- 7 Ağu 2021
- 154
- 230
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar sevgili forum ailesi.
Dün akşam @Frida hanım ile anlık bir görüşme gerçekleştirdik kendisi saolsun randevu talebimi kırmadı ve evine kabul etti genelde ilk kez tanıştığım bayanlarla 1 saat olarak görüşüyorum.
Herhangi bir olumsuz durum olursa en azından başka maçlara bakarız hesabı
ilk kez bu konuda çok pişman oldum.
Iletişim şeklî çok kaliteli ve net oldu.
Konum bilgisi gayet bir şekilde paylaşıldı gerçi ben kapıyı tutturamadım o ayrı konu
beni ençok etkileyen durum yatak kısmı hariç yoldayken kahveniz nasıl sorusu oldu çok şık bir hareketti.
Özel anlara gelirsek @Frida Bu konuda gerçekten çok iyi en kısa sürede tekrardan görüşmek dileğiyle ile diyip bir hatam olduysa kusura bakma @Frida herşey için çok teşekkür ederim.
Dün akşam @Frida hanım ile anlık bir görüşme gerçekleştirdik kendisi saolsun randevu talebimi kırmadı ve evine kabul etti genelde ilk kez tanıştığım bayanlarla 1 saat olarak görüşüyorum.
Herhangi bir olumsuz durum olursa en azından başka maçlara bakarız hesabı

Iletişim şeklî çok kaliteli ve net oldu.
Konum bilgisi gayet bir şekilde paylaşıldı gerçi ben kapıyı tutturamadım o ayrı konu

Özel anlara gelirsek @Frida Bu konuda gerçekten çok iyi en kısa sürede tekrardan görüşmek dileğiyle ile diyip bir hatam olduysa kusura bakma @Frida herşey için çok teşekkür ederim.