Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile Sihirli Dokunuşlar

vecnatuy

Normal Üye
23 Tem 2022
18
69
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese iyi forumlar,

kendisiyle 25 nisan pazartesi günü 2 saatlik program dhilinde görüştüm Randevulaşma süreçleri gayet hızlı ve anlaşılırdı. Kendisine hızlı dönüşü için teşekkür ederim.

ben beşiktaşta oturuyorum kadıköye vapur ile geçtim. İskeleden frida hanımın evine 10 dk sürüyor. Apartmana giriş çıkışlarda herhangi bir sorun yaşamadım.

arkadaşlar ev çok temiz, kişiye özel havlu, terlik vs her şey hazır. Müsterih olabilirsiniz.

vecnatuy

Normal Üye
23 Tem 2022
18
69
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese iyi forumlar,

kendisiyle 25 nisan pazartesi günü 2 saatlik program dhilinde görüştüm Randevulaşma süreçleri gayet hızlı ve anlaşılırdı. Kendisine hızlı dönüşü için teşekkür ederim.

ben beşiktaşta oturuyorum kadıköye vapur ile geçtim. İskeleden frida hanımın evine 10 dk sürüyor. Apartmana giriş çıkışlarda herhangi bir sorun yaşamadım.

arkadaşlar ev çok temiz, kişiye özel havlu, terlik vs her şey hazır. Müsterih olabilirsiniz.
karşılarken ayrı, seans araları ayrı kıyafet giymesi beni çok etkiledi. sizin mutlu olmanız için çok uğraşıyor.

kendi elleriyle türk kahvesi yapmasıda cabası. not: kahveyi yaparken yanında durmayın veya elleşmeyin rahatsız oluyor :) ikram menüsü gayet zengin.

masaj için ortamı hazırlarken izlemesi bile zevk veriyor.

frida hanımın her dokunuşunda kendimi buldum. kadını izlemek bile zevk.

masajın 2. etabında döndürdüğünde göğüsleriyle yaptığı hareket beni bi tir di.

kısaca kafam çok dolu gittim bomboş ve kaygısız bir şekilde ayrışdım. hr şey için teşekkürler frida hanım...

not: umarım verdiğin sözü unutmazsın

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
karşılarken ayrı, seans araları ayrı kıyafet giymesi beni çok etkiledi. sizin mutlu olmanız için çok uğraşıyor.

kendi elleriyle türk kahvesi yapmasıda cabası. not: kahveyi yaparken yanında durmayın veya elleşmeyin rahatsız oluyor :) ikram menüsü gayet zengin.

masaj için ortamı hazırlarken izlemesi bile zevk veriyor.

frida hanımın her dokunuşunda kendimi buldum. kadını izlemek bile zevk.

masajın 2. etabında döndürdüğünde göğüsleriyle yaptığı hareket beni bi tir di.

kısaca kafam çok dolu gittim bomboş ve kaygısız bir şekilde ayrışdım. hr şey için teşekkürler frida hanım...

not: umarım verdiğin sözü unutmazsın
Teşekkür ederim paylașımın için💋 hiper aktifsin ah o eller😄 evet kahve yaparken elleșmeden hoșlanmıyorum:) bu ara da sözüm söz😋 sevgiyle kal görüşmek dilegiyle🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar