Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gelin dedikodu yapalım ! !

Guinness Çevrimdışı

Guinness

Normal Üye
29 May 2019
43
117
Madem Aylin'imiz forumda yazmaya ara verdi, o halde biz de gıyabında referans yazarız. Zaten kendisi de belirtmiş, görüşmelere değil sadece forumdaki aktivitelerine bir süre mola verdi. Hakkındaki tanıtım ve referans konuları hala aktif. Umarım gelecek günlerde forumda da kaliteli paylaşımlarıyla boy göstermeye devam eder.

2018 - 2019 'da forumda takılıp da Aylin'in rüzgarına kapılmayan kalmamıştır sanırım, uzun süredir benim de radarımdaydı kendisi. Neredeyse bir senedir forumda bir var bir yok takılıyordu, o sebeple ben de niyetlenip görüşme isteğimi nihayete erdirememiştim, ta ki bundan birkaç gün öncesine kadar. Yeni bir konuma taşınmış kendisi, yine şişli sınırları içerisinde. Toplu taşıma ile ulaşım rahat, topsuz taşımayla da gidilirse yakınlarda irili ufaklı otoparklar var.

Bu kadar girizgahtan sonra gelelim beraber geçirdiğimiz zamana. İlk görüşmemiz olmasına rağmen kendisine kalsa çok sıcak bir karşılama yapacak biliyorum ancak maalesef içinden geçtiğimiz günlerde hepimiz daha dikkatli olmalıyız. (2020'den geleceğe not: Korona diye bir şey var çok acayip. ) Ben kapıdan girdiğim gibi duşa yöneldim. Çıktığımda en azından kokusu muhteşem olan bir kahve ile salonda karşılandım :D (Bu cümlem bana ileride dayak yedirir)

Burada Aylin'in kültürel ve tarih konularındaki bilgi dolu paylaşımlarını gördükten sonra, ben görüşmede boş boş gözlerine bakarım herhalde diyordum ancak kendisinin pek çok konuda konuşabilecek altyapısı olduğu için sohbet ve tanışma kısmı oldukça keyifli geçti.

Buradan sonrası Aylin'in kişilik değiştirdiği kısım, tatlışlık burada bitiyor ve savaş boyaları sürülüyor. Eski evinde misafiri olan arkadaşlar merak etmesin, yeni evde de koridor upuzun, sizi yine çekiştire yuvarlaya kesimhaneye götürüyor. Burada geçirdiğiniz vakit boyunca kim kimin misafiri belli değil, iki taraf da mücadeleye gol yeminiyle çıkmış adeta, her türlü pozisyonda atak üstüne atak geliyor. Mücadeleye verdiğimiz molalarda enerji doldurup kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu şekilde dolu dolu ve çok keyifli bir günü birlikte geçirdik. Tanışmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, o gün için görüşme sonrasına bir plan yapmasınlar, ya enerjileri kalmayacak ya da vakitleri :D

Bunun dışında ekleyebileceğim, kendisi foruma ara vermeden hemen önce çok güzel yeni fotoğraflar yüklemiş zaten, o fotoğrafları güncel.

Beraber geçirdiğimiz vakitten sonra aklımda kalan tek keşke, "keşke Aylin'le tanışmak için bu kadar beklemeseydim" oldu.

Bu kadar Aylin konuşup da @Moria 'dan bahsetmemek olmazdı :) foruma Aylin yazınca "Moria mı demek istediniz" çıkacak yakında :D.
Buradan Moria'nın açtığı konuya destek verip, FORUMA GERİ DÖN MİNNOŞ çağrısı yapıyorum.

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,227
1,930
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Madem Aylin'imiz forumda yazmaya ara verdi, o halde biz de gıyabında referans yazarız. Zaten kendisi de belirtmiş, görüşmelere değil sadece forumdaki aktivitelerine bir süre mola verdi. Hakkındaki tanıtım ve referans konuları hala aktif. Umarım gelecek günlerde forumda da kaliteli paylaşımlarıyla boy göstermeye devam eder.

2018 - 2019 'da forumda takılıp da Aylin'in rüzgarına kapılmayan kalmamıştır sanırım, uzun süredir benim de radarımdaydı kendisi. Neredeyse bir senedir forumda bir var bir yok takılıyordu, o sebeple ben de niyetlenip görüşme isteğimi nihayete erdirememiştim, ta ki bundan birkaç gün öncesine kadar. Yeni bir konuma taşınmış kendisi, yine şişli sınırları içerisinde. Toplu taşıma ile ulaşım rahat, topsuz taşımayla da gidilirse yakınlarda irili ufaklı otoparklar var.

Bu kadar girizgahtan sonra gelelim beraber geçirdiğimiz zamana. İlk görüşmemiz olmasına rağmen kendisine kalsa çok sıcak bir karşılama yapacak biliyorum ancak maalesef içinden geçtiğimiz günlerde hepimiz daha dikkatli olmalıyız. (2020'den geleceğe not: Korona diye bir şey var çok acayip. ) Ben kapıdan girdiğim gibi duşa yöneldim. Çıktığımda en azından kokusu muhteşem olan bir kahve ile salonda karşılandım :D (Bu cümlem bana ileride dayak yedirir)

Burada Aylin'in kültürel ve tarih konularındaki bilgi dolu paylaşımlarını gördükten sonra, ben görüşmede boş boş gözlerine bakarım herhalde diyordum ancak kendisinin pek çok konuda konuşabilecek altyapısı olduğu için sohbet ve tanışma kısmı oldukça keyifli geçti.

Buradan sonrası Aylin'in kişilik değiştirdiği kısım, tatlışlık burada bitiyor ve savaş boyaları sürülüyor. Eski evinde misafiri olan arkadaşlar merak etmesin, yeni evde de koridor upuzun, sizi yine çekiştire yuvarlaya kesimhaneye götürüyor. Burada geçirdiğiniz vakit boyunca kim kimin misafiri belli değil, iki taraf da mücadeleye gol yeminiyle çıkmış adeta, her türlü pozisyonda atak üstüne atak geliyor. Mücadeleye verdiğimiz molalarda enerji doldurup kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu şekilde dolu dolu ve çok keyifli bir günü birlikte geçirdik. Tanışmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, o gün için görüşme sonrasına bir plan yapmasınlar, ya enerjileri kalmayacak ya da vakitleri :D

Bunun dışında ekleyebileceğim, kendisi foruma ara vermeden hemen önce çok güzel yeni fotoğraflar yüklemiş zaten, o fotoğrafları güncel.

Beraber geçirdiğimiz vakitten sonra aklımda kalan tek keşke, "keşke Aylin'le tanışmak için bu kadar beklemeseydim" oldu.

Bu kadar Aylin konuşup da @Moria 'dan bahsetmemek olmazdı :) foruma Aylin yazınca "Moria mı demek istediniz" çıkacak yakında :D.
Buradan Moria'nın açtığı konuya destek verip, FORUMA GERİ DÖN MİNNOŞ çağrısı yapıyorum.
Ümidimiz Aylin hanimin tekrar dömesi yolunda.Kendisi forumda sohbet etmekten çok zevk aldigim üyelerden birtanesiydi gerçekten.Umarim döner 🙂

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
aylin candır hemde kendisine bir ufak jest borcum var

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Şuraya büyük harflerle YAZIKLAR OLSUUUUN yazıyorum, kahveme laf edilmiş. 😂😂
Kahve yapamıyorum ve de poz veremiyorum, ikisinin de kursuna gidip foruma sertifikasını koyacağım!! 😂😂😂

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şuraya büyük harflerle YAZIKLAR OLSUUUUN yazıyorum, kahveme laf edilmiş. 😂😂
Kahve yapamıyorum ve de poz veremiyorum, ikisinin de kursuna gidip foruma sertifikasını koyacağım!! 😂😂😂
ben bu kızın neden evde kaldığını anladım. Kahve yapamayan kıza dama mı verilir. Hele poz verememek bu kadar sosyal medya varkene. Ama kız akıllı işi çözmüş. siz bana erkek vermezseniz bende bütün erkeklerin aklını alırım dusturu ile emin adımlarda koşuyor
PS sevişmenize sağlık

ismet_DE Çevrimdışı
9 Ocak 2014
96
83

Kahve konusunun çözümü basit. Daha önce birisi elektrikli cezve hediye getirmişti. Şimdi Arçelik, Beko, Arzum vb bir çok marka Türk Kahve makinaları yaptı. Kahveye meraklı birisi de artık şey değil ya, alır bir tane hediye eder, di mi Aylinciğim 🤗🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Öncelikle GERİ DÖN çağrılarının hepsini aldım ve İŞTE GELDİM, BURADAYIM diyorum. ( CİF reklamı mıydı o ? 😁 )
Dedikodu yapmaya utanmıyor musunuz ayrıca? 😁 Nerede sopam, Thor gibi olsam keşke, elimi uzatınca geliverse, aaah ahh! 😆

Son 1 yıldır, aralıklarla sevişebildim; hastalıklar, ameliyatlar, kariyersel mevzular ve en son covid19 derken sevişme hallerini çok boşladım ama yine de yağmasam da gürledim.😆😆

Normalde, misafirlerimi oldukça samimi karşılarım, hatta sevgili @Burcum'un kulakları çınlasın, karşılamamla ilgili çok şirin bir örneği var TWEETY VE SYLVESTER adlı yazısında (
Bir anda boynuma sarılı-siyahlı birşey atladı.
Dedim "beni, önce kaplanlara boğdurup sonra yiyecek; avcı iken av olduk"
Gözlerimi açtığımda ise şok olmuştum.
Üzerime atlayan Tweety miş, boynuma sarılmış, şapur-şupur beni öpüyormuş.

Allahım o nasıl bir enerji!, nasıl bir sevimlilik! Nasıl bir cana yakınlık! Sanki geçmişten beni tanıyor ve seneler sonra tesadüfen karşılaşmışız gibi heyacanlı. ) fakat basiretli sevişmecilik ilkesi gereği ( o da ne deme, şu an uydurdum 😂 ) kapıdan gireni banyoya yolcu etmek durumunda kalıyorum. 🤭

Sohbetimizin keyifli geçmesine sevindim zira insanların sevişmeden önce biraz kaynaşması çokomelli. 😋

Şu kişilik değiştirme mevzusuna da bir değinmem gerek galiba, seksi davranabildiğim tek yer yatak😆 Yatak dışındaki yerlerde cidden başka hallerde oluyorum, İKİZLER BURCU olmamdan kaynaklı olabilir mi bu durum diye düşünüyorum, ne dersin?
Bir de şu koridor mevzusu, hep uzun koridorlu evlerde yaşamam da sevişme kariyerimdeki hoş bir enstantane galiba ama seviyorum o koridorda geçen çekiştiirmeli zamanı. 😆😆

Sana gelince sevgili @Guinness , tanıştığımıza pek memnun oldum. Çok keyifli vakit geçirdim ve espri yeteneğini de çok sevdim. Senin de dediğin gibi keşke daha önce denk gelseymişiz.

Harika yorumların için teşekkür ederim. Ruhunda ve bedeninde tatlı ve hafif bir rüzgar estirebildiysem ne mutlu bana. 😍

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HA NOT : KAHVEME LAF ETMİŞSİN, YANIMDAYKEN ÖYLE DEMİYORDUN? 😡😡😡 SOPAMI GETİRİİİİN. 😁😁 BİR DE BANA BİR KAHVE YAPIM KURSU BULUN YAHU! 😂😂😂

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
549
312
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aylin hanım ın dedikodusunu yaparsak elindeki sopaya tel örgü sarar the wolking dead dizisindeki negan ın sopasıyla aynı sadece tel örgüsü eksik zaman vay halimize

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Paylaşıma teşekkürler mirim @AylinAylin yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız tek kişilik dev bir tiyatrodur anca yaşayanlar bilir diyorum başka bir şey demiyorum , vermiş olduğu karara saygı duyarak tüm forumdaşlar adına dönmesini temenni ediyorum

🙏🙏

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ümidimiz Aylin hanimin tekrar dömesi yolunda.Kendisi forumda sohbet etmekten çok zevk aldigim üyelerden birtanesiydi gerçekten.Umarim döner 🙂

Dayanamadı geldi baş belanız. 🤗🤗 Sevgili @Guney01 , hoş yazılarını bekliyoruz; takipteyim. 🤗
Birazdan, uyumaz ve tamamlayabilirsem bir yazı paylaşacaģım, üzerine konuşuruz... 🤗🤗 Hoş buldum diyorum o halde ? 🤗

• Beğen
Tepkiler: Rio
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
ben bu kızın neden evde kaldığını anladım. Kahve yapamayan kıza dama mı verilir. Hele poz verememek bu kadar sosyal medya varkene. Ama kız akıllı işi çözmüş. siz bana erkek vermezseniz bende bütün erkeklerin aklını alırım dusturu ile emin adımlarda koşuyor
PS sevişmenize sağlık

Kahve yapamıyorum diye mi evde kaldım, abooovv! 😂😂😂
Erkeklerin aklını almak değil ya, corpus collosum'umuzun daha gelişmiş olmasından kaynaklı tüm olay aslında. 😆😆

Teşekkürler. 🙏😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Kahve konusunun çözümü basit. Daha önce birisi elektrikli cezve hediye getirmişti. Şimdi Arçelik, Beko, Arzum vb bir çok marka Türk Kahve makinaları yaptı. Kahveye meraklı birisi de artık şey değil ya, alır bir tane hediye eder, di mi Aylinciğim 🤗🤗

En iyi makinada da olduramıyorum ben bu kahveyi sevgili @ismet_DE 😆😆 Sorun o! 😆😆😆

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
aylin hanım ın dedikodusunu yaparsak elindeki sopaya tel örgü sarar the wolking dead dizisindeki negan ın sopasıyla aynı sadece tel örgüsü eksik zaman vay halimize

Ahahaha yok yahu, valla masumum ben.😆😆 Sopaya tel örgü sarma kısmı mantıklı ama bak, aklıma yattı. 😈😈

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar