Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geç kalan referans Zeynep

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
128
263
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence her kelimenin anlaşılabilir anlamı var. Evinin konumu iyi. Ulaşım sorunu yok. Şöyle karşıladı böyle davrandı tarzı yorumlar bana göre değil

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
128
263
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence her kelimenin anlaşılabilir anlamı var. Evinin konumu iyi. Ulaşım sorunu yok. Şöyle karşıladı böyle davrandı tarzı yorumlar bana göre değil

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam benim anladığım kadarı ile sen referans yazmak yerine kendi reklamını yapıyorsun ben bu kadar kişi ile görüştüm haberiniz olsun diye
Referans açmanın amacı görüştüğün kişi ile ilgili görüşmeye gidiş geliş ve görüşme esasındaki davranışları belirtmek.
Yanlış anlaşılmasın bu benim nacizhane fikrim tabiki katılmamak sizin elinizde. Ama Zeynep te üç kelime ile geçilecek gibi de değil ki be kardeşim. Sırf Zeynep değil güzel ve kaliteli kızlar ile görüşmüsün bu kadar görüşmeye ben roman yazardım
Not. Böyle referans yazdığınızda benim yaptığım gibi kırıcı olmayan eleştirileri de baştan kabul etmeniz gerekir

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
128
263
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eleştiri için teşekkürler. Reklama ihtiyacım yok çünkü görüşmelerimi üye olmadan çok önce yaptım.Benim düşünceme göre kişiler değerlendirilirken one çıkan karakterlerine göre kısa ve öz olmalı. Cinsel detaylar karşılıklı uyuma göre kendiliğinden ortaya çıkar.Bir bayan bana yaptığı heyecan verici aksiyonları başkasına yapmak istemeyebilir. Buraya arkadaşlar A kişisi mükemmel oral yapıyor diye referans yazsam beni dikkate alan arkadaş gidip hüsrana uğrasa küfür yemezmiyim?.
Bence kişilik uyumu öncelik olmalı. Evinin konumu iyi park sorunu yok vb klasikleşmiş yorumlar bana göre değil.
Ayrıca kullandığım sade ve öz kelimelerin anlamı kucumsenmemeli.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylasim icin tesekkürler, paylasim tarziniz icin de soylemeden gecemeyecegim; kimisi sayfalar dolusu yazar kimisi sizin gibi sayfalari bir kac kelimeye sigdirir. Almak isteyen o bir kac kelimeden de alacagini alabilir, alamayan diger referanslara da bakabilir.

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
128
263
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu şekilde bir yorumun gelmesi beni mutlu etti. Teşekkür ederim 🙏

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zeynep'i anlatmaya üç kelime değil,sayfalar yetmez. Yine de paylaşım için teşekkürler..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar