verecen hayırdır ? Kötü bi söz cümle varsa şikayet et silinsin. Yorumu yapan kişiyle aranda duygusal bi bağın yoksa 3. Kişilerin savunmaya geçmesi mantıksız. Mevcut durumdan sende payını almışsın maşallah kimin ne yönde, ne hakkında konuşacağına karar verme yetkisini görüyorsun kendinde.
Konuyu açan arkadaşım haklı, çok uzatmaya gerek yok oldu bir kere. En azından hakaret veya kötü söz mevzusu yok. Partnerlerinizle duygusal bağ kurmuyorsanız gereksiz savunmaya geçmeyin, konu sahibi arkadaşımız hoş olmayan bir durum yaşamış ve bunu paylaşmış, daisy hanım da gerekli görürse gelir mesajını burada paylaşır kendi perspektifinden. 3. kişilerin avukat gibi gelip gereksiz savunma yapmasına gerek yok, olayı olduğundan daha gergin ve tatsız bir hale getirmekten başka bir şeye yaramıyor şayet.

21 May 2013
67
6
Cinsiyetiniz nedir?
3. Kişilerin gelip avukatlık yapmaya hakkı yok demişsinde önce kendin uy buna. İkincisi ne yazıp yazmayacağıma sen mi karar verecen hayırdır ? Kötü bi söz cümle varsa şikayet et silinsin. Yorumu yapan kişiyle aranda duygusal bi bağın yoksa 3. Kişilerin savunmaya geçmesi mantıksız. Mevcut durumdan sende payını almışsın maşallah kimin ne yönde, ne hakkında konuşacağına karar verme yetkisini görüyorsun kendinde.

Benim yaptığım kimsenin avutkatlığı değil okuman iyiyse anlamış olman lazım. Ne yazcağına ben karar vermiyorum ama burası donanım haber forum değil gereksiz mesajlar bir yere kadar kabul görür, gereksiz atarlı üslubunla bu şekilde mesaj kasmaya devam edersen yöneticiler ilerde gereğini zaten yapar rahat ol :)

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
143
97
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar boşuna geriliyorsunuz. Konuyu açan arkadaş yaşadıklarını anlatmış. Bizler okuyalım feyz alalım böyle problemler yaşamayalım diye. Bunlar hepimiz için birer tecrübe. İyi değerlendirmek lazım tartışmak yerine. Empati yapmak lazım benim başıma gelseydi ne yapardım diye. Birbirimize karşı kırıcı olmak yerine faydalanalım bu tecrübelerden.
Bu konuda benim şahsi görüşüm de konuyu açan arkadaşın haklı olduğu yönünde. Çünkü Hımm demek olumlu veya olumsuz bir anlam taşımaz. Sadece zaman kazanmak düşünmek için kullanılan bir şeydir. Zaten hemen devamında da yeni mesaj yolladığını söylüyor. Bakın eğri oturalım doğru konuşalım. Bu işi yapan bayan arkadaşlar kendilerine yazılan mesajlara en azından nezaketen olumlu veya olumsuz bir cevap vermeliler. Çünkü işleri bu. Anlamadıkları bir konuda da açık açık sormalılar ne demek istedin diye. Aramızda bazı bayan arkadaşlar da var onların normal bir işleri olabilir çalışıyor olabilirler. Onlar her an müsait olmayabilir hemen cevap veremeyebilirler. Onlarla da zaten böyle anlık gün içinde aniden randevu almak ve görüşmek zaten mümkün olmayabilir.
Ancak olaya konu olan bayan o gün belli bir saat için müsait değilim misafirim var demiş. Sonrasında müsaitim demiş. Hımm diye cevap aldıktan sonra olumsuz kabul edip arkadaşımızın diğer mesajlarına cevap vermemiş. O an misafiri gelmiş olsa ya da müsait olmasa bile “ şu an müsait değilim sonra yazışalım “ diye yazabilirdi.
Sonrasında özür dilemiş ama nasıl diledi bilemiyoruz. Konuyu bir de bayandan dinlemek lazım.
Görüşlerinizi birbirinizi kırmadan yapmanız dileğiyle.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
sevgili forum üyeleri aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum evet dün bir olay oldu hoş değildi fakat yaşanılan durum iletişim kopukluğu ve karşılıklı yanlış anlaşılmadan doğmuştur konunun buraya taşınması açıkça üzdü beni masajımı deneyimlemek isteyen kişiyle saati konusunda netlik olduysa verdiğim sözde özen gösteririm umarım bu sanal dünyada hepimiz güzellikler yaşarız. keyifli forumlar dilerim teşekkürler

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Daisy ile görüşüp yanlış bir anlaşılma olduğu konusunda hem fikir olduk. Kendisi üzgün olduğunu belirtti ve ben de uzatmak istemedim. Aramızda konuyu tatlıya bağladık. Burada güzel üslubuyla yorum yapan herkese teşekkür ederim. Bence yaşanılanlardan herkes ders çıkarmalı. Ortamı geren yorumlara çok fazla aldırış etmemek gerekiyor...

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Bu tarz şeylerin buraya taşınmamasını istiyorsak belki de en başta bu tarz tecrübelere sebebiyet vermemek ve verdiysek bile zamanında telafi etmek için çaba harcamak en güzeli olur. Konu hakkında daha fazla mesaj atmayı düşünmüyorum. Sağlıcakla kalın...

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar konu çok uzadı biliyorum; ancak ben bu sektörde bu kadar görüşme sırasında ve görüşme dışında farklı olan bir insan görmedim. Akşam özür dilediği halde, hatasını kabul ettiği halde burada hatasını itiraf etmekten çekiniyor. Sonrasında Whats apptan mesaj atıp çok farklı bir şekilde davranıyor. Kendisine hiç bir şekilde güven olmayacağını anlamış oldum. Tek korkusu müşteri sayısındaki azalmaymış meğer... Sözde az ama öz müşterisi olması inancını taşıyor ve parayı ikinci planda tutuyor. Gerçekte durum çok farklı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

zafajaxe Çevrimdışı
4 Ara 2017
190
61
Cinsiyetiniz nedir?
daredemir dostum açtığın konuyu baştan sona okudum ve lsd almış gibi oldum özellikle son iki mesajda zirveye çıktı.
şimdi son mesajda senle konuşup özür dilediğini ve sorunu karşılıklı çözdüğünüzü söylüyorsun sonraysa whatsapptan farklı davrandı diyorsun.
mevzuyu anlamadım ama bence daisy ile görüşmemelisin. iki kere görüştüğün biri ile bunlar yaşanıyor ise senin de hatan vardır sanırım değil mi.

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
814
2,009
Ben bu whatsap yazışmalarına göre buraya konu açıp şikayet edilmesine bayiliyorum.Bana böyle dedi, mesajıma cvp vermedi, hakaret etti falan fistan...İyice ilkokul atismalarina döndü muhabbetler...Daisy ye tahtanın önünde tek ayakta durma cezası verelim tam olsun.Oluyorsa oluyordur olmuyorsa bu kadar kasilmayin başkasına bakın tek bu konu için de söylemiyorum bu aralar sürekli böyle şikayetler yazılıyor görüşmeye gidersiniz bir saygısızlık ederler yazin ama yok whatsaptan şöyle dedim o böyle dedi ohoooo ...

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
daredemir dostum açtığın konuyu baştan sona okudum ve lsd almış gibi oldum özellikle son iki mesajda zirveye çıktı.
şimdi son mesajda senle konuşup özür dilediğini ve sorunu karşılıklı çözdüğünüzü söylüyorsun sonraysa whatsapptan farklı davrandı diyorsun.
mevzuyu anlamadım ama bence daisy ile görüşmemelisin. iki kere görüştüğün biri ile bunlar yaşanıyor ise senin de hatan vardır sanırım değil mi.

Hocam bakın dün gece biraz konuştuk kendisiyle ve özür diledi, üzgün olduğunu söyledi. Ben de uzatmak istemedim, özürünü kabul ettim. Tatlıya bağladık. Biraz önce atılan mesajda ise oldukça farklı bir tavır çizdi. Kötü bir reklam oldu bu konu onun için. Bunun korkusunu yaşadığı besbelli... Görüşmemeliyim haklısınız... Madem bu forum var, insanlar tecrübeleri paylaşır ve yaşanılanlar referans olur forum sayesinde. Eğer forumun amacını yanlış anlayanlar varsa ve bu platform sadece olumlu paylaşımlar için var zannediliyorsa yanılıyorlar. Duyulmayacağını sanarak insanlara kazık atma özgüvenini kimse kendisinde bulmamalı

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Ben bu whatsap yazışmalarına göre buraya konu açıp şikayet edilmesine bayiliyorum.Bana böyle dedi, mesajıma cvp vermedi, hakaret etti falan fistan...İyice ilkokul atismalarina döndü muhabbetler...Daisy ye tahtanın önünde tek ayakta durma cezası verelim tam olsun.Oluyorsa oluyordur olmuyorsa bu kadar kasilmayin başkasına bakın tek bu konu için de söylemiyorum bu aralar sürekli böyle şikayetler yazılıyor görüşmeye gidersiniz bir saygısızlık ederler yazin ama yok whatsaptan şöyle dedim o böyle dedi ohoooo ...

Burda konu whatsapptan konuşulanların temelde hangi amaca hizmet ettiği ve boşu boşuna ekilmek. Ekilmenin karşılığında gösterilen davranışlar. Tüm olay whatsapp konuşmalarından geçtiği için onları söylüyorum. Biri sizi bütün gün boşu boşuna bekletse eminim ifşa ederdiniz...

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
814
2,009
Burda konu whatsapptan konuşulanların temelde hangi amaca hizmet ettiği ve boşu boşuna ekilmek. Ekilmenin karşılığında gösterilen davranışlar. Tüm olay whatsapp konuşmalarından geçtiği için onları söylüyorum. Biri sizi bütün gün boşu boşuna bekletse eminim ifşa ederdiniz...

Yooo yazmam basarim engeli önüme bakarım ki sizin konu da kesin bir randevu da yok yani neyse yazın siz devam edin.kolay gelsin

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Yooo yazmam basarim engeli önüme bakarım ki sizin konu da kesin bir randevu da yok yani neyse yazın siz devam edin.kolay gelsin
Daha önce bu tarz tartışmalara forumda denk geldiğim için sizinden objektif bir yorum beklemiyorum. Keşke forumda da engeli basabilme imkanım olsaydı, ya da varsa bile ben bilmiyorum. Size de kolay gelsin

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daredemir89, yaşadıkların can sıkıcı, seni çok iyi anlayabiliyorum. Geçmişte sırf görüşmesi için otel rezervasyonları yapıp, ekilmiştim.

Öte yandan dün ilk mesajını okuduğumda bunun bir iletişim kazası olduğunu düşündüm.
Ardından ilgili arkadaşın davranışlarındaki farklılıkları dile getirdin.

Olayın ve ardından mesaj yazanların hiç birini şahsen tanımıyorum. Okuduklarıma dayanarak x yada y kişini haklı/haksız bulamam (anlamı ve geçerliliği yok)

Bu paylaşımın bana (ve benim gibilere) katkısı:
$ benzer duruma düşmemek için ileştimde daha net ve mümkünse teyit etmekte fayda var (sadece Daisy Hanım için değil herkes için) iletişimde senin ne anlattığın değil karşındakinin ne kadar anladığı belirleyici oluyor

$ Daisy Hanım dikkati düşük yada dağınık yada unutkan birisi olabilir. Bu özelliği nedeniyle kendisini ilgi alanımdan çıkartabilirim; yada görüşmek istersem buna uygun şekilde davranırım.

Demem odur ki; olumsuz deneyimini bizimle paylaştın. Bizler paylaşımından kendimize gerekli dersleri çıkartık.
Bunu ötesinde olayı bir adalet arayışına ve ceza hükmüne çevirmek benim haddim değil.

Bence siz ilk fırsatta buluşup bunu telafi etmelisiniz.
Eminim tensel temas bütün stresinizi alıp götürecek.

Bilge bir pembişimizin dediği gibi
"hayat sev(iş)ince güzel"
;)

frankotrodor Çevrimdışı
16 Ağu 2016
57
19
Cinsiyetiniz nedir?
randevusu var ise senin israr etmemen gerekirdi. onla gorusmek zorunda degilsin baska birini bul... ama yine de cok ruh hastasi var bu piyasada haklisin. zamani zamanini tutmaz. bak yukarida banu hanimin yorumuna... kadinlar acimasiz olabiliyor. kizlarin genel ruh hali de oyle, forumdaki kizlarin da bir cogu gel gitlidir. bir tanesine ozel mesaj atarak durumu soyledim dedim neden boyle saygisizlik yaptin kesin bir sebebi vardir diyor ama bir sebebi valla yok iyi aksamlar deyip engellemis beni... neyse boyle iste. kadin olmasina ya da meslegine ver. cok kisiyle karsilastiklarindan normal insana da ayni muamele denk gelebiliyor. cok takma derim. yoluna bak.

daredemir89 Çevrimdışı
2 Eyl 2013
113
144
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten mantık çerçevesinde yorumları görünce çok seviniyorum; bu kadar hasret kalacağımı düşünmemiştim. Israr ettiğimi düşünmüyorum kendisi bana görüşmesi bittiğinde uygun olursam görüşebileceğimizi ve benden haber beklediğini söyledi. Ben de haber verdim kendisine, o da bana dönüş yapmadı. Sonrasında çok vurdum duymaz bir tavır takındı, kısaca olay bundan ibaret. Görüşmenin saatinin belli olmamasının veya kesinliğe kavuşmamasının baş sorumlusu ben değilim. Tabi insanlar gelip olayın whats apptan gerçekleşmesine takılıyorlar. Çok komik gerçekten...

frankotrodor Çevrimdışı
16 Ağu 2016
57
19
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten mantık çerçevesinde yorumları görünce çok seviniyorum; bu kadar hasret kalacağımı düşünmemiştim. Israr ettiğimi düşünmüyorum kendisi bana görüşmesi bittiğinde uygun olursam görüşebileceğimizi ve benden haber beklediğini söyledi. Ben de haber verdim kendisine, o da bana dönüş yapmadı. Sonrasında çok vurdum duymaz bir tavır takındı, kısaca olay bundan ibaret. Görüşmenin saatinin belli olmamasının veya kesinliğe kavuşmamasının baş sorumlusu ben değilim. Tabi insanlar gelip olayın whats apptan gerçekleşmesine takılıyorlar. Çok komik gerçekten...
dostum iste sen alman gerekeni alip gerisine takilma, o soylenilenlere cok takilma sonucta resmi bir kurum, corporate biriyle is yapmiyorsun yani o zaman oyle deyip sonra caydiginda bir sey diyemezsin. mahkemeye veremezsin neticede... sizin ile daisy arasinda oyle olup olmadigina dair bir sey diyemem o ayri. yani bazi partnerler telefonu yanindaki erkege dahi actirabiliyorlar. bilmem kim su an mesgul ben yardimci olayim tarzinda. bana yapildigi icin biliyorum. cok tercih edilesi hareketler degil tiksindin mi o zaman uzaklasman, birakman gerekir. sahsen benim tiksindigim oluyor

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
814
2,009
randevusu var ise senin israr etmemen gerekirdi. onla gorusmek zorunda degilsin baska birini bul... ama yine de cok ruh hastasi var bu piyasada haklisin. zamani zamanini tutmaz. bak yukarida banu hanimin yorumuna... kadinlar acimasiz olabiliyor. kizlarin genel ruh hali de oyle, forumdaki kizlarin da bir cogu gel gitlidir. bir tanesine ozel mesaj atarak durumu soyledim dedim neden boyle saygisizlik yaptin kesin bir sebebi vardir diyor ama bir sebebi valla yok iyi aksamlar deyip engellemis beni... neyse boyle iste. kadin olmasina ya da meslegine ver. cok kisiyle karsilastiklarindan normal insana da ayni muamele denk gelebiliyor. cok takma derim. yoluna bak.

Ruh hastasi ve acımasız olan ben miyim şimdi ?Meslegimizde de kadın olmamızda da bir sorun yok bence benim daha önce 2 kere görüştüğüm biri 3. Ye görüşmek için yazsa yanlış anlasilmalarla birbirimizi anllamasak gelip burda beni yeren bir yazi yazsa ben özür falan dilemem mesela haksız olsam özür dileyecegim olsa dahi bu yazıdan sonra dilemem.Sonra konusuluyor aralarında hallettik konuyu deniyor üstüne saatler sonra tekrar giriliyor kimseye tavsiye etmiyorum falan filan...ortada net verilmiş bir randevu da yok zaten anlatimda. Sonra ben herşeye sikayetlenmeyin bu kadar olmuyorsa başkasına bakın diyince ruh hastası ve acımasız mi oluyorum?Tamam öyle olayım benim için sorun yok zaten nerden atladim bu konuya da tutamıyorum bazen kendimi böyle siz mantıklı mantıklı tartışın bu konuyu ben yeterince mantıksız cevaplarimla konuyu bulandirmayim ?

morpeny Çevrimdışı
13 Ocak 2011
388
13
Cinsiyetiniz nedir?
selamlar,

konuyu dağıtıp yeni polemikler yaratmaya gerek yok değil mi :)

daisy hnm foruma ilk geldiğinde dikkatimi çekti, ancak ona ulaşamadığım için ilk yılını kapattım. gecen ay tekrar iletişim faslını açmaya yeltendim bir kez telefonda ulaşabildim, whatsapp üzerinden iletişim kurup birkaç defa randevu için şansımı denedim. gün içersi ve ziyaretçi olabileceğini düşünerek yazılı olarak iletişimi denedim. ısrarlı aramak yarar sağlamaz.

gecen hafta salı yazdım ancak 1 hafta boyunca yanıt alamadım

bugun öğle civarı son kez denedim. yoğunluğu(!) ve yazdıklarına tezat şekilde ilgisizliğini görünce ısrar etmenin faydasızlığından iletişimi kestim.

bu konudan bihaberdim ve yazılanları okuyunca kararımın isabetli olduğunu düşündüm.

bazı arkadaslar da gerceği dile getirmiş;

”” ısrar fayda getirmez!! “”

olmadı mı kapıyı kapatmayı bileceksin ve gemiyi baska limana kaydıracaksın. sözün özü bu :)

not: iletişim iki kişi arasındadır. yazılanları tabii ki buraya birebir taşımak özel hayata saygısızlıktır. genel içerik anlatım için yeterlidir.

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili forum dostları çok takılmamak gerek bunlara..Evet inancın zedelenmiş,gururun incinmiş belki dostum..2 kez görüşmüşsün 3.için öncelik olduğunu düşünmüşsün belki..Fakat işte görüşmelerim var denmiş,belki seninde zamanın uymuyor ama başka zamana deyip geçmeliydin..Aranızdaki diyaloğu bilmiyorum..Bayan arkadaş aynı zamanda masöz olduğundan Escort bayanlar gibi günde 2 görüşme ile sınırlı kalmayabilir..Masaj seansları 1-2 saat gibi düşünürsek..Bunları yazarken sen haksızsın demiyorum..Sonuçta güvenin sarsılıyor..Dediğim gibi dönmüyor mu,konuşmuyor mu,randevülerim mi var deniyor,şu saate bakarız vs..sende yoluna bakacaksın..Sonuçta bayan arkadaşların belli amaçları var..Duygusal düşünmemek gerek..Çünkü çoğunlukla onlar profesyonel davranırlar..Biz iyi olsak ta hayat kötü,acımasız..Hayatta ne hata biter ne de alınacak ders..Dersimize bakalım..

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar