Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi & Tanem Duo

impulsivo Çevrimdışı
16 May 2021
188
294
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkeze selamlar,

Bu benim Ezgi ile 2.ci ama Tanemle de ilk tanışmam ilk görüşmem oldu. Öncelikle zaten Ezgiyi extradan anlatmama gerek yok ama birazcik kilo alınca daha da güzelleşmiş demezsem olmaz şimdi 😉 Neyse hem Ezgi hende Tanemle 2 saatlik bol gülüşmeli bol sevişmeli geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Hatta gülmenin dozunu biraz kaçırmadık desem yalan söylemiş olurum. Neyse ben artık kendimi müdavim gördüğümden çok detaya girmeyeceğim ama niyeti olan bu kızların arasına atsın kendini o kadar söylüyorum. Özellikle Tanemin öpüşme ve oral performansı alkışı hakediyor üzerinede Ezginin maharetleri binince tadından yenmiyor...

Sonuç Benim açımdan aşırı güzel ve keyifliydi bir daha gidermiyim kesin giderim 😀

Teşekkür ederim kızlar her şey için yine görüşeceğiz

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu benim Ezgi ile 2.ci ama Tanemle de ilk tanışmam ilk görüşmem oldu. Öncelikle zaten Ezgiyi extradan anlatmama gerek yok ama birazcik kilo alınca daha da güzelleşmiş demezsem olmaz şimdi 😉 Neyse hem Ezgi hende Tanemle 2 saatlik bol gülüşmeli bol sevişmeli geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Hatta gülmenin dozunu biraz kaçırmadık desem yalan söylemiş olurum. Neyse ben artık kendimi müdavim gördüğümden çok detaya girmeyeceğim ama niyeti olan bu kızların arasına atsın kendini o kadar söylüyorum. Özellikle Tanemin öpüşme ve oral performansı alkışı hakediyor üzerinede Ezginin maharetleri binince tadından yenmiyor...

Sonuç Benim açımdan aşırı güzel ve keyifliydi bir daha gidermiyim kesin giderim 😀

sewişmenize sağlık

Headache23

Normal Üye
16 May 2019
42
57
Cinsiyetiniz nedir?
Ben ufak aksilikle kaçırdım bu ikiliyi geçen hafta. Ama kesin yapılması gereken bir organizasyon :) Ay sonuna , doğum gününe doğru Ezgi'nin kesin yapıcam bir şeyler :)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
386
740

Merhaba kuzum öncelikle çok teşekkür cok incesin canim güzel naif sözlerin ve dileklerin icin ayrica teşekkür ederiz senin olduğun ortada kahkaha eksik olmaz tabiki iyi ki geldin iyi ki tanımışım dedigim değer verdiğim kisilerdensin seni kocaman kocaman öpüyorum canım tekrar görüşmek üzere kuzum benim💋💋💋

Tanem Çevrimdışı
16 Kas 2020
360
2,533

Öncelikle merhabalar balım benim ya çok teşekkür ederim çok tatlısın 🙏💋 ailevi hastalık sebeplerden dolayı biraz geç dönebildim kusurabakma lütfen bunuda belirtmek isterim 🥰 İyiki tanıdım seni bende çok teşekkür ederim güzel eğlenceli ve ateşli bir gündü tekrarını yaşamak dileğiyle diyelim tatlım benim seni kocaman öpüyorum ve kendine iyi bak hoşçakal 💋💋😊🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler 3 ünüzede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar