Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmiş bir referans.

DoctorWho

Normal Üye
16 Nis 2021
12
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ebru hanım ile daha önce 2 3 kez görüştük fakat bir türlü referans için vakit ayıramamıştım o nedenle özür dilerim kendisinden.

anlık olarak ayarladigimiz görüşmelerden bir tanesiydi kendisi yine her zaman ki gibi muhtemeşem bir şekilde karşıladı beni zaten girişte siz site içerisinde aracınızla park halinde bekliyorsunuz o kendisi gelip aracıyla içeriye sokuyor :) daha önce hiç böyle bir şey ile karşilaşmadigim için şaşirmiştim fakat eve gidene kadar ki 2-3 dk lik sürede aslında yolda ne kadar iyi birşey yaptiginizi anliyorsunuz cünkü kendisi gerçekten cok güzel bir kadın.

ikramı sohbeti gerçekten cok iyi bir insan kalbi temiz ruhu temiz anlayabiliyosunuz bunu. pek cok kedisi var allerji vs durumları olanlar için önceden söyleyeyim .
özel anıları paylaşmayı sevmem ama memnun kalacaginizi söyleyebilirim .

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Gezginn Çevrimdışı
2 Eyl 2017
86
125
Cinsiyetiniz nedir?
ebru hanım ile daha önce 2 3 kez görüştük fakat bir türlü referans için vakit ayıramamıştım o nedenle özür dilerim kendisinden.

anlık olarak ayarladigimiz görüşmelerden bir tanesiydi kendisi yine her zaman ki gibi muhtemeşem bir şekilde karşıladı beni zaten girişte siz site içerisinde aracınızla park halinde bekliyorsunuz o kendisi gelip aracıyla içeriye sokuyor :) daha önce hiç böyle bir şey ile karşilaşmadigim için şaşirmiştim fakat eve gidene kadar ki 2-3 dk lik sürede aslında yolda ne kadar iyi birşey yaptiginizi anliyorsunuz cünkü kendisi gerçekten cok güzel bir kadın.

ikramı sohbeti gerçekten cok iyi bir insan kalbi temiz ruhu temiz anlayabiliyosunuz bunu. pek cok kedisi var allerji vs durumları olanlar için önceden söyleyeyim .
Paylaşım için teşekkür ederiz.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar