Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam benim anladığım kadarı ile sen referans yazmak yerine kendi reklamını yapıyorsun ben bu kadar kişi ile görüştüm haberiniz olsun diye
Referans açmanın amacı görüştüğün kişi ile ilgili görüşmeye gidiş geliş ve görüşme esasındaki davranışları belirtmek.
Yanlış anlaşılmasın bu benim nacizhane fikrim tabiki katılmamak sizin elinizde. Ama Zeynep te üç kelime ile geçilecek gibi de değil ki be kardeşim. Sırf Zeynep değil güzel ve kaliteli kızlar ile görüşmüsün bu kadar görüşmeye ben roman yazardım
Not. Böyle referans yazdığınızda benim yaptığım gibi kırıcı olmayan eleştirileri de baştan kabul etmeniz gerekir
Eleştiri için teşekkürler. Reklama ihtiyacım yok çünkü görüşmelerimi üye olmadan çok önce yaptım.Benim düşünceme göre kişiler değerlendirilirken one çıkan karakterlerine göre kısa ve öz olmalı. Cinsel detaylar karşılıklı uyuma göre kendiliğinden ortaya çıkar.Bir bayan bana yaptığı heyecan verici aksiyonları başkasına yapmak istemeyebilir. Buraya arkadaşlar A kişisi mükemmel oral yapıyor diye referans yazsam beni dikkate alan arkadaş gidip hüsrana uğrasa küfür yemezmiyim?.
Bence kişilik uyumu öncelik olmalı. Evinin konumu iyi park sorunu yok vb klasikleşmiş yorumlar bana göre değil.
Ayrıca kullandığım sade ve öz kelimelerin anlamı kucumsenmemeli.
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylasim icin tesekkürler, paylasim tarziniz icin de soylemeden gecemeyecegim; kimisi sayfalar dolusu yazar kimisi sizin gibi sayfalari bir kac kelimeye sigdirir. Almak isteyen o bir kac kelimeden de alacagini alabilir, alamayan diger referanslara da bakabilir.