rhinoceras
Normal Üye
- 25 Kas 2020
- 48
- 129
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selam forumdaşlar. Bugün Fulya hanımla dördüncü kez görüştüm. Bu kız tam bir çıtır. Cıvıl cıvıl bir tatlılık ile seksi bir afet aynı insanda buluşmuş. Yine harika bir kıyafetle karşıladı beni. Ona sarılınca bütün sıkıntılardan, dertlerden arınıyorum. Fulya varken terapiste falan gitmeye gerek yok. Pozitif enerjisini hemen size yüklüyor. Gülen yüzüne, ışıl ışıl gözlerine bakmak yeter. Tüm görüşmeyi sadece onu seyrederek geçirebilirdim. Fakat o bal dudaklar devreye girince bulutların üzerine çıkmaya başladım her zamanki gibi. Boynunun kokusu, teninin pürüzsüzlüğü, muhteşem bir vücut sarıp sarmalayınca zaman dursun istedim.
Çok güzel geçen iki saat sonrasında yanından ayrılırken uzun uzun sarılıp kokusunu içime çektim. Bu kız insana yaşama sevinci veriyor. Sadece görüşme zamanı ile sınırlı değil. İş-güç stresi, günlük sıkıntılar içinde boğuşurken onu düşünmek bana iyi geliyor. Fulya’yı göreceğim deyip kendimi rahatlatıyorum. Fulya ile görüşme zaten mutluluğun zirvesi. Görüşme sonrasında da Fulya’yı hayal etmek beni mutlu ediyor. Bu güzelliği tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Şimdiden yeniden görüşmek için sabırsızlanıyorum.
Mutluluklar ve güzellikler seninle olsun şeker kız.
Çok güzel geçen iki saat sonrasında yanından ayrılırken uzun uzun sarılıp kokusunu içime çektim. Bu kız insana yaşama sevinci veriyor. Sadece görüşme zamanı ile sınırlı değil. İş-güç stresi, günlük sıkıntılar içinde boğuşurken onu düşünmek bana iyi geliyor. Fulya’yı göreceğim deyip kendimi rahatlatıyorum. Fulya ile görüşme zaten mutluluğun zirvesi. Görüşme sonrasında da Fulya’yı hayal etmek beni mutlu ediyor. Bu güzelliği tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Şimdiden yeniden görüşmek için sabırsızlanıyorum.
Mutluluklar ve güzellikler seninle olsun şeker kız.