Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmeli Referans 😂

westbrook

Normal Üye
9 Mar 2023
6
6
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Tam tarihi hatirlamiyorum ama yilbasi haftasiydi. X'te gezinirken birden Başak hanimin anlik fotografi önüme düştü ve birden yükselerek kendisiyle iletişime geçtim. Ardından çok kisa sürede randevu olusturarak evine gittim. Evi toplu tasimayla bile çok kolay gidilebilir. Kapi açıldığında acayip bir esinti yiyirsunuz. İnanilmaz bir aurasi var 😂
Daha sonrasinda kahve ikram etti ve biraz sohbet ettik. Çok kültürlü ve yuksek enerjili bir insan. Özellikle kahkahasi çok tatli 😄 Biraz gerginligimi attiktan sonra hemen özel anlara gećtik ve cok guzel bir 2 saat yasadim. En kisa zamanda kendisiyle tekrar görüşeceğim. Hepinize iyi forumlar.

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
701
2,884
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,
Tam tarihi hatirlamiyorum ama yilbasi haftasiydi. X'te gezinirken birden Başak hanimin anlik fotografi önüme düştü ve birden yükselerek kendisiyle iletişime geçtim. Ardından çok kisa sürede randevu olusturarak evine gittim. Evi toplu tasimayla bile çok kolay gidilebilir. Kapi açıldığında acayip bir esinti yiyirsunuz. İnanilmaz bir aurasi var 😂
Daha sonrasinda kahve ikram etti ve biraz sohbet ettik. Çok kültürlü ve yuksek enerjili bir insan. Özellikle kahkahasi çok tatli 😄 Biraz gerginligimi attiktan sonra hemen özel anlara gećtik ve cok guzel bir 2 saat yasadim. En kisa zamanda kendisiyle tekrar görüşeceğim. Hepinize iyi forumlar.
Referans için çok tşk ederim 🤗 yeni esintilere😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar