Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile muhtesem dakikalar

leotsiakolou

Normal Üye
8 Ağu 2020
4
33
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yorumlarimi yazmak icin eve kadar bekleyemedim, taksiden yaziyorum.

Frida ile ilk gorusmemi gerceklestirdim. Kapi ilk acildiginda tahminimden cok daha guzel bir kadin seksi bir kiyafetle karsima cikti. Oturup sohbet etmeye basladik, gerek ses tonu gerek gulumseyen yuzu ile beni baya bir rahatlatti.

Evi bence gayet iyiydi, en onemlisi klima sayesinde odanin sicakligi gayet optimumdu. Ev duzenli ve temizdi.

Tabii akabinde masaja ve diger aktivitelere devam ettik. Gercek bir kadinla beraber olmanin keyfini cikardim.

Acikcasi tek yakindigim daha uzun zaman planlamis olmam gerektigiydi. Tabii karsima cikacak kisinin hem bu kadar tatli, guzel ve bastancikarici oldugunu bilemezdim. Bir dahaki sefere aksami kapatirim artik.

Kendinize iyi bakin, masajsiz kalmayin dostlar.

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
109
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Trident

Normal Üye
29 Ağu 2020
7
9
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Frida ile ilk gorusmemi gerceklestirdim. Kapi ilk acildiginda tahminimden cok daha guzel bir kadin seksi bir kiyafetle karsima cikti. Oturup sohbet etmeye basladik, gerek ses tonu gerek gulumseyen yuzu ile beni baya bir rahatlatti.

Evi bence gayet iyiydi, en onemlisi klima sayesinde odanin sicakligi gayet optimumdu. Ev duzenli ve temizdi.

Tabii akabinde masaja ve diger aktivitelere devam ettik. Gercek bir kadinla beraber olmanin keyfini cikardim.

Acikcasi tek yakindigim daha uzun zaman planlamis olmam gerektigiydi. Tabii karsima cikacak kisinin hem bu kadar tatli, guzel ve bastancikarici oldugunu bilemezdim. Bir dahaki sefere aksami kapatirim artik.

İşte bunlar hep tecrübe

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329

Çok teşekkür ederim paylaşımın için...
Bende bu kadar sıcak samimi güleç yüzlü beklemiyordum🤗 Harika zaman geçirdik kısa da olsa en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle çok ama çok öpüyorum sevgiler😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar