Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi için benden de -1

Djeep Yeni Çevrimdışı
17 Kas 2020
3
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Üzülerek söylemeliyim ki, Ezgi hanım tam bir vakit kaybı.

WhatsApp üzerinden kendisi ile irtibata geçtim. Kibarca şartlarını belirtti ve kısa olmayan bir süre için anlaştık.

Gönderdiği konuma tam zamanında vardım ve daha detaylı ulaşım için kendisini aradım telefonunu açmadı. Watsapp dan yazdım tam 10 dakika herhangi bir şey yazmadı. Halbuki varmadan sadece üç dakika önce ne kadar yolum kaldığını sormuştu.

Diğer deneyimleyen arkadaşların bahsettiği acele ettirme meselesiyle ilgili ben de sorun yaşadım.

Karşılaması, hazırlanması ve kıyafeti vasatın altında.
Sohbeti, güleryüzü ve samimiyeti vasatın altında.
Fiziği, fotoğraflarında göründüğü gibi değil.
Ön plana çıkardığı masaj bilgisi üzgünüm sıfır, zaten bu işi sadece video seyrederek öğrendiğini itiraf etti. Masaj için gidecekseniz, hayal kırıklığı.
İlişki konusunda oldukça soğuk. Tahrik etme yetisi zayıf.
Fiyat, fayda oranı zayıf.

Netice itibariyle iyi niyetli bir kız gibi, ancak bu işi hiç bilmediğini düşünüyorum.

Pawneerhytym Çevrimdışı
18 Eki 2020
264
236
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, Ezgi için çok şaşırıyorum gerçekten. Bir açıklaması varsa dinlemek isteriz

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, hayal kırıklığı maalesef

1 Mar 2020
48
54
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun
Dikkat etmeliyim o zaman radarimdaydi hedef alaniminn disina cikardim

hellman62 Çevrimdışı
23 Kas 2020
3
1
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
looks like miss Ezgi is out of my list for now.(n)

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbulda bir pembişi ziyaret etmek için 200 km yol gitmek zorundayım.

Malum buradaki arkadaşların ücreti piyasanın çok üzerinde. Bunun bir sebebi olmalı ve bu sebep piyasanın üzerinde bir hizmet sunumuyla karşılık bulmalı.

Hal böyle olunca beklenti de yüksek oluyor. Ancak beklenti karşılık bulamadığında da memnuniyetsizlik kaçınılmaz oluyor.
Hocam o kadar uzaktan gelirken daha garantici oynamak lazım diye düşünüyorum, referansı bolca ve nerdeyse hepsi iyi olan birçok pembiş var.

nevsm Çevrimdışı
20 Tem 2019
3
8
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok ilginç. Halbuki Ezgi hanımın foruma geleceğinin duyurusu ne kadar görkemli olmuştu. Geri sayım falan yapılmıştı😂 Böyle bir reklamın karşılığında bu sonuca ben de çok şaşırıyorum. Arkadaşın verdiği istatistiğe dayanarak 4 referansın 3'ü negatif... Bu kadarı da tesadüf olamaz.

atropin27 Çevrimdışı

atropin27

ÇINAR AĞACI DEVRİLİRSE ODUN TOPLAYAN ÇOK OLUR...
14 Nis 2010
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gaziantep için 10bin artı yol ücreti isteyince benim radarımdan zaten çıkmıştı yani 10bin yol ücreti dahil dese daha samimi gelirdi :)

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
99
593
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok ilginç. Halbuki Ezgi hanımın foruma geleceğinin duyurusu ne kadar görkemli olmuştu. Geri sayım falan yapılmıştı😂
Benim için ilk olumsuz referansı bu geri sayım muhabbeti olmuştu açıkçası. Mevcut durum da gösteriyor ki sezgilerim kuvvetliymiş.

atropin27 Çevrimdışı

atropin27

14 Nis 2010
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam Antep'e gelip toptan gıda, fıstık, baklava almadan olmaz, o yüzden nakliye hariç 10 bin demiş olabilir :)
Kardeşim ben zaten Gelen bayanlara otelde yemek için ve de Evlerine götürmeleri için ayrı ayrı Baklava ve Fıstık alıyorum öyle bir niyeti varsa söylese baştan ortak bir yer açardık :9

aneksenamun

Normal Üye
11 Eyl 2020
7
5
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben ilk foruma girdiği zaman herkesi uyarmıştım...bizde bu davranışa TOKATÇI denir...

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma yeni gelen bir pembişin ilk 4 referansının 3 tanesinin negatif olması oldukça alışılmışın dışında. Rol yapılıyor demek istemiyorum fakat yeni gelinen bir platformda referanslı ilk buluşmalarda daha bir dikkatli olunur genelde.

Kimseyi yargılamamak gerekiyor fakat Ezgi hanımın alaka gösterip en azından birkaç şey söylemesi iyi olurdu. Foruma gelişi ile şu anki durumu tamamiyle birbirine zıt.

atropin27 Çevrimdışı

atropin27

14 Nis 2010
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar