Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida Hanım ile İkinci Görüşmem

• Konbuyu başlatan rober
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03

rober

Normal Üye
13 Şub 2020
14
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pazartesi gunu is sebebiyle yine İstanbul'a gelmem gerekince aksamustu FRİDA Hanım'a 3 saatlik incall program icin mesaj attim, 10 dakika sonra uygun oldugunu soyledigi mesajiyla ertesi gun icin programimizi netlestirdik.

Bu benim kendisiyle ikinci gorusmem oldu. Bu sefer malesef İstanbul trafiginin azizligine ugrayip biraz geciktim baslangic saatimize ama sagolsun cok anlayisla karsiladi durumumu. Kendisi ile sohbet etmek, kendisinden fikirler almak, hayata bakis acilarini dinlemek o kadar keyifli ki... Yine gorusmemiz boyunca epey sohbet ettik; anlatmayi da cok seviyor, dinlemesi de bir o kadar keyif veriyor. Sabaha kadar anlatsa dinlersiniz oyle diyeyim en azindan ben oyle hissediyorum o konusurken :) Fikirlerin aklimda hepsi not edildi :)

Masaji bence cok basarili, masaj ilerlerken kendimden gectim butun stresimi, agrilarimi aldi sanki. Masaj esnasinda yarin da musaitsen gelip sadece masaj yaptirmak istiyorum diye sordum kendisine ama uygunluk olusturamadim sadece masaj yaptirmak icin bile gidilir bana cok iyi geldi. Geri kalan kisimlarda da ben yine cok tatmin olarak ayrildigimi soyleyebilirim.

Dun kendisine de soyledim ve iltifat etmek adina zorlama bir sey de degildi soyledigim. Kendisiyle ettigimiz sohbetlerin doyuruculugu, dusunceleri o kadar kiymetli ki bunun uzerine bir de boylesine guzel, duygusal yogunlugu olan bir kadin gercekten bir erkek icin zannediyorum dunyadaki cenneti yasamak boyle bir sey olsa gerek.

Tekrardan cok tesekkur ederim beni yine cok guzel agirladin, yeniden gorusmek dilegiyle, sevgiler 🌸

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Sevgili @rober'im çok teşekkür ederim senin kadar tatlı nazik paylașımının için💏 tekrar keyifli görüșmelere diyorum ve seni kucaklar dolusu öpüyorum🤗 💋

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler sevişen yerlerinize sağlık. Ne mutlu size ikinci kez görüşmüşsünüz. İmrendim doğrusu bir kez bile görüşememiş biri olarak😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar