newman1864
Normal Üye
- 7 Kas 2021
- 16
- 50
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün forumda hanfendilerin profillerini incelerken hem yeni bi deneyim yaşamak hemde masajla beraber farklı bi deneyim olması açısından ezgi hanımın profili dikkatimi çekti hızlıca bi iletişimin ardından bugün için randevulastik
mekan konusu çok iyi zaten atasehir bu konuda bence çok süper biyer keşke mümkün olsa bütün hanfendiler atasehirde randevu verse
işin esprisi bi yana mekanın lokasyonu hem merkezi hem giriş çıkış müthiş rahat ve mekanda gayet şık ve güzeldi
kendisi gerçekten çok fit bi hanfendi bununla beraber masaj birleşince farklı ve çok keyifli bi deneyim oldu benim açımdan
ayrıca saolsun muhabbeti,ikramları ve ilgi alakasiyla sürekli misafirini memnun etmek için uğraşması çok hoş
güzel geçen keyifli saatler için kendisine teşekkür ederim
ben randevudan gerçekten keyif aldım ve memnun kaldım doğrusu ilerleyen zamanlarda farklı deneyimlerde bulusacagimizi düşünüyorum
mekan konusu çok iyi zaten atasehir bu konuda bence çok süper biyer keşke mümkün olsa bütün hanfendiler atasehirde randevu verse

kendisi gerçekten çok fit bi hanfendi bununla beraber masaj birleşince farklı ve çok keyifli bi deneyim oldu benim açımdan
ayrıca saolsun muhabbeti,ikramları ve ilgi alakasiyla sürekli misafirini memnun etmek için uğraşması çok hoş
güzel geçen keyifli saatler için kendisine teşekkür ederim
ben randevudan gerçekten keyif aldım ve memnun kaldım doğrusu ilerleyen zamanlarda farklı deneyimlerde bulusacagimizi düşünüyorum