Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ezgi hanım ile ilk defa görüştüm çok sıcakkanlı birisi ayrıca hem fizik hemde yüz güzelliği süper Tanem hanımıda çağırıp duo yaptık her anlamda harikaydılar
Ezgi hanım ile ilk defa görüştüm çok sıcakkanlı birisi ayrıca hem fizik hemde yüz güzelliği süper Tanem hanımıda çağırıp duo yaptık her anlamda harikaydılar
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle