Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile sıcak gündem...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine olumsuzluklarla dolu, stres katsayısını tavan yaptıran bir iş günü ve ülkenin sıcak gündemi derken, hem baş hem de vücut ağrılarıyla bezenmiş bir akşam daha gelmişti... Kadıköy'e geçerken "iyi bir masaj ve rahatlama ne kadar da güzel olur" diye kendimi avuturken, whatsapp tan @Frida ya bir merhaba diyeyim dedim ve hal hatırdan sonra, "müsait misin?" diye sorunca, "hazırlandıktan sonra pek tabii" cevabını almak, biraz da olsa ağrılarımı hafifletmişti bile ;) Beklerken Kadıköy Çarşı'da bir bira+çerez ile hafiften altlığı yapıp, arkasından da ayaklarımın ezberlediği güzergahtan yola koyuldum.
Kapıdan girer girmez boynuma sarılıp dudaklarıma kondurduğu hoşgeldin busesi ile güzel bir açılış yaptı @Frida (y) Özleşmişiz tabii 2 aydır, neler yapıyorsun dan ülke gündemine kadar koyu bir sohbetten sonra, depderin dekolteli elbiseden takkesiz bir şekilde profil fotosu veren ikizlerden dolayı basan ateşi söndürebilmek adına bir ılık duş alma ihtiyacı duydum nedense :D
Çıkışta direkt yatağa yatırıp ayak parmağından boynuma kadar yavaş ve rahatlatıcı bir masaj yaptı sağolsun @Frida (y) Sıra full rahatlamaya geldiğinde, bol orallı, bol göğüslü, gayet yumuşak ve pozisyon zenginliği olan bir birleşmeden sonra, artık kendisiyle klasikleştirdiğimiz finali yaparak içimde kalan son enerjiyi de boşalttı; o kadar ki bıraksalar orada mışıl mışıl uyurdum birkaç saat ;)
Ama tabii ki eve gitmek gerekiyordu; yine de duşa girdiğimde arkamdan gelip beni taciz etmesi, hatta beni tekrardan havaya sokup nanik yaparak kaçması da günün son güzel bonusu oldu benim adıma :D
Hayat yeteri kadar zor ve stresli ne yazık ki... O nedenle, dakikalarla sınırlı olsa da gerçeklerden kaçıp mutluluk hormonu salgıladığımız anların ve bunu sağlayan kişilerin değerini bilmek gerekiyor. Bir kez daha herşey için teşekkürler yerli ve milli Monica Bellucci :giggle::love:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yine olumsuzluklarla dolu, stres katsayısını tavan yaptıran bir iş günü ve ülkenin sıcak gündemi derken, hem baş hem de vücut ağrılarıyla bezenmiş bir akşam daha gelmişti... Kadıköy'e geçerken "iyi bir masaj ve rahatlama ne kadar da güzel olur" diye kendimi avuturken, whatsapp tan @Frida ya bir merhaba diyeyim dedim ve hal hatırdan sonra, "müsait misin?" diye sorunca, "hazırlandıktan sonra pek tabii" cevabını almak, biraz da olsa ağrılarımı hafifletmişti bile ;) Beklerken Kadıköy Çarşı'da bir bira+çerez ile hafiften altlığı yapıp, arkasından da ayaklarımın ezberlediği güzergahtan yola koyuldum.
Kapıdan girer girmez boynuma sarılıp dudaklarıma kondurduğu hoşgeldin busesi ile güzel bir açılış yaptı @Frida (y) Özleşmişiz tabii 2 aydır, neler yapıyorsun dan ülke gündemine kadar koyu bir sohbetten sonra, depderin dekolteli elbiseden takkesiz bir şekilde profil fotosu veren ikizlerden dolayı basan ateşi söndürebilmek adına bir ılık duş alma ihtiyacı duydum nedense :D
Çıkışta direkt yatağa yatırıp ayak parmağından boynuma kadar yavaş ve rahatlatıcı bir masaj yaptı sağolsun @Frida (y) Sıra full rahatlamaya geldiğinde, bol orallı, bol göğüslü, gayet yumuşak ve pozisyon zenginliği olan bir birleşmeden sonra, artık kendisiyle klasikleştirdiğimiz finali yaparak içimde kalan son enerjiyi de boşalttı; o kadar ki bıraksalar orada mışıl mışıl uyurdum birkaç saat ;)
Ama tabii ki eve gitmek gerekiyordu; yine de duşa girdiğimde arkamdan gelip beni taciz etmesi, hatta beni tekrardan havaya sokup nanik yaparak kaçması da günün son güzel bonusu oldu benim adıma :D
Hayat yeteri kadar zor ve stresli ne yazık ki... O nedenle, dakikalarla sınırlı olsa da gerçeklerden kaçıp mutluluk hormonu salgıladığımız anların ve bunu sağlayan kişilerin değerini bilmek gerekiyor. Bir kez daha herşey için teşekkürler yerli ve milli Monica Bellucci :giggle::love:
Rahatlamak ve paylaşmak içğn ne güzel bir çözüm. Ben de sayın @kadikoylu nasıl pamuk gibi olmuş diyordum 😁 @Frida hanımın elllerine sağlık ...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık.
@kadikoylu üstadım bu işi bilir.
(Nasıl rahatlanacağını da biliyor, nasıl anlatılacağını da...)

Birgün bize de @Frida hanımın ellerinde rahata, huzura kavuşmak nasip olur.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329

Frida Kahlo özetlemiş...
İnsanların maddi durumları veya sahip oldukları şeyler bugüne kadar hiç ilgimi çekmedi.
Ben daha çok oturup kalkmasını bilmesine,kültür seviyesine,nezaketli olmasına, vicdanına ve merhametine dikkat ediyorum.
Efendilik ve iyi niyet beni o kadar etkiliyor ki ve sen @kadikoylu tanıdığım günden beri hiç efendiliğini çizgini bozmayalardansın iyi ki varsın 🤗
Dün o tanıdığın frida frida değildi:))) Herşey için teşekkür ederim seviliyorsun🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar