DoctorWho
Normal Üye
- 16 Nis 2021
- 12
- 60
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
ebru hanım ile daha önce 2 3 kez görüştük fakat bir türlü referans için vakit ayıramamıştım o nedenle özür dilerim kendisinden.
anlık olarak ayarladigimiz görüşmelerden bir tanesiydi kendisi yine her zaman ki gibi muhtemeşem bir şekilde karşıladı beni zaten girişte siz site içerisinde aracınızla park halinde bekliyorsunuz o kendisi gelip aracıyla içeriye sokuyor
daha önce hiç böyle bir şey ile karşilaşmadigim için şaşirmiştim fakat eve gidene kadar ki 2-3 dk lik sürede aslında yolda ne kadar iyi birşey yaptiginizi anliyorsunuz cünkü kendisi gerçekten cok güzel bir kadın.
ikramı sohbeti gerçekten cok iyi bir insan kalbi temiz ruhu temiz anlayabiliyosunuz bunu. pek cok kedisi var allerji vs durumları olanlar için önceden söyleyeyim .
özel anıları paylaşmayı sevmem ama memnun kalacaginizi söyleyebilirim .
anlık olarak ayarladigimiz görüşmelerden bir tanesiydi kendisi yine her zaman ki gibi muhtemeşem bir şekilde karşıladı beni zaten girişte siz site içerisinde aracınızla park halinde bekliyorsunuz o kendisi gelip aracıyla içeriye sokuyor
ikramı sohbeti gerçekten cok iyi bir insan kalbi temiz ruhu temiz anlayabiliyosunuz bunu. pek cok kedisi var allerji vs durumları olanlar için önceden söyleyeyim .
özel anıları paylaşmayı sevmem ama memnun kalacaginizi söyleyebilirim .