Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fulya hanım ile ilk görüşme

memurtayfa

Normal Üye
22 Tem 2019
35
53
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen gün anlık @Fulya Ekici hanım ile yazışmaya başladık. 2 gün öncesinde yazışsakta yarım kalmıştı. bende üzüldüm biraz keşke görüşseydik havada kaldı yazışmamız diye (benden kaynaklı) hayıflanıyordum kendi kendime. tekrar yazayım dedim, dediğim gibi anlık yazışmaya başladık, saatlerimizde uydu, biraz da bekledim aslında ama takmam böyle şeyleri sonuçta istanbul şartları, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, fulya hanımda da o samimiyeti hissettim. ki benden kaynaklı da olabilirdi.

neyse arkadaşlar bir ara memurluk yapmama rağmen gerçek mesleğim yurtdışı seyahata dayalı olduğu için avusturalya ve kuzek amerika kıtası hariç çoğu yere gittim. konuyu şuraya getiricem. böyle vücut ölçüleri, böyle çıtı pıtılık ve göğüz oranı zor bulunur. Madison ivy, Türkiye şubesi kendisi yok böyle birşey, aman diyim fazla kaptırıp aşık olmayın. daha nasıl kelimelere dökebilirm bilemiyorum.

fulya hanıma çok teşekkür ediyorum. hoş sohbeti ve güzelliğiyle başa eşlik ettiği için, tekrar tekrar görüşmek dileğiyle sevgilerimi gönderiyorum.

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
458
360
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, Madison Ivy benzetmesi ilginç ve merak uyandırıyor.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,021
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçen gün anlık @Fulya Ekici hanım ile yazışmaya başladık. 2 gün öncesinde yazışsakta yarım kalmıştı. bende üzüldüm biraz keşke görüşseydik havada kaldı yazışmamız diye (benden kaynaklı) hayıflanıyordum kendi kendime. tekrar yazayım dedim, dediğim gibi anlık yazışmaya başladık, saatlerimizde uydu, biraz da bekledim aslında ama takmam böyle şeyleri sonuçta istanbul şartları, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, fulya hanımda da o samimiyeti hissettim. ki benden kaynaklı da olabilirdi.

neyse arkadaşlar bir ara memurluk yapmama rağmen gerçek mesleğim yurtdışı seyahata dayalı olduğu için avusturalya ve kuzek amerika kıtası hariç çoğu yere gittim. konuyu şuraya getiricem. böyle vücut ölçüleri, böyle çıtı pıtılık ve göğüz oranı zor bulunur. Madison ivy, Türkiye şubesi kendisi yok böyle birşey, aman diyim fazla kaptırıp aşık olmayın. daha nasıl kelimelere dökebilirm bilemiyorum.

fulya hanıma çok teşekkür ediyorum. hoş sohbeti ve güzelliğiyle başa eşlik ettiği için, tekrar tekrar görüşmek dileğiyle sevgilerimi gönderiyorum.
Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum canım,tekrardan görüşmek dileğiyle 🥰😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar