Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam istediğim bir gamzeBelde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Sadece Gamze değil ama seni de çok seviyorum o nasıl olacak seksi kadınBelde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Gamzelerinde uyut beniBelde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Belde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Aynı yerde bende de var iki taneBelde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Mükemmel ötesi güzellikBelde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Bırak gamzelerin aksın Anlamadım desem
Anlamadım desem ayipetmis olurmuyumBırak gamzelerin aksın odalarıma![]()
🫶🫦Tamam istediğim bir gamze
Bende kendimi seviyorum aksi bir kadin olsamdaSadece Gamze değil ama seni de çok seviyorum o nasıl olacak seksi kadın
Daha iyi ve daha güzelleri ile karşılaşınGamzedeyim deva bulmam sözündeki gamze bu demek ki![]()
O gamzeden öpmek lazım öperek aşağıya doğru inmek lazım
Çok şıkAynı yerde bende de var iki tane![]()
Anlamadım desem ayipetmis olurmuyumBırak gamzelerin aksın odalarıma![]()
Senin gamzeler bambaşkaymış toprak hanımBelde Gamze sevenler gelsin benden istek parça gibi oldu ama![]()
Aksiliğin yatakta da geçerli değilse sorun yoktur diye düşünüyorumBende kendimi seviyorum aksi bir kadin olsamda![]()
Aksiliğin nereye kadar devam ediyor yada nerede bitiyor nasıl mutlu edebilirim seni seksi kadınBende kendimi seviyorum aksi bir kadin olsamda![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!