santacruz
Normal Üye
- 26 Eyl 2020
- 13
- 25
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar forumda gezinirken Frida hanim ile karşılaştım kendisi çok ilgimi cekmisti, Hemen birkac gün sonrası için kendisine görüşmek için mesaj attım aradan biraz zaman geçtikten sonra geri dönüş yaptı. Kendisiyle persembe günü aksam üzeri için sözlemiştik ve o günün geldi çattı. bugün is çıkışı kosa kosa fridaya gittim evininkonumu kolaydi kendisin tarif ettiği binaya girdim ve en üst kata çıktım kapısını açtı aman yarabbim bu ne güzellik dedim üzerinde muhteşem bir yeşil renkli bir elbiseyle karşıladı. Malum panelinden dolayi hemen montumu çıkartıp ellerimi yıkamak için lavaboya gittim. Salona geçtik birbirimizi tanımak icin kahve eşliğinde koyu bir sohbet basladik sonrasi odaya geçtik yavaş o narin elleriyle masaja başladı elleri o kadar yumsakki hissetmiyorsun bile süper bir masaj sonrası malum zirve ve mutlu son biraz dinlendikten duşa gittim orada fidan kendi elleriyle yıkadı. Uzerimi giyinirken sonra sonra salonda yine biraz daha sohbet ederek mutlu ve rahatlamış bir şekilde evin yolunu tutmak için o muhteşem güzelliğin yanından tekrar görüşmek dileğiyle diyerek ayrıldım. Frida hanim iyiki gelişmiş sana muhteşem günün için çocuk teşekkür ederim.