Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile Yaza Merhaba Selamı

hernus Çevrimdışı
24 Ağu 2019
68
194
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şu normalleşeme başladığımız ilk günün heycanı,pazartesi sendromu geçen haftadan sarkan işler derken stresler stresler aldı gitti beni.

Bayramda bi mesajlaşmayla başlayan kıvılcımı nihayet harlanan bi aleve dönüştürmeyi başardım.Satır aralarından aldığım küçük notlar sayesinde papatyalarımla ;) kapısına dayandığımda gözleri ışıl ışıl sanki uzun süredir görmediği bi sevdiğini kapıda aniden gördüğünde yaşadığı sevinç dolu anı yaşattı adeta bana.

İlk defa karşılaşsakta hiç yadırgatmadan yaşattığı aşırı sıcak ilgiliyi,sevinç dolu,müthiş hayat enerjisi ile kendisine hayran kalmamak elde değildi.Öyle sıcak ve içtendi ki ne ikram edeyim dediğinde kendimi türk kahvelerini yaparken buldum mutfağında.

İnanılmaz eğlenceli bi o kadar kahkahalı sohbetlerimizden sonra inanılmaz bir soft masaj ve akabinde yer yer ateşli yer yer egzotik yer yer iki kaçak sevgili sevişmesi ile tamamlanması ile enleri yaşadığım doğrudur.Sevişme sonrası yatakta sere serpe harika geçen geyik sohbetler insanın içini ısıtan cinstendi.

Müthiş bi kadın tanıdığıma inanıyorum harika enerjisi ile geçen zamanı kontrol etmek mümkün olmadı nerdeyse paparayı yiyecektim evden:oops: Zamparalık işlerinde duygusuz enerjisiz sadece sex odaklı biri olmadığımdan, kendi adıma müthiş bir afet tanıdığıma inanıyorum.Sanırım kendimi adıma yaza merhaba demenin en güzel girişini yaptım.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Size de Frida hanima da teşekkürler güzel paylaşım için :)

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
826
1,623
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yenilenmiş,arınılmış,güzel bir insan tanınmış😊Paylaşım için yaşayan ve yaşatana teşekkürler

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler :) Frida benimde görüşmek istediğim pembişlerden biriydi, bu referansla görüşmenin şart olduğu netleşti :)

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık diyelim . gökten elmaları düşürelim

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Sevgili @hernus Tatlı adam enerjine bayıldım 🤗 Çok teşekkür ederim karşımda ki pozitif olunca bir de gülüşü güzel olunca bir kıvılcım yetiyor alev topuna dönüveriyoruz😘 Bende sayende harika zaman geçirdim yaptığın kahve için ayrıca teşekkür ederim eline sağlık😘🌼🌼🌼🌼🌼🌼 kadar öpüyorum seni tekrar görüşmek dileğiyle😉

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
hernus Çevrimdışı
24 Ağu 2019
68
194
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @hernus Tatlı adam enerjine bayıldım 🤗 Çok teşekkür ederim karşımda ki pozitif olunca bir de gülüşü güzel olunca bir kıvılcım yetiyor alev topuna dönüveriyoruz😘 Bende sayende harika zaman geçirdim yaptığın kahve için ayrıca teşekkür ederim eline sağlık😘🌼🌼🌼🌼🌼🌼 kadar öpüyorum seni tekrar görüşmek dileğiyle😉
Ben sonsuz teşekkür ediyorum.Yazdığın bu cevap senin içten güzelliğin sayesinde ortaya çıkan ışıklar.Seni keşfetmek harikaydı.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar