- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,843
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birde mesajlarıma dönsen randevu talebimi kabul etsen harika olacakBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Ekli dosyayı görüntüle 70328Ekli dosyayı görüntüle 70329Ekli dosyayı görüntüle 70330Ekli dosyayı görüntüle 70331Ekli dosyayı görüntüle 70332Ekli dosyayı görüntüle 70333Ekli dosyayı görüntüle 70334
Sanırım size randevu verdiğime herkes şahitBirde mesajlarıma dönsen randevu talebimi kabul etsen harika olacak
Ama ben onun üzerine tam 4 kez daha size ulaşmaya çalıştım sanırım şansımı kaybettimSanırım size randevu verdiğime herkes şahitsözünüz uçtu yazınız kaldı
ve siz randevunuzu umursamadınız
![]()
Teşekkür ederimMuhteşem görünüyosunuz cansu hanım Çok güzel fiziginiz her zamanki gibi
SanırımAma ben onun üzerine tam 4 kez daha size ulaşmaya çalıştım sanırım şansımı kaybettim
KesinlikleBende bayaa ara verdim sanırım![]()
InşallahTekrardan buluşmak dileğiyle![]()
TeşekkürlerHarika pozlar![]()
Teşekkür ederimHepsi çok güzel olduğu için birinciye karar veremedim![]()
Teşekkür ederim, görüşmek üzereÖzlemişim en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle![]()
Ara vermek iyidir. İnsanın kafası dinleniyor çok yakışmış keyfiniz bol olsun Cansu HanımBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Ekli dosyayı görüntüle 70328Ekli dosyayı görüntüle 70329Ekli dosyayı görüntüle 70330Ekli dosyayı görüntüle 70331Ekli dosyayı görüntüle 70332Ekli dosyayı görüntüle 70333Ekli dosyayı görüntüle 70334
Birden tanıdığım görüntüleri özlediğimi farkettim.Bu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
güzel resimler için teşekkürler ...Bu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
6.resim beni benden aldı resmenTeşekkür ederim![]()
Bu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Cansu yakıyosun ortalığı yine herzamanki gibiBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Süt gibisiniz içmek istiyorumBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Harika sın cansu hanım nazar değmesinBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Teşekkür ederimHepsi birbirinden harika![]()
TeşekkürlerAra vermek iyidir. İnsanın kafası dinleniyor çok yakışmış keyfiniz bol olsun Cansu Hanım![]()
Yaaa sende özlendin, kayboldun gittinBirden tanıdığım görüntüleri özlediğimi farkettim.
Teşekkür ederim, seviliyorsunGözümüz yollarda kalmıştı zaten güne güzel bir haberle başlamak iyi oldu
Inşallah en kısa zamanda denk gelmek uzeregüzel resimler için teşekkürler ...
aslında yakın olmama rağmen denk gelemediğim nadir kişilerdensiniz
umarım yakın zamanda tanışırız ...
Harika manzara![]()
6.resim beni benden aldı resmen
Tek kelimeyle harikasınız
kontrast ...![]()
totonuza bayılıyorum bayılıyorum
Teşekkür ederim
Ayrıntıya dikkat etmek guzelOjelerinizi beğendim diyerek çok alakasız bir noktaya dikkat çekmek istiyorum![]()
Teşekkür ederim, sende seviliyorsunCansu yakıyosun ortalığı yine herzamanki gibi. Seviliyosun şekerim
![]()
Inşallah sizde bulursunuzBiz de burada masaj yaptıracak
bir Cansu Kaya hanım bulamıyoruz..... Kadere bak off offf.
Cok guzel kareler. Emeginize güzelliğinize sağlık
Süt gibisiniz içmek istiyorum
TesekkurlerHarika sın cansu hanım nazar değmesin
Işte onu yapamamÇaldığın kalbimi yerine koy lütfen![]()
Rica ederim Cansu HanımTeşekkürler![]()
Belki de ayaküstü bir sürpriz olur. Dünya küçük.Yaaa sende özlendin, kayboldun gittin![]()
Inşallahİlgiyle takipteyim
En kısa zamanda görüşmek tanışmak dileğiyle candu hanım. Saygılar, sevgiler
Olur neden olmasınBelki de ayaküstü bir sürpriz olur. Dünya küçük.![]()
Ben şimdi bu teklife nasıl hayır diyebilirimbende sana masaj yapmak istiyorum![]()
Bu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
SevindimHaberin sevindiriciliğine,fotoğrafların güzelliğine takıldım kaldım.Çıkartmayın beni bu döngüden![]()
TeşekkürlerHerşey gönlünce olsun güzel kadın☺
Özleştik![]()
her dönüş böyle mükemmel olsaBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Tek kelimeyle mükemmelsin. Gönlümün sultanııBu aralar epey boşladım sanırım ve dönme zamanı geldibazı neden lerden dolayı masaj yapmaya ara vermiştim ve şimdi tekrar masaj yapmaya başlayacağım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!