Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fulya Hanım ile hoş vakitler

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
340
474
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri

An itibariyle kendisi ile olan programımız sona ermiştir. Kısaca kendisi hakkında bilgi verecek olursam;

1) Kendisine lisanı münasip bir dil ile planladığınız gün ve program saatini belirtmeniz durumunda geri bildirimi son derece hızlı

2) İncall düşünenler için sizi ağırlayacağı yer son derece merkezi ve ben gibi araç kullanma özürlü iseniz son derece kolay ve rahat

3) Karşılama son derece içten ve samimi

4) Ev derli toplu temiz ve kompakt size hijyen için tek kullanımlık havlu, diş fırçası bilimum şampuan ve duş jeli temin ediyor

5) İkramlar harika çay ve Türk kahveside mevcut =)

6) Kendisine ait tanıtım bölümündeki resimler ile birebir aynı şimdilik tek farkı var kendisi tatilden yeni döndüğü için teni bronz ki bu ten rengini kendisine çok yakışıyor.

Kıssadan hisse zevk beğeni güzellik her ne kadar göreceli bir kavram olsa da kendisi son derece albenili bir bayan tek kötü yanı alışkanlık yapabilir olmasıdır. Kendisi ile geçirdiğim süre zarfında bana göstermiş olduğu ilgi,alaka, samimiyet ve haz dolu anlar için çok çok teşekkür ederim. Başka bir program ile tekrar buluşana kadar kendinize iyi bakınız Fulya Hanım seviliyorsunuz=)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,493
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icn teşekkürler

6 Ocak 2022
344
334
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

3 Eyl 2022
389
324
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve faydalı bilgilerle dolu paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar