Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida Hanım - Teşekkürler

14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida Hanım ile bugün güzel bir görüşme yaptım. kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ederim. Evi kadıköyde merkezi ve kolay bulunacak bir yerde. Kapıyı o güzel gülümsemesi ile açtığında doğru yerde olduğumu anladım. Evi temiz ve güzel her yerde mumlar var loş ışık altında çok güzel gözüküyor.Yapmış olduğu masajı beğendim. Kendisi asla aceleci davranmıyor Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ben yanından mutlu ayrıldım.Fazla ayrıntıya girmek istemiyorum hakkında yazılan onlarca referansta zaten her şey yazılmış.Kendisine de bir kaç kez söyledim teni çok güzel kokuyor ben çok etkilendim. Eve geldiğimde kokusu hala üzerimdeydi iyi ki evli değilim yoksa bu durum asla açıklanamazdı.Özellikle bi konuyu belirtmek istiyorum ben eve girdiğim andan itibaren yanından ayrılıncaya kadar bir kez bile eline cep telefonunu almadı.Kendisi bu arada beni sabırla dinledi biraz dertleştim kendisi ile
Her şey için teşekkürler güzel kalpli kadın kendine iyi bak.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun ve samimi paylaşım için teşekkürler... (y)👏

14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim Kadıköylü arkadaşım Sizin yazmış olduğunuz referans yazılarını olabildiğimce takip ediyorum Frida Hanım hakkında yazdıklarınız beni onunla görüşmeye yönlendirdi görüşme anında kendisine bunu söyledim.İyi geceler saygılarımla.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Frida Hanım ile bugün güzel bir görüşme yaptım. kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ederim. Evi kadıköyde merkezi ve kolay bulunacak bir yerde. Kapıyı o güzel gülümsemesi ile açtığında doğru yerde olduğumu anladım. Evi temiz ve güzel her yerde mumlar var loş ışık altında çok güzel gözüküyor.Yapmış olduğu masajı beğendim. Kendisi asla aceleci davranmıyor Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ben yanından mutlu ayrıldım.Fazla ayrıntıya girmek istemiyorum hakkında yazılan onlarca referansta zaten her şey yazılmış.Kendisine de bir kaç kez söyledim teni çok güzel kokuyor ben çok etkilendim. Eve geldiğimde kokusu hala üzerimdeydi iyi ki evli değilim yoksa bu durum asla açıklanamazdı.Özellikle bi konuyu belirtmek istiyorum ben eve girdiğim andan itibaren yanından ayrılıncaya kadar bir kez bile eline cep telefonunu almadı.Kendisi bu arada beni sabırla dinledi biraz dertleştim kendisi ile
Sevgili @ARTHUR1986 Hiç tanımadığımız birine içimizi dökmek anlatmak paylaşmak rahatlamanın en güzel ilacı. Her birimiz birimiz de hikayeler bırakıyoruz iyi ki geldin hoş geldin🤗 Tekrar misafirim olmandan mutlu olurum görüşmek dileğiyle çok çok öpüyorum 😘

14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @ARTHUR1986 Hiç tanımadığımız birine içimizi dökmek anlatmak paylaşmak rahatlamanın en güzel ilacı. Her birimiz birimiz de hikayeler bırakıyoruz iyi ki geldin hoş geldin🤗 Tekrar misafirim olmandan mutlu olurum görüşmek dileğiyle çok çok öpüyorum 😘
Hakkımdaki güzel düşünlerin için teşekkür ederim. Zaman yaratıp tekrar görüşmeyi ümit ederim sevgilerimle

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
600
846
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Frida hep yanımda olsun dünya kadar borcum olsun diyeceğiniz yeganedir, bir tanedir, nar tanesidir, Nur tanesidir, hep öpülesi, hep sevilesidir, çok özlenendir❤️❤️ ❤️, hep akılda kalan, bahane uydurulup aranan, sohbet etmek için zamanı çalınan, bedeni yaşından genç, aklı vicdanı evliyalardan büyük olandır, sevmekten vazgeçilmeyendir 😍😍

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Frida hep yanımda olsun dünya kadar borcum olsun diyeceğiniz yeganedir, bir tanedir, nar tanesidir, Nur tanesidir, hep öpülesi, hep sevilesidir, çok özlenendir❤❤ ❤, hep akılda kalan, bahane uydurulup aranan, sohbet etmek için zamanı çalınan, bedeni yaşından genç, aklı vicdanı evliyalardan büyük olandır, sevmekten vazgeçilmeyendir 😍😍
Rol çalmışsınız😅😅😅Bu referans daha güzel olmuş👍😅😅

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşanılan güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler👏

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
@Frida hep yanımda olsun dünya kadar borcum olsun diyeceğiniz yeganedir, bir tanedir, nar tanesidir, Nur tanesidir, hep öpülesi, hep sevilesidir, çok özlenendir❤❤ ❤, hep akılda kalan, bahane uydurulup aranan, sohbet etmek için zamanı çalınan, bedeni yaşından genç, aklı vicdanı evliyalardan büyük olandır, sevmekten vazgeçilmeyendir 😍😍
Sevgili @Basaktan seni çok seviyorum biliyorsun değil mi🤗😘

14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida Hanımı çok güzel anlatmışsınız Üstadım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar