- 29 Nis 2014
- 9,309
- 10,256
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine olumsuzluklarla dolu, stres katsayısını tavan yaptıran bir iş günü ve ülkenin sıcak gündemi derken, hem baş hem de vücut ağrılarıyla bezenmiş bir akşam daha gelmişti... Kadıköy'e geçerken "iyi bir masaj ve rahatlama ne kadar da güzel olur" diye kendimi avuturken, whatsapp tan @Frida ya bir merhaba diyeyim dedim ve hal hatırdan sonra, "müsait misin?" diye sorunca, "hazırlandıktan sonra pek tabii" cevabını almak, biraz da olsa ağrılarımı hafifletmişti bile
Beklerken Kadıköy Çarşı'da bir bira+çerez ile hafiften altlığı yapıp, arkasından da ayaklarımın ezberlediği güzergahtan yola koyuldum.
Kapıdan girer girmez boynuma sarılıp dudaklarıma kondurduğu hoşgeldin busesi ile güzel bir açılış yaptı @Frida
Özleşmişiz tabii 2 aydır, neler yapıyorsun dan ülke gündemine kadar koyu bir sohbetten sonra, depderin dekolteli elbiseden takkesiz bir şekilde profil fotosu veren ikizlerden dolayı basan ateşi söndürebilmek adına bir ılık duş alma ihtiyacı duydum nedense 
Çıkışta direkt yatağa yatırıp ayak parmağından boynuma kadar yavaş ve rahatlatıcı bir masaj yaptı sağolsun @Frida
Sıra full rahatlamaya geldiğinde, bol orallı, bol göğüslü, gayet yumuşak ve pozisyon zenginliği olan bir birleşmeden sonra, artık kendisiyle klasikleştirdiğimiz finali yaparak içimde kalan son enerjiyi de boşalttı; o kadar ki bıraksalar orada mışıl mışıl uyurdum birkaç saat 
Ama tabii ki eve gitmek gerekiyordu; yine de duşa girdiğimde arkamdan gelip beni taciz etmesi, hatta beni tekrardan havaya sokup nanik yaparak kaçması da günün son güzel bonusu oldu benim adıma
Hayat yeteri kadar zor ve stresli ne yazık ki... O nedenle, dakikalarla sınırlı olsa da gerçeklerden kaçıp mutluluk hormonu salgıladığımız anların ve bunu sağlayan kişilerin değerini bilmek gerekiyor. Bir kez daha herşey için teşekkürler yerli ve milli Monica Bellucci

Kapıdan girer girmez boynuma sarılıp dudaklarıma kondurduğu hoşgeldin busesi ile güzel bir açılış yaptı @Frida
Çıkışta direkt yatağa yatırıp ayak parmağından boynuma kadar yavaş ve rahatlatıcı bir masaj yaptı sağolsun @Frida
Ama tabii ki eve gitmek gerekiyordu; yine de duşa girdiğimde arkamdan gelip beni taciz etmesi, hatta beni tekrardan havaya sokup nanik yaparak kaçması da günün son güzel bonusu oldu benim adıma
Hayat yeteri kadar zor ve stresli ne yazık ki... O nedenle, dakikalarla sınırlı olsa da gerçeklerden kaçıp mutluluk hormonu salgıladığımız anların ve bunu sağlayan kişilerin değerini bilmek gerekiyor. Bir kez daha herşey için teşekkürler yerli ve milli Monica Bellucci