Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fevkaladenin fevkinde

Azazel

Normal Üye
12 Haz 2020
41
100
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhabalar
Ebru hanımla dün 4 saatlik dolu dolu bir görüşmem oldu kendisiyle referanslarına bakarak görüşme kararı aldım önceki referanslarını yazanların ellerine sağlık.
Evi gayet merkezi konumda kapıdan girdiğinizde vay be dedirten bi ev.
Kedileri ve harika bi köpeği var oynama şansı da buldum kendileriyle.
İşin asıl can alıcı kısmı tabi ki yatak ben öyle çok kaprisli şunu yap bunu yap tarzı bi adam değilim hatta kendi aldığım zevkten ziyade karşı tarafı önemserim partnerimin aldığı zevki görmek beni daha da mutlu eder, ebru hanım bunu gayet net belli ediyo , yatakta nadir terlerim ama ebru hanım nefesimi kesti tere battım diyebilirim rahatlıkla😂
İşin özü başlıkta da belirttiğim gibi fevkaladenin fevkinde bur kadınla birlikte oldum , bir daha gidermiyim çıkarken bir dahaki planı yaptım bile kafamda 😂

dark.sea Çevrimdışı
5 Eyl 2019
93
67
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yorumun için teşekkür ederiz üstadım. Kafalardaki soru işaretlerini bir nebze kaldırdın.

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Öncelikle merhabalar
Ebru hanımla dün 4 saatlik dolu dolu bir görüşmem oldu kendisiyle referanslarına bakarak görüşme kararı aldım önceki referanslarını yazanların ellerine sağlık.
Evi gayet merkezi konumda kapıdan girdiğinizde vay be dedirten bi ev.
Kedileri ve harika bi köpeği var oynama şansı da buldum kendileriyle.
İşin asıl can alıcı kısmı tabi ki yatak ben öyle çok kaprisli şunu yap bunu yap tarzı bi adam değilim hatta kendi aldığım zevkten ziyade karşı tarafı önemserim partnerimin aldığı zevki görmek beni daha da mutlu eder, ebru hanım bunu gayet net belli ediyo , yatakta nadir terlerim ama ebru hanım nefesimi kesti tere battım diyebilirim rahatlıkla😂
İşin özü başlıkta da belirttiğim gibi fevkaladenin fevkinde bur kadınla birlikte oldum , bir daha gidermiyim çıkarken bir dahaki planı yaptım bile kafamda 😂
Gerçekten bu açıklayıcı öz anlatım için teşekkürler dermisimmm😄😄 şaka bı yana benim içinde çok keyifli bı görüşmeydi aynen dediğin gibi partnerinin mutlu olması için o kadar çok uğraşıyorsun ki keyif almamak mümkün değil zaten 😁 en sevdiğim partner modeli 🤪 en kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle 😘😘

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler paylaşım için.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler kendileri merak edilen bayanlardan inşallah denk geleceğiz

Gladi Çevrimdışı
20 Ara 2017
30
19
Cinsiyetiniz nedir?
Takipte olanlar için çok güzel paylaşım. Merağımızı en kısa zamanda gidermek dileğiyle.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar