Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Forumda hiç karşılaşmadığım bir hayal kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakol86

Normal Üye
27 Ağu 2021
42
80
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı yazıp yazmamak arasında gidip geldim ama maalesef bu hayal kırıklığını paylaşmak zorunda hissediyorum.

Ceren hanımla 2.5-3 ay önce görüştük. Randevu ve buluşmak noktasında hiç bir sıkıntı çıkmadı, evi temiz ve düzenli, kendi de buluşmaya hazır bir şekilde karşıladı.Öncesinde getirdiğim alkolden iki kadeh eşliğinde keyifli bir muhabbet ettik. İş yatak faslına geldiğinde ise maalesef öncesinde çabuk boşalıp boşalmadığımı merak etti. Sonrasında ise onlar için en makbulünün çabuk boşalan erkek olduğunu, en güzel ilişkinin en hızlısı olduğunu ballandıra ballandıra anlatması iyice atmosferi bozdu. Oral seksi pas geçip sırt üstü yatması gidişat konusunda zaten iyice fikir verdi. Herhangi bir pozisyon değişimine bile gerek kaldığını hissetmeden bu görüşmeden maalesef bir memnuniyet çıkmayacağı netleşmiş oldu. Hızlıca yatak faslı bitirilip banyoya geçtim. Akabinde duş alındı, evin geri kalanı gibi banyo da gerçekten temiz ve düzenliydi, bu noktada sezarın hakkı sezara.

Bu olumsuz yatak kısmından sonra yine de kalp kırılmasın diye durumu pek belli etmemeye çalıştım. Evden çıkarken "referans yazısı bekliyorum" demesi zaten bende ikinci bir şok yarattı.

İlk defa forumdan bir kadınla böyle bir durum yaşadım. Şipşak diye anılan tabiri yaşadım desem neyse, karşı tarafın bunu yüzüme bakarak övmesi gerçekten çok garibime gitti.

Olumlu yanları da olumsuz yanları da yazdığımı düşünüyorum. Cevap verilse dahi konuyu uzatıp cevap hakkımı kullanmayacağım. 1 tane bile nötr veya olumsuz referans olmaması çok kafamı karıştırıyor, bu yüzden yazma gereği duydum.

Son düzenleme:
CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Bu referansı yazıp yazmamak arasında gidip geldim ama maalesef bu hayal kırıklığını paylaşmak zorunda hissediyorum.

Ceren hanımla 2.5-3 ay önce görüştük. Randevu ve buluşmak noktasında hiç bir sıkıntı çıkmadı, evi temiz ve düzenli, kendi de buluşmaya hazır bir şekilde karşıladı.Öncesinde getirdiğim alkolden iki kadeh eşliğinde keyifli bir muhabbet ettik. İş yatak faslına geldiğinde ise maalesef öncesinde çabuk boşalıp boşalmadığımı merak etti. Sonrasında ise onlar için en makbulünün çabuk boşalan erkek olduğunu, en güzel ilişkinin en hızlısı olduğunu ballandıra ballandıra anlatması iyice atmosferi bozdu. Oral seksi pas geçip sırt üstü yatması gidişat konusunda zaten iyice fikir verdi. Herhangi bir pozisyon değişimine bile gerek kaldığını hissetmeden bu görüşmeden maalesef bir memnuniyet çıkmayacağı netleşmiş oldu. Hızlıca yatak faslı bitirilip banyoya geçtim. Akabinde duş alındı, evin geri kalanı gibi banyo da gerçekten temiz ve düzenliydi, bu noktada sezarın hakkı sezara.

Bu olumsuz yatak kısmından sonra yine de kalp kırılmasın diye durumu pek belli etmemeye çalıştım. Evden çıkarken "referans yazısı bekliyorum" demesi zaten bende ikinci bir şok yarattı.

İlk defa forumdan bir kadınla böyle bir durum yaşadım. Şipşak diye anılan tabiri yaşadım desem neyse, karşı tarafın bunu yüzüme bakarak övmesi gerçekten çok garibime gitti.

Olumlu yanları da olumsuz yanları da yazdığımı düşünüyorum. Cevap verilse dahi konuyu uzatıp cevap hakkımı kullanmayacağım. 1 tane bile nötr veya olumsuz referans olmaması çok kafamı karıştırıyor, bu yüzden yazma gereği duydum.
Bende uzatmıyacığım saygılar…

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Cevap verilmemesi, iddiaların doğruluğunu güçlendiren bir eylem olarak algılanabilir.Yine de karar sizin.
Cevap ne veriyimki öyle saçma bişey yazılmışki neyin pollimiğine giriyim beyfendi öyle bir şey söz konusu bile değil madem böyle 3 ay neden beklemiş ben şahsı hatırlamıyorum bile bazı beyfendiler erken gelince hemen karşı tarafı karalıyor burda çok diyecek bişey bulmuyorum…

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
151
227
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arada geçen diyaloğun doğruluğunu tabii ki iki dışında bilemez. Ama bu kadar zaman bekleyip bu referansı yazmak bence gereksiz. Madem böyle bir olay yaşadın görüşmeden hemen sonra çok kısa bir süre içinde yazılmalı diye düşünüyorum.

burakbulu Çevrimdışı

burakbulu

Normal Üye
15 Haz 2022
20
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nedense aklıma Kırmızı Oda geldi🤭 "Meğer ne çok acı sığdırmışsın içine; saklamışsın olabildiğince" 🤣

Gladiatorr Çevrimdışı

Gladiatorr

Normal Üye
11 Nis 2022
11
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Herkese selamlar,
Burak Bey anlattıklarınız doğru bile olsa bu kadar beklemiş olmanız maalesef inandırıcılığınızı bitiriyor bu ortamda. Bildiğiniz üzere herhangi bir olumsuz referansta hem ref yazılan hanımefendi hem de hemcinslerimizin bir kısmı bu durumu deşiyorlar haklı olarak. Özellikle bazı referansların karalama için yazıldığı çok belli oluyor. Bu durumda her referansın aynı amaçla yazılıyor olduğu düşüncesi artıyor maalesef. Keşke sıcağı sıcağına yazsaydınız ve hanımefendi de sizi hatırlıyor olsaydı daha doğru bir yere ilerlerdi :)
Şu da bir gerçek ki ; biz eskort görüşmesi yapan erkeklerin bazı aksiyonları da karşı taraftan beklemesi kadar doğal bir durum yok. (Oral seks gibi) Dolayısıyla modu düşüktür, başka bir sıkıntı olmuştur gibi söylemlerle (Hemcinslerimiz tarafından çok duyuyorum) topun taca atılması da saçma geliyor açıkçası. Tabi ki olabilir ancak böyle bir durumda hanımefendinin görüşme almaması ileride doğabilecek bu tarz durumların önüne geçecektir.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Sevgiler.

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun
tek takıldığım konu neden bunca ay beklediniz referans yazmak için
bana anlamsız geldi

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Herkese selamlar,
Burak Bey anlattıklarınız doğru bile olsa bu kadar beklemiş olmanız maalesef inandırıcılığınızı bitiriyor bu ortamda. Bildiğiniz üzere herhangi bir olumsuz referansta hem ref yazılan hanımefendi hem de hemcinslerimizin bir kısmı bu durumu deşiyorlar haklı olarak. Özellikle bazı referansların karalama için yazıldığı çok belli oluyor. Bu durumda her referansın aynı amaçla yazılıyor olduğu düşüncesi artıyor maalesef. Keşke sıcağı sıcağına yazsaydınız ve hanımefendi de sizi hatırlıyor olsaydı daha doğru bir yere ilerlerdi :)
Şu da bir gerçek ki ; biz eskort görüşmesi yapan erkeklerin bazı aksiyonları da karşı taraftan beklemesi kadar doğal bir durum yok. (Oral seks gibi) Dolayısıyla modu düşüktür, başka bir sıkıntı olmuştur gibi söylemlerle (Hemcinslerimiz tarafından çok duyuyorum) topun taca atılması da saçma geliyor açıkçası. Tabi ki olabilir ancak böyle bir durumda hanımefendinin görüşme almaması ileride doğabilecek bu tarz durumların önüne geçecektir.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Sevgiler.
🙏🙏❤️

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
181
292
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzerinden uzun süre geçmiş olumsuz veya olumlu referansı, kimsenin ciddiye alacağına şahsen inanmıyorum,bu aynı zamanda karşı tarafın da kişiyi hatırlamaması ve olumsuz senaryoda kendini savunamamasına sebep.

@kadikoylu merhaba, uzun süre geçtiği belirtilen referansların yayınlanması sizce ne kadar doğru, bir süre sınırı konabilir mi?

Black&White Çevrimdışı
9 Tem 2022
27
48
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hiç bir olumlu referansın altına yok ya o öyle değildir iki tarafada sormak lazım ben öyle düşünmüyorum denmezken olumsuzluk karşısında neden geç yazdın neden şöyle yapmadın neden böyle yapmadın denmesi ne kadar normal bir durum
Bu görüşmeler tamamen 2 farklı insan arasında gecen ve nedenının bellı oldugu gorusmeler herkesın beklentısı güzel anlayısı keyıf aldıgı seyler farklı oldugundan hic bi yorum bence genellemeye girmez ve yapılan olumlu olumsuz yorumları gerçekten art niyet yok ise o gözle okumamız lazım
Burda cogu ınsan yorumlardan yola cıkarak gorustugu pembişle beklentisinin altında bir gorusme gerceklestırıp çokta üzerine takılmadan aman bosver deyip es gecmıstır
Ondan sebeb ınsanlar yorumlarını yapsın konu sahıplerı kendılerını savunsun

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hiç bir olumlu referansın altına yok ya o öyle değildir iki tarafada sormak lazım ben öyle düşünmüyorum denmezken olumsuzluk karşısında neden geç yazdın neden şöyle yapmadın neden böyle yapmadın denmesi ne kadar normal bir durum
Bu görüşmeler tamamen 2 farklı insan arasında gecen ve nedenının bellı oldugu gorusmeler herkesın beklentısı güzel anlayısı keyıf aldıgı seyler farklı oldugundan hic bi yorum bence genellemeye girmez ve yapılan olumlu olumsuz yorumları gerçekten art niyet yok ise o gözle okumamız lazım
Burda cogu ınsan yorumlardan yola cıkarak gorustugu pembişle beklentisinin altında bir gorusme gerceklestırıp çokta üzerine takılmadan aman bosver deyip es gecmıstır
üstünden 3 ay geçmiş bir olumsuz referans paylaşımını nasıl ciddiye alalım
benim gibi düşünenleri de zan altında bırakma!
yorum yapmak için yapma

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Üzerinden uzun süre geçmiş olumsuz veya olumlu referansı, kimsenin ciddiye alacağına şahsen inanmıyorum,bu aynı zamanda karşı tarafın da kişiyi hatırlamaması ve olumsuz senaryoda kendini savunamamasına sebep.

@kadikoylu merhaba, uzun süre geçtiği belirtilen referansların yayınlanması sizce ne kadar doğru, bir süre sınırı konabilir mi?
🙏❤️❤️

Black&White Çevrimdışı
9 Tem 2022
27
48
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
üstünden 3 ay geçmiş bir olumsuz referans paylaşımını nasıl ciddiye alalım
benim gibi düşünenleri de zan altında bırakma!
yorum yapmak için yapma
Burda yapılan yorumları yargılamak sana kalmıyor sanırım ondan dolayı yazdıklarımdan kımseyı zan altında bıraktıgımı dusunmuyorum oyle bır durum olsa sanırım yonetıcıler uyarırlar
Demek ıstedıgım bu zaten olumlu yazılan hıc bırseye kımse twbrık dısında bısey yazmazlen notr tarzda kendı fıkırlerını beyan edenlere de aynı tavrı sergılemek lazım

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burda yapılan yorumları yargılamak sana kalmıyor sanırım ondan dolayı yazdıklarımdan kımseyı zan altında bıraktıgımı dusunmuyorum oyle bır durum olsa sanırım yonetıcıler uyarırlar
Demek ıstedıgım bu zaten olumlu yazılan hıc bırseye kımse twbrık dısında bısey yazmazlen notr tarzda kendı fıkırlerını beyan edenlere de aynı tavrı sergılemek lazım
yargılamıyorum
cümlelerini bir kez daha gözden geçir
benim gibi düşünenleri zan altında bırakıyorsun
herkes istediği yorumu paylaşımı yapar sınırlar içinde
ama kraldan çok kralcı olmak senin ki
bunu yapma
hoş durmuyor

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu uzatan sensin ben fıkrımı soyledım diger herkes gibi bunu degıstırmek senın yapabılcegın bısey degıl ondan yokmusum gibi sayman daha mantıklı
evet seninle bu kadar vakit harcamak zaman kaybı oluyor haklısın
artık yoksun
nokta

Roy

Normal Üye
5 Nis 2022
46
53
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elit erkek pazarlık yapmadan ücreti veren ve erken boşalan erkektir bu alemde, kadın aksi bişey dememişki :) senin neden modun düşüyor, 3 ay sonra referans açmak neden ayrıca tutmayın abi bu kadar zaman içinizde dert sahibi olursunuz, neyse ten uyuşmazlığı diyelim hadi hayırlı işler.

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
144
148
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz referans konuları neden bu kadar uzuyor gerçekten anlayabilmiş değilim. Resmen herkes birden bir "taraf" olma havasına giriyor ve birbirine laf sokmaya falan çalışıyor gibi hissediyorum. Kaostan bu kadar beslenmeyelim ya. Altı üstü bir yorum, ne olur okuyup geçsek. Birine inanmak isteyen inanmak istediği tarafı seçer. Haklısını da haksızını da hiçbirimiz bilemeyiz ve hatta belki mutlak haklısı da yoktur. Üzülen öyle hissetmiştir, üzülmüştür, niye üzüldün diye insana kızılmaz. Sonuçta Ceren hanım da zil takıp oynamıyordur, o da üzülmüştür, niye durup dururken böyle bir tenkit alsın....Falan filan...Yeşil kadar kırmızı da doğal bu hayatta, yorum yapan da uzatmayacağım demiş yorum alan bayan da. 3üncü kişi olarak bizlere düşen belli. Ha ben buradaki yorumlara göre karar verip gidiyorum diyen de olabilir. Gitmesin bence hocam, gidiyorsa da gitsin. Hayatta hiçbir şey yemyeşil olacak kadar mükemmel olamaz, yalan mı ? Hayatımızda her yaptığımız seks mükemmel mi ? Ya da hayatımızda her yaptığımız işi mükemmel yapabiliyor muyuz ? Bence hayır. Bunun da bir farkı yok. Suni olan, her tarafın yemyeşil olması zaten. Yine şahsi düşüncem, buradaki yorumlar kişilerin kendi yorumları, kendi tecrübeleri. Teker teker değil, topluca değerlendirmek ve kendi fikrimizi oluşturup ona göre görüşme yapmaya karar vermeliyiz diye düşünüyorum. Tıpkı yatırım araçları gibi, gir abi gir dolara gir diyen birine inanıp dolardan zarar etsek, doları mı suçlayacağız, gir diyeni mi ? Yoksa zor ve doğrusunu (bence) yapıp, kendimizi mi sorgulayacağız ?......Oh be, boşaldım. Yorum bu kadar.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,036
1,150
Tamire verdiğin bir kundurayı bile zamanında gidip almazsan üzerinden 3 ay geçince geri vermiyorlar, biz üzerinden 3 ay geçmiş olan olumsuz referansı niye ciddiye alalım? Kaldı ki ben Ceren hanımla defalarca görüşmüş biri olarak kardeşin yazdığı olumsuzlukları yaşamayacağınızın garantisini veriyorum. Yeter ki iyi niyetli olun, samimi olun...

phosphoreschence Çevrimiçi
14 Eki 2019
822
1,614
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkes herkes ile uyuşamıyor.Ama kırmadan incitmeden yazılan bir referansta da empati yapılamıyor.Eleştiriye hiç açık değiliz.Hemen bayan haklı vs neden geri dönmedin neden çıkmadın?vs gibi yorumlar.O an sen orada değilsin.Ambiyans farklı ortam farklı sohbet farklı.Kafada hazırlayıp gelmişsin kendini..Bazen biz erkekler olarak çok iyi niyetliyiz bazı kusurları görmezden geliyoruz.Sonra ne oluyor bunlar tekrarlanıyor.Ceren Hanıma gelince bende bir kez gördüm.Referans açmadım.Sohbeti çok iyi muhabbetinden dolayı oturdum çıktım.Yatak konusunda isteksizdi dedim sanırım beni beğenmedi.Üzerinde durmadım..O yüzden takmayın dostlar ne siz kadınsız kalırsınız ne kadın erkeksiz..Paylaşım için teşekkürler..

sinan.eftaall Çevrimdışı
2 Ara 2020
132
107
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

her ikitaraf içinde uzucu olmuş referansın nezaman yazıldıgının pek onemi yok once gozlemlemek iyidir
şuda var 2 saat anlasıldıysa 2 saans olması gerekir görusundeyim zaman için geçistirilmişse bu yanlış
pembişler 1saat 1 seans 2 saat 2 seans diye de ilanlar mevcut iki tarafta modunda degilmiş kanısındayım

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
64
127
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forumdaşlar

Peşinen söyleyeyim Ceren hanımla görüşme gerçekleştirmedim, tanımıyorum. Anlatmaya çalışacağım şey avukatlık değil aksine tarafları orta yola ve mantığa davet etme üzerine olacak.

Evet forum ve zamparalık aleminde çok yeniyim ancak yaş olarak belirli olgunluğa erişmiş ve kısmen de zeki olduğumu düşünüyorum. Çok zekisin diyenlere peşinen cevap olarak söyledim, herhangi bir egoistlik olarak algılanmasın, sevmem egoistliği.

Her neyse bazı konuları idrak etmekte güçlük çektiğinizi düşünmekteyim. Hiç bir pembiş mavişe ve hiç bir maviş pembişe %100 kefil olamaz. Oluyor ise hata yapar.
Randevulaşma sürecinden tutun görüşme sonuna kadar onlarca yüzlerce etken mevcut. X partner bana böylee davradı diye X partneri o şekilde karalamamak lazım. Belki aranızda yaşanan birşeyden dolayı taraflardan biri soğukluk hissetmiş olabilir. Yine uyarıyorum önceden kimseyi suçlamıyorum. İşin doğası gereği olabilecek mevzular bunlar.

Kaldı ki pembişlerimiz de birer insan, makine değiller. Duyguları var, prezervatif ya da peçete muamelesi yapılması yanlış biir davranış olur. Son 5 dakikam kaldı, o 5 dakikada yok doggy yapacam yok amuda kalkacam aman efendim manzaraya nazı yapacağım yat aşşa denmez, denmemeli.

Bu işin ingilizce bir söylemi vardır "making love" yani aşk yaşamak diye çevirebiliriz. Ne alaka Avitor derseniz eğer demek istediğim şu, bu iş de içinde duygular barındırır. Duygularla hareket etmelisiniz. Dışarıda marketten, otelden, bardan, restorandan satın aldığınız hizmet ile bir escorttan aldığınız hizmeti bir tutamazsınız bu duygu bileşiminden dolayı.

Forum gördüğüm kadarı problemli insanları zaten elemine ediyor. Dert etmeyin çekinmeyin olumsuz veya olumlu anında yazın referansınızı. Müsait mi değildin 3 gün içinde illa müsait olursun yaz kardeşim.
5 ay geçti aklıma şimdi geldi samimi değil, ister istemez insan bunu ciddiye alamıyor.

Beynimizin bize yaptığı bir kötülüğü anlatayım size, geçmişte yaşanan olayların, anıların pozitif ve mutlu yanlarını bir zaman sonra silerken, negatif ve üzücü olayları hatta güzel bir olayın içinde cımbızla çekilebilecek bir negatif olayı bile unutmaz. Süreç sonunda o mutlu anından geriye kalan negatif anıdır. Dolayısıyla sıcağı sıcağına yazılmalı referanslar.

Herkese saygılar.

Son düzenleme:
CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Elit erkek pazarlık yapmadan ücreti veren ve erken boşalan erkektir bu alemde, kadın aksi bişey dememişki :) senin neden modun düşüyor, 3 ay sonra referans açmak neden ayrıca tutmayın abi bu kadar zaman içinizde dert sahibi olursunuz, neyse ten uyuşmazlığı diyelim hadi hayırlı işler.
🙏🙏❤️❤️
Tamire verdiğin bir kundurayı bile zamanında gidip almazsan üzerinden 3 ay geçince geri vermiyorlar, biz üzerinden 3 ay geçmiş olan olumsuz referansı niye ciddiye alalım? Kaldı ki ben Ceren hanımla defalarca görüşmüş biri olarak kardeşin yazdığı olumsuzlukları yaşamayacağınızın garantisini veriyorum. Yeter ki iyi niyetli olun, samimi olun...
Canımmmm🙏🙏🙏❤️❤️❤️

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Sevgili forumdaşlar

Peşinen söyleyeyim Ceren hanımla görüşme gerçekleştirmedim, tanımıyorum. Anlatmaya çalışacağım şey avukatlık değil aksine tarafları orta yola ve mantığa davet etme üzerine olacak.

Evet forum ve zamparalık aleminde çok yeniyim ancak yaş olarak belirli olgunluğa erişmiş ve kısmen de zeki olduğumu düşünüyorum. Çok zekisin diyenlere peşinen cevap olarak söyledim, herhangi bir egoistlik olarak algılanmasın, sevmem egoistliği.

Her neyse bazı konuları idrak etmekte güçlük çektiğinizi düşünmekteyim. Hiç bir pembiş mavişe ve hiç bir maviş pembişe %100 kefil olamaz. Oluyor ise hata yapar.
Randevulaşma sürecinden tutun görüşme sonuna kadar onlarca yüzlerce etken mevcut. X partner bana böylee davradı diye X partneri o şekilde karalamamak lazım. Belki aranızda yaşanan birşeyden dolayı taraflardan biri soğukluk hissetmiş olabilir. Yine uyarıyorum önceden kimseyi suçlamıyorum. İşin doğası gereği olabilecek mevzular bunlar.

Kaldı ki pembişlerimiz de birer insan, makine değiller. Duyguları var, prezervatif ya da peçete muamelesi yapılması yanlış biir davranış olur. Son 5 dakikam kaldı, o 5 dakikada yok doggy yapacam yok amuda kalkacam aman efendim manzaraya nazı yapacağım yat aşşa denmez, denmemeli.

Bu işin ingilizce bir söylemi vardır "making love" yani aşk yaşamak diye çevirebiliriz. Ne alaka Avitor derseniz eğer demek istediğim şu, bu iş de içinde duygular barındırır. Duygularla hareket etmelisiniz. Dışarıda marketten, otelden, bardan, restorandan satın aldığınız hizmet ile bir escorttan aldığınız hizmeti bir tutamazsınız bu duygu bileşiminden dolayı.

Forum gördüğüm kadarı problemli insanları zaten elemine ediyor. Dert etmeyin çekinmeyin olumsuz veya olumlu anında yazın referansınızı. Müsait mi değildin 3 gün içinde illa müsait olursun yaz kardeşim.
5 ay geçti aklıma şimdi geldi samimi değil, ister istemez insan bunu ciddiye alamıyor.

Beynimizin bize yaptığı bir kötülüğü anlatayım size, geçmişte yaşanan olayların, anıların pozitif ve mutlu yanlarını bir zaman sonra silerken, negatif ve üzücü olayları hatta güzel bir olayın içinde cımbızla çekilebilecek bir negatif olayı bile unutmaz. Süreç sonunda o mutlu anından geriye kalan negatif anıdır. Dolayısıyla sıcağı sıcağına yazılmalı referanslar.

Herkese saygılar.
Çok güzel ifade etmişsniz çok teşekkür❤️❤️

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Mesela beyler şöyle bir empati yapalım bazı beyfendiler aşırı zor oluyor biz yinede görüşüyoruz ve şikayetçi değiliz ama bizde bir insan olarak canımız çıkıyor…Erken boşalınca hemen karalama oluyor karşı tarafa ozaman şöyle olsun zor beyfendileri bizde yargilayalım yada eksiklerini uyumsuzluklarnı bizde anlatalım o yüzden bazı beyfendileri empatiye davet ediyorum saygılar… Yatak olayı çok farklı olablir uyurşursun uyumaşsın sonuçta birbirini hiç hayatında görmeyen iki insan bir saat sohbet edip yatağa giriyor bende sahte olup kendimi kandıraman ozaman kendime saygım kalmaz yine beyfendiye saygı duyyorum düşüncesi için…

17 Mar 2022
75
85
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz referansları her zaman takdir ediyorum. Escort arkadaşlar gerekli cevabı veriyor bizde kendimizce merhaba değerlendiriyoruz. Olması istenen budur bence. Ancak bu kadar gereksiz mantıksız yorum okumadım..Bekleseydin 2 3 sene😀😀😀

osdilek Çevrimdışı
21 Tem 2018
391
372
Cinsiyetiniz nedir?

Bilgilendirme için teşekkürler, zaten bilenen şeyler için yanlış anlamayın biraz alınganlık yapmış olabilirsiniz,
ben karhanelerin olduğu dönemde "hadi boşalsana artık be" denilen bir neslin ferdi olarak bu muhabbet esnasında söylenen lafı çok yadirgayamadim😃

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forumdaşlar

Herkese saygılar.

Sevgili dostum @Avitor çok güzel bir yazı kaleme almışsın 👏👏👏

Evet partnerler bir insan ve kadın makine değil.

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
834
552
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@CEREN BAŞAK 3 Ay beklemek enteresan Ceren hanımla görüşmedim ama öyle bir şekilde davranacağını sanmam bazı portallarda yazıştık muhtemelen frekans tutmazlığı 🤩🤩😍

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar