Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida tatili

candaroğlu Çevrimdışı
13 Ara 2019
53
216
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
pazartesi sendromundan kurtulmak mı istiyorsunuz? Bir Frida tatili size ilaç gibi gelecektir. Evden içeri girdiğinizde, Eiffel kulesinde Bordeaux şarabı içerken buluyorsunuz kendinizi.
Üzüm bağlarının kokusunu dâhi duyuyorsunuz. Fonda bir müzik, Fransız ihtilali sırasında yaşanan bir aşkın acıklı hikayesini anlatıyor.
Notre Dame'ın Seine nehrine vuran silüetine bakarken zaman hızla akıp gidiyor. Saatler başka çalışıyor bu hanımefendinin yanında.
iyi ki tanımışım seni.
teşekkür ediyorum.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
pazartesi sendromundan kurtulmak mı istiyorsunuz? Bir Frida tatili size ilaç gibi gelecektir. Evden içeri girdiğinizde, Eiffel kulesinde Bordeaux şarabı içerken buluyorsunuz kendinizi.
Üzüm bağlarının kokusunu dâhi duyuyorsunuz. Fonda bir müzik, Fransız ihtilali sırasında yaşanan bir aşkın acıklı hikayesini anlatıyor.
Notre Dame'ın Seine nehrine vuran silüetine bakarken zaman hızla akıp gidiyor. Saatler başka çalışıyor bu hanımefendinin yanında.
iyi ki tanımışım seni.
teşekkür ediyorum.
Aman Allah'ım ben neymişim böyle 😘sana dedim amstrerdam çarpar bizi:)) hiç sarhoş olmadım hayatımda bugün candaroğlu çarpı beni prensesler gibiyim:))))) iyi ki geldin hoş geldin ne yorgunluk ne uykusuzluk kaldı bende teşekkür ederim pazartesi sendromu da neymiş😊 Teşekkür ederim çok çok öptüm 🤗👄👄👄👄👄
SEVGİLER...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar