Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme fulyali saatler

cameramantr Çevrimdışı
16 Kas 2009
78
45
biraz gec oldu ama bu gorusmeyi yazmak istedim
Fulya ile gecen hatirladigim kadariyla subat ayi sonlarinda gorusmustuk daha oncede gorustugumuzde sagolsun bizi gene lokasyonu guzle olan evinde kabul etti
kendisi resimlerinden daha guzle olan fulyanin biraz cenemizin dustugu ve basini agrittik ama cok guzel bir 3 saat gecirdik kendisiyle her gostermis oldugu ilgiye bir kez daha tesekkur ediyorum yanina gelirkende ufak bir kaza gecirdik :) ama gulduk gectik tum engelleri asip yanina geldigim icin
tekrardan gorusmek uzere kendine iyi bak fistik

Metin kaplan

Normal Üye
23 May 2022
21
13
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler referans için ama biraz daha özel anlardan bahsetseniz daha iyi olurdu sanki:))

Sandman Çevrimdışı
21 May 2022
78
107
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler referans için ama biraz daha özel anlardan bahsetseniz daha iyi olurdu sanki:))
Zaten arkadaş pek bişey anlatamamış neredeyse tamamen bizim anlayışımıza güvenmiş. "bizi gene lokasyonu guzle olan evinde kabul etti", "3 saat geçirdik", "yolda kaza geçirdik", "güldük geçtik" ifadelerinden grup yapmışlar heralde.
"tum engelleri asip yanina geldigim icin
tekrardan gorusmek uzere" ifadesinden de engelleri aşma başarısı gösterdiği için tekrar bir görüşmeyi hak ettiğini düşündüğünü anladım.Tabi başka bir okuyucu farklı anlamlar çıkartabilir. Ahhh ahhh...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

masquerade

Normal Üye
14 Ocak 2022
47
124
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fulya hanım referansa ihtiyacı olmayan birisidir, her açıdan görüşmek isteyenlerin memnun kalabileceği bir pembiştir.

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,021
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Zaten arkadaş pek bişey anlatamamış neredeyse tamamen bizim anlayışımıza güvenmiş. "bizi gene lokasyonu guzle olan evinde kabul etti", "3 saat geçirdik", "yolda kaza geçirdik", "güldük geçtik" ifadelerinden grup yapmışlar heralde.
tekrardan gorusmek uzere" ifadesinden de engelleri aşma başarısı gösterdiği için tekrar bir görüşmeyi hak ettiğini düşündüğünü anladım.Tabi başka bir okuyucu farklı anlamlar çıkartabilir. Ahhh ahhh...
Ben kedisi ile 3-4 kere görüştüm ona istinaden samimi anlatmak istemiş olabilir ☺️grup yapmadık 😂😂 no gurup sex 🤣

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,021
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
biraz gec oldu ama bu gorusmeyi yazmak istedim
Fulya ile gecen hatirladigim kadariyla subat ayi sonlarinda gorusmustuk daha oncede gorustugumuzde sagolsun bizi gene lokasyonu guzle olan evinde kabul etti
kendisi resimlerinden daha guzle olan fulyanin biraz cenemizin dustugu ve basini agrittik ama cok guzel bir 3 saat gecirdik kendisiyle her gostermis oldugu ilgiye bir kez daha tesekkur ediyorum yanina gelirkende ufak bir kaza gecirdik :) ama gulduk gectik tum engelleri asip yanina geldigim icin
tekrardan gorusmek uzere kendine iyi bak fistik
Yorumun için teşekkürler canım 🙏 tekrardan görüşmek dileğiyle 😘

cameramantr Çevrimdışı
16 Kas 2009
78
45
paylasimlari fotograflari herseyi anlatiyor kendisi minyon cok guzel bir bayan
sandman yazmayacakdim ama yazim zorluklari asmakdan kastim giderken dustum :))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar