Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida deneyimim

Calces

Normal Üye
30 Mar 2017
4
7
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhabalar, ben de Frida Hanım ile iki kez görüşme şansına eriştim.

İstanbul’da kendisinin görüşme yaptığı Kadıköy’deki evine yürüme mesafesinde ikamet etmekteydim, dolayısıyla görüşmelerden birer saat önce arayıp teyitleşerek rahat görüşmeler gerçekleştirdim.

Kendisi, A’dan Z’ye her konuda dertleşebileceğiniz, fikir alış verişinde bulunabileceğiniz, zihnen, ruhen ve bedenen rahatlayabileceğiniz, dünya tatlısı, sevecen, bilgili ve yüreği sevgi dolu biri.

Bunu, insan sevgisinden, hayvan sevgisinden, yorumlarından, yani sözlerinden ve gözlerinden anlayabiliyorsunuz.

Kendisi ile iki kere yaptığım görüşmede zaman dursun, orada kalalım istedim.

Neden daha fazla görüşmedin diyebilir(siniz).
Hayat, beni dünyanın öbür ucuna sürükledi, gündüzümüz ile gecemizin ayrı olduğu apayrı bir coğrafyada ikamet etmekteyim artık.

Ancak, önümüzdeki ay yapmayı planladığım Türkiye seyahatimde, kendisinin yeri ve önemi çok büyük.

Herkese saygılarımı sunuyorum.
Selamlar

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Herkese merhabalar, ben de Frida Hanım ile iki kez görüşme şansına eriştim.

İstanbul’da kendisinin görüşme yaptığı Kadıköy’deki evine yürüme mesafesinde ikamet etmekteydim, dolayısıyla görüşmelerden birer saat önce arayıp teyitleşerek rahat görüşmeler gerçekleştirdim.

Kendisi, A’dan Z’ye her konuda dertleşebileceğiniz, fikir alış verişinde bulunabileceğiniz, zihnen, ruhen ve bedenen rahatlayabileceğiniz, dünya tatlısı, sevecen, bilgili ve yüreği sevgi dolu biri.

Bunu, insan sevgisinden, hayvan sevgisinden, yorumlarından, yani sözlerinden ve gözlerinden anlayabiliyorsunuz.

Kendisi ile iki kere yaptığım görüşmede zaman dursun, orada kalalım istedim.

Neden daha fazla görüşmedin diyebilir(siniz).
Hayat, beni dünyanın öbür ucuna sürükledi, gündüzümüz ile gecemizin ayrı olduğu apayrı bir coğrafyada ikamet etmekteyim artık.

Ancak, önümüzdeki ay yapmayı planladığım Türkiye seyahatimde, kendisinin yeri ve önemi çok büyük.

Herkese saygılarımı sunuyorum.
Selamlar
Sevgili @Calces Duygu ve düşüncelerin teşekkür ederim tüm çabalarıma rağmen özelden ulaşamadım:( numarama iletişim kurmanı rica etsem çok sevgiler....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar