Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gencecik, Dipdiri, Cıvıl Cıvıl

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
103
263
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıkçası kendi adıma belli bir geçmişi olan şu ahir zamparalık dönemimde bu kadar tatlı ve sıcak birisine inanın rastlamamıştım. Şule için referansları okuduğumda yazılanlar genelde olumluydu ama ben bu kadarını beklemiyordum.

Whatsapp iletişimi düzeyli, saygılı ve ciddi ancak odaya girdikten sonra sanki o diplomatik kız gidiyor ve yerini inanılmaz tatlı bir sultana bırakıyor. Şule üniversite öğrencisi ve gerçekten 20 yaşında hatta ben ilk kez yaşını bu kadar doğru yansıtan birisini gördüm.

İletişimi, yaklaşımı kadar yatak performansı ve özen anları da takdire şayan diyebilirim. Elinden gelenin fazlasını yaparak sizi mutlu etmeye çalışıyor. Herkesin bu görüşmelerde farklı beklentileri ve karşı tarafta görmek istediği şeyler olabiliyor. Ben kendi adıma yüz güzelliğine önem veren ve GFE tarzı görüşmeleri isteyen birisi olarak Şule’de aradığımı hatta aradığımdan da fazlasını buldum diyebilirim. Her şey için çok teşekkürler tatlı kız umarım tekrar yollarıkız kesişir

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
704
470
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıkçası kendi adıma belli bir geçmişi olan şu ahir zamparalık dönemimde bu kadar tatlı ve sıcak birisine inanın rastlamamıştım. Şule için referansları okuduğumda yazılanlar genelde olumluydu ama ben bu kadarını beklemiyordum.

Whatsapp iletişimi düzeyli, saygılı ve ciddi ancak odaya girdikten sonra sanki o diplomatik kız gidiyor ve yerini inanılmaz tatlı bir sultana bırakıyor. Şule üniversite öğrencisi ve gerçekten 20 yaşında hatta ben ilk kez yaşını bu kadar doğru yansıtan birisini gördüm.

İletişimi, yaklaşımı kadar yatak performansı ve özen anları da takdire şayan diyebilirim. Elinden gelenin fazlasını yaparak sizi mutlu etmeye çalışıyor. Herkesin bu görüşmelerde farklı beklentileri ve karşı tarafta görmek istediği şeyler olabiliyor. Ben kendi adıma yüz güzelliğine önem veren ve GFE tarzı görüşmeleri isteyen birisi olarak Şule’de aradığımı hatta aradığımdan da fazlasını buldum diyebilirim. Her şey için çok teşekkürler tatlı kız umarım tekrar yollarıkız kesişir
Güzel yorum referans için teşekkürler

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
130
141
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler. Görüşmek şart oldu

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
104
1,350

Teşekkür ederım canım benım içinde cok güzel bir görüşmeydi

21 Mar 2022
75
60
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınız için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar