Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi ile sıcak saatler 🌡

Ertürk06 Çevrimdışı

Ertürk06

Normal Üye
14 Haz 2021
8
26
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba. Başlık film adı gibi oldu :) 3 saatlik görüşmemizin ardından sıcağı sıcağına yorumumu eksik etmeyeyim..

Öncelikle Ezgi tanıtımında yazdığı “fit” kelimesinin hakkını fazlası ile veriyor. Benim gibi skinny ile fit arası kadın sevenler için biçilmiş kaftan. Balık etli hatunlardan hoşlananlar için durum farklı olabilir bişey diyemem. İletişim sorunsuz ulaşmak için çabalamanız gerekmiyor. Otel odamda misafir ettim, odaya girdiği andan itibaren sohbeti ve enerjisi ile ortamı ısıttı. Normalde çok konuşkan birisi değilimidir kendimi yanında rahat hissettim.

Özel anları anlatmaya gerek yok sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor, isteklerinizi karşılamak için çabalıyor. Masajı başarılı, yakın zamanda kendi yerinde de ziyaret etmem üzerine anlaştık.

Benim için olumlu geçti, kendisine teşekkür ederim..

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Ezgi çok tatlı, ilgili ve bana göre çok da güzel bir kız

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
387
755
Herkese merhaba. Başlık film adı gibi oldu :) 3 saatlik görüşmemizin ardından sıcağı sıcağına yorumumu eksik etmeyeyim..

Öncelikle Ezgi tanıtımında yazdığı “fit” kelimesinin hakkını fazlası ile veriyor. Benim gibi skinny ile fit arası kadın sevenler için biçilmiş kaftan. Balık etli hatunlardan hoşlananlar için durum farklı olabilir bişey diyemem. İletişim sorunsuz ulaşmak için çabalamanız gerekmiyor. Otel odamda misafir ettim, odaya girdiği andan itibaren sohbeti ve enerjisi ile ortamı ısıttı. Normalde çok konuşkan birisi değilimidir kendimi yanında rahat hissettim.

Özel anları anlatmaya gerek yok sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor, isteklerinizi karşılamak için çabalıyor. Masajı başarılı, yakın zamanda kendi yerinde de ziyaret etmem üzerine anlaştık.

Benim için olumlu geçti, kendisine teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim çok incesiniz sizi tanımak da bi okadar güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar