Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile görüşmem

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
36
102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

geçtiğimiz hafta yolumun son anda Kadıköy tarafına düşmesi ve müsait küçük bir zamanım olması üzerine uzun zamandır merak ettiğim Frida ile iletişime geçtim. Her zamanki gibi son anda görüşme isteğimi kendisine ilettim ve sağolsun beni kırmadı ve kabul etti.
Evi gayet merkezi bir yerde araçla giden arkadaşlar için sokakta park yeri bulma olasılığı biraz düşük ama etrafta otoparklar mevcut rahatça park edebilirsiniz. Konuma geldiğimde kendisi aradım bana nazikçe tarif ederken sordu kahveni nasıl içersin diye. Evine vardığımda karşımda güler yüzlü olgun dolgun ve alımlı bir hanımefendi buldum. Kendisiyle karşılıklı kahvelerimizi içerken sohbet ettik, kültürlü hanım mı hanım harika bir kadın vardı. Kendisinden küçük masum bir fantezi isteğim oldu sağolsun beni kırmadı ve aksiyona geçtik. Frida partnerine önem verem mutlu etmek için çaba sarf eden gerçekten harika ve iyi insan. Kendisiyle çok güzel zaman geçirdim ve buradan bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Henüz Frida ile tanışmamış arkadaşlara da mutlaka kendisiyle görüşmeyi tavsiye ediyorum.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler kendisini bende merak ediyorum bir türlü nasip olmadı bakalım

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Herkese selamlar,

geçtiğimiz hafta yolumun son anda Kadıköy tarafına düşmesi ve müsait küçük bir zamanım olması üzerine uzun zamandır merak ettiğim Frida ile iletişime geçtim. Her zamanki gibi son anda görüşme isteğimi kendisine ilettim ve sağolsun beni kırmadı ve kabul etti.
Evi gayet merkezi bir yerde araçla giden arkadaşlar için sokakta park yeri bulma olasılığı biraz düşük ama etrafta otoparklar mevcut rahatça park edebilirsiniz. Konuma geldiğimde kendisi aradım bana nazikçe tarif ederken sordu kahveni nasıl içersin diye. Evine vardığımda karşımda güler yüzlü olgun dolgun ve alımlı bir hanımefendi buldum. Kendisiyle karşılıklı kahvelerimizi içerken sohbet ettik, kültürlü hanım mı hanım harika bir kadın vardı. Kendisinden küçük masum bir fantezi isteğim oldu sağolsun beni kırmadı ve aksiyona geçtik. Frida partnerine önem verem mutlu etmek için çaba sarf eden gerçekten harika ve iyi insan. Kendisiyle çok güzel zaman geçirdim ve buradan bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Henüz Frida ile tanışmamış arkadaşlara da mutlaka kendisiyle görüşmeyi tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim paylaşımın için ve çok memnun oldum bende tekrar misafirim olmanı isterim aklım da neler var neler:) çok sevgiler🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar