Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forumdaki ilk buluşma Elena

bilalgenc077

Normal Üye
4 Kas 2021
1
8
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar biraz gecikmiş oldum ama yine de buraya bir not birakmak istiyorum. Uzun zamandır bu platformu takip ediyorum ama bugüne kadar kimseyle görüşmemiştm bu sefer kesin olarak forum ailesindn biriyle görüşmek ve tanışmak istedm. Sonra Elena hanımı gördüm ve kendisiyle tanışmak ve görüşmek istediğimi söyledim sağolsn kendisi ilk görüşmemiz olmasına rağmen gecelik görüşme teklifimi kabul etti ve biz tanıştk kendisi güzel ve cana yakın bir hanımefendi. Detayları uzun uzun anlatmak istemem kendisine güzel bir gecede güzel şeyler yaşattığı için teşekkür ederim. Bir dahaki sefere görüşmek üzere 😉😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar biraz gecikmiş oldum ama yine de buraya bir not birakmak istiyorum. Uzun zamandır bu platformu takip ediyorum ama bugüne kadar kimseyle görüşmemiştm bu sefer kesin olarak forum ailesindn biriyle görüşmek ve tanışmak istedm. Sonra Elena hanımı gördüm ve kendisiyle tanışmak ve görüşmek istediğimi söyledim sağolsn kendisi ilk görüşmemiz olmasına rağmen gecelik görüşme teklifimi kabul etti ve biz tanıştk kendisi güzel ve cana yakın bir hanımefendi. Detayları uzun uzun anlatmak istemem kendisine güzel bir gecede güzel şeyler yaşattığı için teşekkür ederim. Bir dahaki sefere görüşmek üzere 😉😘
sewişmenize sağlik

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!. Sevişmenize sağlık!..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Teşekkür ederim cnm herzaman beklerim güzel ve keyifli geceydi🥰😘

batuhano

Normal Üye
31 Ocak 2022
24
144
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler.

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
103
159
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık🤞Orta Asya güzelleri ön plana çıkıyor şu ara🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar