Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fridalojiye giriş 101

LeBeau

Normal Üye
29 Eki 2020
6
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida hanım ile birkaç ay önce görüşme fırsatı yakaladım. Kendisi çok ince ve güzel bir insan. Doğum günümden bir gün önce kendisini ziyaret etmiştim ve sonraki gün doğum günüm olduğunu öğrendiğinde yakınlardaki bir pastaneden küçük bir pasta siparişi vermiş. Normalde doğum günü kutlamaktan pek keyif almayan birisi olarak yaptığı jest oldukça hoşuma gitti:)

Kendisi kadıköyde rahatça ulaşabileceğiniz bir konumda ikamet ediyor. En üst katta güzelce dekore edilmiş bir evde misafirlerini ağırlıyor. İçeri girdiğinizde sizi rahat hissettirecek bir dizayn var. Hoş geldiniz faslının ardından arzu ettiğiniz taktirde elleriyle güzel bir türk kahvesi yapıyor.

Görüşmeye gelirsek, masaj faslı çok uzun sürmedi ve biz direkt olaya girdik:) 3 saatlik bir görüşme ayarladığım için kah muhabbet kah yatak odası dolu dolu zaman geçirmiş olduk.

Kendisi oldukça hoş sohbet ve bilgili bir hanım. Yataktaki marifetlerinin yanı sıra yanında oldukça güzel zaman geçirebilirsiniz:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, geçmiş doğum gününüz de kutlu olsun; bana da geçen yıl doğumgünümü @Frida ve @MELTEM ile kutlamak nasip olmuştu :giggle:

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Frida hanım ile birkaç ay önce görüşme fırsatı yakaladım. Kendisi çok ince ve güzel bir insan. Doğum günümden bir gün önce kendisini ziyaret etmiştim ve sonraki gün doğum günüm olduğunu öğrendiğinde yakınlardaki bir pastaneden küçük bir pasta siparişi vermiş. Normalde doğum günü kutlamaktan pek keyif almayan birisi olarak yaptığı jest oldukça hoşuma gitti:)

Kendisi kadıköyde rahatça ulaşabileceğiniz bir konumda ikamet ediyor. En üst katta güzelce dekore edilmiş bir evde misafirlerini ağırlıyor. İçeri girdiğinizde sizi rahat hissettirecek bir dizayn var. Hoş geldiniz faslının ardından arzu ettiğiniz taktirde elleriyle güzel bir türk kahvesi yapıyor.

Görüşmeye gelirsek, masaj faslı çok uzun sürmedi ve biz direkt olaya girdik:) 3 saatlik bir görüşme ayarladığım için kah muhabbet kah yatak odası dolu dolu zaman geçirmiş olduk.

Kendisi oldukça hoş sohbet ve bilgili bir hanım. Yataktaki marifetlerinin yanı sıra yanında oldukça güzel zaman geçirebilirsiniz:)
Ne kadar An o kadar mutluluk teşekkür ederim paylaşımın için tekrar görüşmek dileğiyle💋🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar