- 3 Ocak 2022
- 1,810
- 1,542
- 51
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle belirtmek isterim ki konu başlığı forumdaki diğer bayan arkadaşlarımı rahatsız etmesin lütfen. Çünkü benim burada bulunmam @Kayla Hanımın sayesindedir. (Sebebini dünkü buluşmamızda kendisine izah ettim) @Kayla hanımla günler öncesinden dün için 5 saatlik bir program için anlaştık. Anlaştık ama daha önceden başıma gelen kötü olaylar yüzünden kafamda ister istemez soru işaretleri vardı. İlk önce kafamdaki soru işaretlerini kaldırdığın için sana sonsuz teşekkürler beybiii. Pozitifliğin sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi candan hareketlerin için ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca benim gibi 46 ıncı bölük mensubu 
(Kendisinden izin aldım yazmak için). Erkeğin ne istediğini nelerden hoşnut olacağını çok iyi biliyor ve mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Oral yapmayı sevdiği kadar yaptırmayı da çok seviyor
Anlatılacak çok şeyler var ama klişe bir cevapla @Kayla anlatılmaz yaşanır diyorum. Bu forumda ilkinim doğru namusuma dikkat et yazmışsın ama nereye kadar korurum onun için söz veremem canısı. Seni tanıdığım için çok mutlu oldum güzellik. Herşey için teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle