- 25 Şub 2011
- 171
- 344
- Cinsiyetiniz nedir?
Yağmur,dolu bahanesiyle tatil ettik şantiyeyi, yegane boş günlerimden biri...Pandemi den beri gerçek anlamda kişiliğini,gülüşünü,duruşunu,muhabbetini özlediğim Frida ya attığım mesajıma döndü sağolsun,evde ne bulduysam geçirdim üstüme.yağmur bastırdı bastıracak...önce herkes gibi korkudan arabamı bir alışveriş merkezi otoparkına parkettim sazan gibi bir iki günlüğüne, vaktini çalmamak için koşa koşa kapısına vardım...kahveme girişmişti bile...Anlayanın hoşuna gider bu incelikler,şımarttı beni...her konu açtığımda ifade ediyorum,pek paylaşım yapan biri değilim,hele kan ter içindeki aksiyonları,yaşarken güzel de ama bitince anlamını yitiriyor bende kapıdan çıkınca..ama Frida farklı olan bayanlardan benim için.. Çıkınca evden,bende birkaç gün iz bırakan bir hatun varsa,ayaküstü giderken yeteri kadar teşekkür edemediğim için belki de,buraya yazma ihtiyacı duyuyorum...Frida çok özel bir insan.oturaklı,karakterli,olduğu gibi,rol yapmayan...mesafeli...beni çeken de bu belki,ben de öyleyim...o yüzden özel anlarda verdiği tepkilerle hareket edilmesi gereken,keşfedilmeyi hakeden biri,o saygıyı size hissettiriyor...kokusu benim için çok özel...haberleşiriz asil bayan.dikkat et kendine...